Erzebeth labai grazu
O jei kas uzsisakinesit is uzsieniu tai duokit zinot
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 05, 00:42)
va tai tau, nu kad uzsipuolus butum, kas cia tokio, man tik malonu pamatyt gyvai forumiete, o dar plius mano pusbrolio draugo zmona
Vat as tai nesusilaikiau ir isdrysau Erilukahos net verini paciupinet , jau toki nerealus tie akmenai pas jaja, ir agatus gyvai maciau pirma karta
Vat as tai nesusilaikiau ir isdrysau Erilukahos net verini paciupinet , jau toki nerealus tie akmenai pas jaja, ir agatus gyvai maciau pirma karta
nu tai jau kitą kartą čiupsiu tavi
Erszebeth - nu kokie gražūs vėriniai
O aš dar vis Palangoje vis dar barškinu vis gundausi tuos Jūros turtus nusipirkti ta proga kad čia esu,ale kad vln gaučiau lipduką
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 05, 16:22)
O aš šiandien apsišarvavau
Galiu išduoti, kur dar yra pora apelsininių šarvuočių ir vienas medaus spalvų unika, panašus į mano vidurinįjį
O dabar varau verti derinių
Galiu išduoti, kur dar yra pora apelsininių šarvuočių ir vienas medaus spalvų unika, panašus į mano vidurinįjį
O dabar varau verti derinių
na va kaip puikiai derinukai atrodo-as ta pirmaji sarvuotuka dvispalvi irgi ciupinejau .Vilniuj,nepamenu kur
Sveikos mergaiciukes
Kaip graziai atrodo apyrankyte ant mergytes rankos pasaka
Kaip pavydu skaitant jusu pasakojimu apie Palanga Toks neapsakomas noras namo apeme... As juk pati is Palangos, tai tokia nostalgija...
O man mergaites kaip sestadieni pasiseke kaip aklai vistai grudas dubline uzsukau i parduotuvele, kurioje troliuku stendukas buvo, ogi matau, kad parduotuve uzsidaro ir viska isparduoda su 50 % nuolaida Tad si karta nepasikuklinau ir apsipirkau kaip niekada (turbut pirmas ir paskutinis kartas, kai toki kieki troliu nusipirkau vienu metu )
Apyranke su perliuku - draugei, o kita mano nauja su visais naujaisiais troliais ir uzsegimais
Kaip graziai atrodo apyrankyte ant mergytes rankos pasaka
Kaip pavydu skaitant jusu pasakojimu apie Palanga Toks neapsakomas noras namo apeme... As juk pati is Palangos, tai tokia nostalgija...
O man mergaites kaip sestadieni pasiseke kaip aklai vistai grudas dubline uzsukau i parduotuvele, kurioje troliuku stendukas buvo, ogi matau, kad parduotuve uzsidaro ir viska isparduoda su 50 % nuolaida Tad si karta nepasikuklinau ir apsipirkau kaip niekada (turbut pirmas ir paskutinis kartas, kai toki kieki troliu nusipirkau vienu metu )
Apyranke su perliuku - draugei, o kita mano nauja su visais naujaisiais troliais ir uzsegimais
QUOTE(Ragana_ @ 2010 07 05, 23:33)
Tad si karta nepasikuklinau ir apsipirkau kaip niekada (turbut pirmas ir paskutinis kartas, kai toki kieki troliu nusipirkau vienu metu )
va cia tai sekme,va cia tai grobis -nu baltai pavydziu net del tokios kainos ir sitokiu gerybiu.As jauciu isvis nebuciau is parduotuves isejus,nes visko noreciau
Erszebeth, kokie grazus sarvuociai ir apyrankese jie apskritai, man sarvuociai laaabai grazus, gaila, pas mane kolkas tik vienas, nors jei as ir toliau tokiais tempais
tai...
Beje, tyliai tyliai sveikinu Tacita, nusprendus i seima priimti katiniuka
tai...
Beje, tyliai tyliai sveikinu Tacita, nusprendus i seima priimti katiniuka
Ragana, puikūs pirkiniai, net smagu, kad taip nuskilo
QUOTE(Tacita @ 2010 07 05, 22:38)
va cia tai sekme,va cia tai grobis -nu baltai pavydziu net del tokios kainos ir sitokiu gerybiu.As jauciu isvis nebuciau is parduotuves isejus,nes visko noreciau
Zinok as pati buvau is laimes soke i ta parde gryzau dar tris kartus, o po to vaziuodama aftobusu namo, skaudenau sirdi, kad dar pora karoliu palikau, tai priverciau kita ryta pusesere vaziuot ir sudarius sarasiuka nupirkti likusius sidabriukus ir dar du stikliukus Gerai, kad pusesere nuvaziavo ir viska nupirkus paskui dar man ir i namus pristate Ale savaitgali jauciaus kaip aukso puoda laimejus
o as pasirodau savo pilnai uzbaigtaja,kurioje nesinori jau nieko-nei pridurti,nei atimti
------
Ragana,katiniukas pas mane antrasisi apsirodys tik uz kokiu metu,cia Song jau zino,kad menesio begyje tures nauja gyventoja .Mano katiniukas dar tik planuojamas,nes ipatingojo ir vienintelio issvajotojo laukiam
------
Ragana,katiniukas pas mane antrasisi apsirodys tik uz kokiu metu,cia Song jau zino,kad menesio begyje tures nauja gyventoja .Mano katiniukas dar tik planuojamas,nes ipatingojo ir vienintelio issvajotojo laukiam
QUOTE(Dasha @ 2010 07 05, 22:44)
Ragana, puikūs pirkiniai, net smagu, kad taip nuskilo
Aciu
QUOTE(Ragana_ @ 2010 07 05, 23:44)
skaudenau sirdi, kad dar pora karoliu palikau, tai priverciau kita ryta pusesere vaziuot ir sudarius sarasiuka nupirkti likusius sidabriukus ir dar du stikliukus Gerai, kad pusesere nuvaziavo ir viska nupirkus paskui dar man ir i namus pristate Ale savaitgali jauciaus kaip aukso puoda laimejus
nu kad puoda troliu ir laimejai,ka cia jau bepridursi
QUOTE(Ragana_ @ 2010 07 05, 23:33)
wo čia tai geras,dar ir su tokiom nuolaidom troliukai yra? nu sveikinu gerai ir gražiai užsipirkus
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 07 05, 23:46)
o as pasirodau savo pilnai uzbaigtaja,kurioje nesinori jau nieko-nei pridurti,nei atimti
labai gražiai viskas suderinta