Katinukas maziukas super!!!!!!!!! sveikinaaaam visi kartu su mano garbanėle
QUOTE(Song @ 2010 07 02, 14:01)
Merginos, tyliai tyliai, bet panašu, kad man diedas kačių leis nusipirkt Palaužiau
Sveikinu Naujas augintinis namuose yra geris.
O ash va vakar su MB taip susiedziau, kad nesikalbam dar iki siol... kazkaip jauciu kad namie su karoliu kokiu nauju pasirodys....kaupiuosi kaip cia nepraskydus is karto
Jeigu su karoliu, tai praskyk ir labai, tada visada po karoliuką atneš. O karoliuko vertė turi priklausyt nuo konflikto lygio....Arba daug karolių turėsi, arba sutuoktinį labai nekonfliktišką
Labas. Kol perziurejau viska, kol ispavydejau kiekvienai.
Gal kuri kur matet skorpiono zvaigzdute ?
Song, as irgi tyliai tyliai linkiu tau katuka glostyti
Song, as irgi tyliai tyliai linkiu tau katuka glostyti
Merginos, Drugeliukaiten prašė paklausti, kas kažkokio kiniečio sidabro ieškojot?
QUOTE(danske @ 2010 07 02, 18:07)
Labas. Kol perziurejau viska, kol ispavydejau kiekvienai.
man rodos as turiu nauja ir galiu perleist
QUOTE(Tacita @ 2010 07 02, 18:39)
man rodos as turiu nauja ir galiu perleist
Labai malonu, parasiau a.z.
Laba vakara
Pagaliau prisedau , nors galva pailsi
Song sveikinu su augintiniu ir as buciau turejus bet Maskva pagriebe mano katinuka nespejau ir vardas buvo duodas amber tai buciau pirkus odinuke su gintaru ir oniksu nu bet ateity tik juodo noriu ir be plauku
Kuri minejot del prizmiu man ir jos pradejo patikt gyvina apyranke ir dar pastebejau kad amerikonkos vienodus sidabriukus deda visai grazu.
Idomu kaip musiskes ilsisi jauciu zyba ju apyrankes eh paziuret
Pagaliau prisedau , nors galva pailsi
Song sveikinu su augintiniu ir as buciau turejus bet Maskva pagriebe mano katinuka nespejau ir vardas buvo duodas amber tai buciau pirkus odinuke su gintaru ir oniksu nu bet ateity tik juodo noriu ir be plauku
Kuri minejot del prizmiu man ir jos pradejo patikt gyvina apyranke ir dar pastebejau kad amerikonkos vienodus sidabriukus deda visai grazu.
Idomu kaip musiskes ilsisi jauciu zyba ju apyrankes eh paziuret
QUOTE(Tacita @ 2010 06 30, 16:32)
Pasikartosiu-mergaiciai,nejaugi ne viena neturit retintu keturiu varlyciu gyvai foto parodyt/nu taip smalsu kokio dydzio tas sidabriukas,labai jos man mielos
Esu macius ta karoliuka nera jis didelis
Nugi merginos liga umėja - visdėlto dar vieną apyrankę papirkau su meksikono užsegimu ir pasiėmiau rožinį kvarcą ( ta briaunuotą ) vyras sakė čia už tris mėnesius pasakiau,kad mažum nebeliks to meksikono,o mažum dar ir tą akciją kur perki grandinėlę ir apyrankę ir gauni karoliukus du pasibaigs ,tai ir nusipirkau foto nėra deja,gal prie jūros pafotkinsiu,nes vyras parupino internetą,tai ten būsiu irgi su ryšiu
Song - tyliai tyliai sveikinam su busimu augintiniu
aš tai dar kaupiuosi ale atostogoms,ryt išvarau barškinti karoliukų į Palangą
Song - tyliai tyliai sveikinam su busimu augintiniu
QUOTE(dzaska @ 2010 07 02, 22:41)
aš tai dar kaupiuosi ale atostogoms,ryt išvarau barškinti karoliukų į Palangą
QUOTE(Song @ 2010 07 02, 14:01)
Merginos, tyliai tyliai, bet panašu, kad man diedas kačių leis nusipirkt Palaužiau
Didžiausi sveikinimai
Katinukas namuose - linksma namuose Tikrai tikra i.
O yra ir troliukas - sidabrinis katinukas Reiktų mums visoms, turinčioms katinus, juos turėt, oi reiktų
Įmetu vaizdų
Kiek anksčiau įsigyta raudona odinukė su meksikonu, bulbė ir dėmėtasis
Praėjusios savaitės džiaugsmas: tamsusis gintaras (unika), dar vienas laimės mazgas ir stabžiukas
Ir Donna bei Santa bead
Kiek anksčiau įsigyta raudona odinukė su meksikonu, bulbė ir dėmėtasis
Praėjusios savaitės džiaugsmas: tamsusis gintaras (unika), dar vienas laimės mazgas ir stabžiukas
Ir Donna bei Santa bead