QUOTE(Laisvė @ 2010 07 06, 14:10)
Mergai, pasakykit, ar labai sugriešijau, jei trollige apkrėčiau dvi drauges
Draugės gal dar ne baisi nuodėmė, va kai kitos mamą, sesę ar vyra apkrečia, tai jau liūdniau
QUOTE(danske @ 2010 07 06, 14:14)
Ne visai visu. Yra tokiu, kuriais ir padovanotais nesidziaugciau.Gal noreciau stiklo-sidabro visu, isskyrus brangakmenius. Sito uztektu vieno. Akmenuku visu,stikliuku taip pat. Visi jie savotiskai grazus, skirtingi ir visi praverstu kokiam nors derinyje. Gal prizmes butu paskutines .Aukso -sidabro visi grazus. Ir , ko gero, labiausiai norimi butu visi. Tuos susirinkciau pirmuosius.O auksiniai tik kai kurie. Sidabriukai man visi savotiskai grazus. Gal cherubai, raideles tikrai ne visi.
Bet cia jei pasakytu - imk ir rinkis kokiu nori. Kadangi taip nebus, tai ramu.Kai dar trumpas ligos laikas, yra norimu pensininku. Is tu nepersenusiu dar. Gal ir koks persenes vienas kitas. Tulpe, kiauliukas,
Labai noreciau tu senuju bezdzioniu, kur po viena trys skirtingos buvo.
Dabar tos beždžionės sudėtos į vieną karoliuką
Aš galvoju, kad iš stiklinių paskutinėje vietoje būtų akvarelės komplektas ir pastelinis (tas rausvas) komplektas. Netraukia jie man akies. O iš sidabro taip pat netraukia raidės, virsmai, pelėda pasibjaurėtina, nors pelėdas labai mėgstu.
QUOTE(Laisvė @ 2010 07 06, 14:39)
Labai dera toji apyrankė prie suknelės. Ir daili ranka dera
Ranka pabandytų nederėt - vis vien nepakeisčiau
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 06, 14:45)
jetus kaip grazu, nu kaip suderinai fainai
as ir pastebiu kad vis dazniau tenka derint prie drabuziu. o is pradziu maniau suversiu keleta apyrankiu, ir jos bus nelieciamos, nekeiciamos, tai patikekit visi karoliai palaidi dabar, ir kai sauna kas i galva tuos ir susiveriu tai dienai pagal nuotaika ir ruba
Dėkui
Pas mane viena apyrankė yra neliečiama - juoda su snukiais. Bet dažnai aš ir nešioju būtent juodus rūbus. O daugiau - dvi apyrankės ir krūva palaidų karoliukų, čia jau kombinuoju kaip ir tu, pagal nuotaiką ir rūbą. Būna, kad su ta pačia ir ilgesnį laiką pravaikštau, matyt, nuotaika išlieka pastovi
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 06, 14:48)
O gerai priminei...as savo maziui gi perku Lindekse apatinius rubelius...o ten su troliais, einu pafotkyt...
Gal nieks nesupyks...bet man tokie superiniai...o dar ir seimyniniai yra su visa troliu gyvenviete...
Eik tu, kaip šauniai atrodo
Mačius aš Lindexe tuo muminukus, bet mergaitiški kažkaip neužkliuvo, gal ir nėra?