Įkraunama...
Įkraunama...

mes prieš E 621

sveikos, kažkas minėjo, kad rado majonezą be konservantų. Koks čia būtų? pažiūrėjau helmans nebloga sudėtis, bet kažkoks vienas chemikalas yra..
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2011 04 06, 14:03)
sveikos, kažkas minėjo, kad rado majonezą be konservantų. Koks čia būtų? pažiūrėjau helmans nebloga sudėtis, bet kažkoks vienas chemikalas yra..


o majonezą visai paprasta pasidaryti, tik jei dažnai po truputį reikia, tai jau sudėtingiau, nes negali ilgai stovėt.

pvz. receptas. Mes darom kiek paprasčiau - pagrindas aliejus, kiaušinis (visas), garstyčios, actas ir druska, kartais skiedžiam vandeniu, kad nebūtų taip riebu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as.: 06 balandžio 2011 - 13:56
QUOTE(mango @ 2011 04 06, 14:03)
sveikos, kažkas minėjo, kad rado majonezą be konservantų. Koks čia būtų? pažiūrėjau helmans nebloga sudėtis, bet kažkoks vienas chemikalas yra..


Lietuviskas Daumantu. Yra Eklogiskas majonezas, ir yra Majonezas Be E.
Cia
Atsakyti
QUOTE(Kikile @ 2011 04 07, 13:33)
Lietuviskas Daumantu. Yra Eklogiskas majonezas, ir yra Majonezas Be E.
Cia


Pirkau Daumantų be E, tai labai rūgštus pasirodė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zapukė @ 2011 04 11, 11:51)
Pirkau Daumantų be E, tai labai rūgštus pasirodė  verysad.gif

Tas kitas, Majonezas be jokių E, yra skanesnis, geresnio skonio, pabandykite mirksiukas.gif O aš bandysiu pasigaminti naminį majonezą, kurio receptuką čia perskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 20, 19:36)
Laikausi nuostatos, kad niekas nekenkia, kas vartojama su saiku ax.gif



Aš irgi taip manau, juk truputis žiurknuodžių neturėtų pakenkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zapukė @ 2011 04 11, 11:51)
Pirkau Daumantų be E, tai labai rūgštus pasirodė  verysad.gif

Is lietuvisku dar berods yra Kedainiu majonezas be konservantu.
Atsakyti
QUOTE(as. @ 2011 04 06, 14:53)
o majonezą visai paprasta pasidaryti, tik jei dažnai po truputį reikia, tai jau sudėtingiau, nes negali ilgai stovėt.

pvz. receptas. Mes darom kiek paprasčiau - pagrindas aliejus, kiaušinis (visas), garstyčios,  actas ir druska, kartais skiedžiam vandeniu, kad nebūtų taip riebu



labai dekui uz receptuka majonezo, reikes pabandyti, tik kalusimas, kiek ilgai toks majonezas gali stoveti saldytuve?
Atsakyti
taip ir as jo bijau, vengiu pirkdama maista uzraso, kad yra mononatrio gliutamato, pagaliau yra bulijono be jo, jei tik nemeluoja bigsmile.gif
Atsakyti
ir aš šeimai renku kuo daugiau produktų be E. Dažnai skaitau sudėtį, tačiau vistiek kokį nors E kartais surandu....
Kiek žinau yra E ir nekenksmingų, net psl LT yra apie gerus ir blogus E...
bandau ieškoti
Papildyta:
nerandu....
gerą tokį psl žinojau....
Papildyta:
radau clap.gif
http://www.sveikasva...?execution=e1s1
pasitikrink ką valgai....
patinka man šitas psl...
tuoj lentelę surasiu

lentelę galima PDF formatu atsisiųsti:
http://www.sveikasva...lt/spring/eList
žiauriai man patinka šitas psl...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linkakalinka: 03 lapkričio 2011 - 21:32
QUOTE(gera_mamyte333 @ 2011 11 02, 22:17)
taip ir as jo bijau, vengiu pirkdama maista uzraso, kad yra mononatrio gliutamato, pagaliau yra bulijono be jo, jei tik nemeluoja  bigsmile.gif

gal žinote koks jis?

dėkui jai atsakysit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E*V.A: 03 lapkričio 2011 - 22:01
Puiki tema thumbup.gif

Negaliu pakęsti to E621, bet prekybininkai bei gamintojai nepadeda sukčiaudami ir pervadindami vis kitais vardais schmoll.gif
Pikčiausia, kad yra tokių produktų, ant kurių pakuočių rašo "natūralus, be priedų", o pasistudijavus sudėtį, atrandi mononatrio glutamatą ar E621 doh.gif
Atsakyti