QUOTE(kiskise @ 2011 02 18, 12:59)
sveiki,
dirbu toki darba , kad daznai net pietu nera kada pavalgyti diena, o pusryciauti namie vos atsikelus tiesiog nebesinori. darbe suvalgau bandele su kava, o pietauju kada atsiranda laiko- dazniausiai 18 val... grizus namo 22val prisikemsu mesos ar panasaus sotaus maisto. zinau , kad tai nesveika, bet kitaip nebegaliu. kaip prisiversti bent pusrycius namie suvalgyti?ir ka valgyti be sumustiniu, jei pieno produktu(sureliu, jogurtu, varskes ir pan) bei kosiu( isskyrus bulviu) negaliu pakesti, na as esu "mesaede".be to, esu labai liekna ir noriu sustoreti, bet gyvenant tokiu tempu nepavyksta.
dirbu toki darba , kad daznai net pietu nera kada pavalgyti diena, o pusryciauti namie vos atsikelus tiesiog nebesinori. darbe suvalgau bandele su kava, o pietauju kada atsiranda laiko- dazniausiai 18 val... grizus namo 22val prisikemsu mesos ar panasaus sotaus maisto. zinau , kad tai nesveika, bet kitaip nebegaliu. kaip prisiversti bent pusrycius namie suvalgyti?ir ka valgyti be sumustiniu, jei pieno produktu(sureliu, jogurtu, varskes ir pan) bei kosiu( isskyrus bulviu) negaliu pakesti, na as esu "mesaede".be to, esu labai liekna ir noriu sustoreti, bet gyvenant tokiu tempu nepavyksta.
Nesureguliavus savo mitybos, bei dienos rezimo - svorio nepriaugsite. Valgyti turite 4 kartus per diena + tarp ju uzkandziai. Tam, kad is ryto butu apetitas, paskutinis valgys turi buti 2-3 val. pries miega. Pameginkite prisilaikyti siu rekomendaciju nors savaite ir pastebesite, kad atsikelus is ryto atsiranda ir apetitas.
Pusryciams galite rinktis tai, kas Jums daugiausia patinka. Jeigu esate mesaede puikiai tiks pvz. sumustinis su mesa, koldunai ar blyneliai su mesa.
Papildyta:
QUOTE(lakmėja @ 2011 02 19, 20:40)
nu man vos ne irgi taip pat, valgyk kiek tik nori, kaip isdziuvusi taip, svoris neina i kuna. bandau viska ka tik galima padaryti. vyras sako baisu i tave ziureti, kaulu vyniotinis
Tam, kad priaugti svorio su maistu turite gauti ne maziau nei 2500 kcal. Jei medziagu apykaita yra labai greita (ja galima pamatuoti MedGem Analyzer aparatu. Si procedura atliekama tik dietologijos klinikoje "Dietos sistema", www.dietos.lt) , kaloriju skaicius gali buti didesnis.