Oficialiai prisiduodu su savo naująja apyranke Išaušo ta diena Netveriu savam kaily.
Vat mano kukli, rožinių vestuvių apyrankė:
O čia broliukų dovana didžiajam broliui:
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 30, 23:17)
Nu gi nerealu,... bet kodel to antro nepapirkai Ojei as tai buciau abu stverus...
As irgi ryt traukiu... :mirksiukas:Ir gi lekiu dar galva mazgot...
As irgi ryt traukiu... :mirksiukas:Ir gi lekiu dar galva mazgot...
zinai erilukaha, baigiu nulakuotus nagus nusigrauzt, kad antio nepaemiau, bet kodel gi tu nestverei jo, kai tau imeciau nuoroda ebay, dabar buciau iskaulyjus is taves
kur poilsiausi, as tai palangoj, mazu uzmatysiu kur jei su troliais busi ant rankos, bet nzn kaip atrodai net
Papildyta:
QUOTE(saule @ 2010 07 01, 00:32)
Oficialiai prisiduodu su savo naująja apyranke Išaušo ta diena Netveriu savam kaily.
puiki pradzia, ir rozytes graziai ziurisi
Labas rytas
Jūsų visų troliai pasakiški, eilinį kartą įsitikinau, kad negražių galima sakyt nėra (nebent šiaip nelimpantys). O aš ateinu pasigirt - inkilas ir baltų perlų tercetas jau papildė mano turtų dėžutę Foto neprašykit, kol kas nėr galimybių.
Jūsų visų troliai pasakiški, eilinį kartą įsitikinau, kad negražių galima sakyt nėra (nebent šiaip nelimpantys). O aš ateinu pasigirt - inkilas ir baltų perlų tercetas jau papildė mano turtų dėžutę Foto neprašykit, kol kas nėr galimybių.
Labas rytas
Na vakare visos tikrai ateina barškinti kankolais, nes tema pagyvėja
Vakar sėdėjome Pompėjoj, trys buvome su troliais Prie kito stalo atėjo pora su dviem vaikais. Aš ganau savo nenusėdinčią avį, jie vis šypsosi. Na pamaniau, kad mano vaikas jiems patiko, jokia čia naujiena Bet...žiū...berniukais su odinukėmis ant rankų abu ir po du karoliukus, o moteris su visa mėlyna šviesiai apyranke Tada suvokiau, kodėl tos šypsenos ten buvo
Na vakare visos tikrai ateina barškinti kankolais, nes tema pagyvėja
Vakar sėdėjome Pompėjoj, trys buvome su troliais Prie kito stalo atėjo pora su dviem vaikais. Aš ganau savo nenusėdinčią avį, jie vis šypsosi. Na pamaniau, kad mano vaikas jiems patiko, jokia čia naujiena Bet...žiū...berniukais su odinukėmis ant rankų abu ir po du karoliukus, o moteris su visa mėlyna šviesiai apyranke Tada suvokiau, kodėl tos šypsenos ten buvo
Vakar buvau VCUP'o trolių saloj, gavo naujų sidabriukų karolių nemažai. Iš retirintų yra bitutė avily ir tas Chat karolis(nepamenu, kaip lietuviškai jį vadina), gal kuri ieško. Bitutė kokia graži Kažkaip kataloge įspūdžio nepaliko, o realiai gražutė.
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 01, 00:22)
o ten toks žydras karoliukas paskutinėje foto kur iš arčiau ,tai ten prizmė?
jo,prizme
drugeliai ir prizme-man prie sirdies
QUOTE(simre @ 2010 07 01, 06:44)
O aš ateinu pasigirt - inkilas ir baltų perlų tercetas jau papildė mano turtų dėžutę Foto neprašykit, kol kas nėr galimybių.
inkilas-idomus sidabriokas,vis ziuriu ji,keistas toks,ale kazkuo traukia
QUOTE(light blue @ 2010 07 01, 08:24)
Bet...žiū...berniukais su odinukėmis ant rankų abu ir po du karoliukus, o moteris su visa mėlyna šviesiai apyranke Tada suvokiau, kodėl tos šypsenos ten buvo
va cia tai geras -jauciu vistiek malonu,ane
QUOTE(Tacita @ 2010 07 01, 09:05)
drugeliai ir prizme-man prie sirdies
Drugelius papirkau savo mažųjų žiogiukų krikštynų proga , nes krikštynų tema - drugeliai
QUOTE(saule @ 2010 07 01, 10:21)
Drugelius papirkau savo mažųjų žiogiukų krikštynų proga , nes krikštynų tema - drugeliai
kokia krikstynu tema grazi -ir atminimas apie svente
Ir Donna, ir Santa bead, ir tamsi gintarinė unika, ir laimės mazgelis (pirmas sudubliuotas karolius), ir stoperiukas (erilukaha, nebebark manęs... aš dar ir apsauginę grandinėlę užsisakysiu ) viskas šiandien pasiekė mano vėrinius
Dabar džiaugiuosi, ridinėju tarp pirštųu, vėrioju įvairius derinius, kartais į TV pakeliu akis... Vėliau parodysiu foto
Dabar džiaugiuosi, ridinėju tarp pirštųu, vėrioju įvairius derinius, kartais į TV pakeliu akis... Vėliau parodysiu foto
labai graži žiūriu ,kad ir prizmė labai gražiai atrodo nors man iki šiol jos nelabai paitko
QUOTE(Tacita @ 2010 07 01, 09:05)
nu ale gi graži ta prizmė,o aš kažkaip brokijau tų prizmių ,nu nelabai man jos,bet dabar reikės atidžiau pasižiūrėti
Kikirike,as pati irgi nesu tu prizmiu gerbeja,ale man pardaveja sako-pabandykit uzdeti-as-ne,ne,nepatinka jos man.Pardaveja primygtinai paprase uzdeti ant apyrankes,tada turejau gal puse surinktos-nu ir nepatikesi-taip vasariskai pagyvino apyranke,tu toki gaivuma imete,kad aisku as isejau ja nusipirkus Zodziu duoda gaivos,truputi gyvo spindesio,pabandyk
QUOTE(Tacita @ 2010 07 01, 12:13)
Kikirike,as pati irgi nesu tu prizmiu gerbeja,ale man pardaveja sako-pabandykit uzdeti-as-ne,ne,nepatinka jos man.Pardaveja primygtinai paprase uzdeti ant apyrankes,tada turejau gal puse surinktos-nu ir nepatikesi-taip vasariskai pagyvino apyranke,tu toki gaivuma imete,kad aisku as isejau ja nusipirkus Zodziu duoda gaivos,truputi gyvo spindesio,pabandyk
nu tai vat vat aš tą irgi pastebėjau ,taip gaiviai atrodo,turbūt viena ta prizmė nelabai žiūrisi,bet kai ant apyrankės labai gražiai atrodo