Merginos, gal kur dar matėt kaktusą? Aišku palaukiau kol dings visai ir užsimaniau
O aš šiandien apsišarvavau
Galiu išduoti, kur dar yra pora apelsininių šarvuočių ir vienas medaus spalvų unika, panašus į mano vidurinįjį
O dabar varau verti derinių
Galiu išduoti, kur dar yra pora apelsininių šarvuočių ir vienas medaus spalvų unika, panašus į mano vidurinįjį
O dabar varau verti derinių
Va ir suvėriau... Bites turėtų traukti, nes būtent violetinę ir geltoną/oranžinę spalvas jos mato ryškiausiai
Mano nuostabai, pagaliau apyrankėje rado vietą nepritapėlis (violetinis su taškais), kurį kažkada netgi bandžiau parduoti ar iškeisti. Bet palaukė ir išlaukė savo momento.
Mano nuostabai, pagaliau apyrankėje rado vietą nepritapėlis (violetinis su taškais), kurį kažkada netgi bandžiau parduoti ar iškeisti. Bet palaukė ir išlaukė savo momento.
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 05, 16:22)
O aš šiandien apsišarvavau
nu kaip fainai tu cia apsitroliavai , ir dar tokiu groziu LT galima rasti
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 05, 17:12)
nu kaip fainai tu cia apsitroliavai , ir dar tokiu groziu LT galima rasti
Galima, galima Tas gelsvas su violetiniu šarvuotis išvis ilgai vargo, šeimininkės laukdamas, kamputyje užgrūstas. Gal mėnesį laiko aš vis pro šalį eidama su juo pasišnekėdavau, pirštu per nugarą perbraukdavau, bet galvodavau, kam man jis Bet šiandien sužavėjo jo retirintas oranžinis giminaitis ir ypač - tas rapsų ir paprasto medaus skaidrumo, tai prie kompanijos prigriebiau ir trečią, nes anų dviejų dėka pasidarė į temą
Gražu
QUOTE(Laisvė @ 2010 07 05, 17:35)
Gražu
Ačiū
Suvėriau visus savo šarvuočius (išskyrus vieną - juodą, kuris sėdi ant juodos apyrankės ir yra "neliečiamas") ir žiūriu, kad visai smagiai atrodo, dabar taip ir nešiosiu
Nu irgi gražu
Erzebeth labai fainas antrassis variantas (nors ir pirmas labai geras- toks ryškus ). Bet antrasis žavus dėl skirtingų dydžių ir tos pelės ant sūrio kažko ėmė traukt akį Ir iš vis, tik švažiavau į Kauną, pirmi žodžiai buvo - pagaliau vieta, kur trolių nusipirkt galima
Erzebeth, vis grįžtu ir grįžtu pasižiūrėt- nu ta pirmoji tavo labai patinka.. Nesuprantu kas mane ten taip traukia.
Ka tik skambino Dzaska nuo juros, linkejimai visoms oras geras, ryt gris, pati prisiduos su troliais ar be ju
QUOTE(Dasha @ 2010 07 05, 20:13)
Erzebeth, vis grįžtu ir grįžtu pasižiūrėt- nu ta pirmoji tavo labai patinka.. Nesuprantu kas mane ten taip traukia.
Ir mane traukia - vis pažiūriu... Gražu