QUOTE(simbail @ 2010 08 08, 18:22)
aš nevartoju produktų nei su konservantasi, nei su skonio stiprikliais ir tikrai nesunku rasti prodiktus be jų
O šeip tai nepirkit margarino, beveik visų sausainių, beveik visų dešrų, paštetų ir kumpelių. Duonos ir batono be šių priedų siūlo jau net kelios kepyklos, sviestas vietoj margarino, mėsa natūrali ir rūkyti gamianiai iš spec. parduotuvėlių, sūrio yra be priedų, sūrelis lydytas taip pat, mojonezas irgi yra tik man riebus jis
tad skiedžiu jogurtu ar grietine. Beje silkės be konservantų dar neaptikau.
nepykit, bet skamba kaip tikrai nesunku rasti produktų - reikia tik nevalgyti to, ano ir dar trečio.... praktiškai nekas telieka....
Noriu pasakyt, kad nepaisant etikečių skaitymo, pasirinkimas nėra didelis
arba kokio norėtųsi....
Štai pvz Kėdainių konservų fabrikas užsidėjęs žymę be konservantų, o citrinos rūgštis (E330) yra. Tiesa, dabar pakeitė ir rašo acto ir citrinos rūgštys. Tipo pastarosios liko mažiau
Ir rinkis kad gudrus tą pomidorų padažą
O jei ir išsirenki, tada nustebina "maloniai" kaina.
Grįžtant prie temos - E621 ne baisiausias baubas, tikrai. todėl aišku sąmoningai jį vartoti kvaila, bet.... šaukti, kad čia didžiausias pasaulio blogis.....
QUOTE(Jolete @ 2012 01 16, 19:43)
Daumantų geresnė sudėtis
nėra krakmolo jame.
JOoooo, ir kaina geresnė atitinkamai