
QUOTE(eris @ 2010 09 15, 13:58)
Linksmas straipsnis

užtat daktarų pasiklausius verkti norisi

Laikausi nuostatos, kad niekas nekenkia, kas vartojama su saiku

labai protinga nuostata. Neverta iš proto kraustytis suvalgius svečiuose salotų, sriubos ar kepsnį, bet žiūrėti ką valgai ir rinktis - būtina.
o tokie straipsneliai, kuriuos rašo tik žurnalistas (žinom puikiai tas universitetines žurnalistų ruošimo programas ir kad jose yra visko, tik ne medicinos, chemijos ir panašių dalykų), žmonių apsileidimą lyg ir pateisina: ai, tai tik neturinčių ką veikti ponų išmislas, aš paprastas žmogelis, man skanu, valgau ir valgysiu.
įdomu, ar jis supranta, ką daro be to, kad tiesiog smagu žavėtis savo paties iškalba? Iškalbos taip, netrūksta, bet kad žinių nulis. Smagumas vardan smagumo? Tik tiek? Tokia komentaro esmė? Silpnoka
visiems, kurie mąsto taip atmestinai, reiktų pabandyti geros kokybės maisto paragauti. Kuriam tereikia druskos, pipirų, žolelių ir skonis nuostabus
Pats Užkalnis savo knygoje apie Angliją (taip ir nepabaigiau iki galo
) rašė, koks prastas ten maistas ir koks brangus. Telieka užjausti žmogų, kad gyvena tokiomis sąlygomis, valgo kartoninę mėsą su faneriniais pomidorais ir negali nieko padaryti
o tokie straipsneliai, kuriuos rašo tik žurnalistas (žinom puikiai tas universitetines žurnalistų ruošimo programas ir kad jose yra visko, tik ne medicinos, chemijos ir panašių dalykų), žmonių apsileidimą lyg ir pateisina: ai, tai tik neturinčių ką veikti ponų išmislas, aš paprastas žmogelis, man skanu, valgau ir valgysiu.
įdomu, ar jis supranta, ką daro be to, kad tiesiog smagu žavėtis savo paties iškalba? Iškalbos taip, netrūksta, bet kad žinių nulis. Smagumas vardan smagumo? Tik tiek? Tokia komentaro esmė? Silpnoka

visiems, kurie mąsto taip atmestinai, reiktų pabandyti geros kokybės maisto paragauti. Kuriam tereikia druskos, pipirų, žolelių ir skonis nuostabus



QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 13:11)
įdomu, ar jis supranta, ką daro be to, kad tiesiog smagu žavėtis savo paties iškalba? Iškalbos taip, netrūksta, bet kad žinių nulis. Smagumas vardan smagumo? Tik tiek? Tokia komentaro esmė? Silpnoka

visiems, kurie mąsto taip atmestinai, reiktų pabandyti geros kokybės maisto paragauti. Kuriam tereikia druskos, pipirų, žolelių ir skonis nuostabus





QUOTE(eris @ 2010 09 15, 13:58)
siaip straipnis linksmas labai, bet ar ne del to kad 20 metu valgem vegeta dabar tiek daug onkologiniu ligu...

QUOTE(Satura @ 2010 09 21, 14:11)
Pats Užkalnis savo knygoje apie Angliją (taip ir nepabaigiau iki galo
) rašė, koks prastas ten maistas ir koks brangus. Telieka užjausti žmogų, kad gyvena tokiomis sąlygomis, valgo kartoninę mėsą su faneriniais pomidorais ir negali nieko padaryti 


Labai užtikrintai galiu pareikšti, kokia tai netiesa

Mano mama skaitinėdavo maisto sudėtis dar prieš prasidedant visam tam bumui. Kai išleido mane į universitetą, teko ir man pradėti gilintis ką pirkti
Neperku pusfabrikačių, viską gaminuosi pati. Namuose tik sviestas, niekad margarino nevartojome, pienuko ir kiaušinių iš ūkininkų kartais gaunam, daržovės ir iš mūsų daržo. Va su mėsa jau problematiškiau.
Kalbėjot apie silkes, pas mus per šventes visada Saldogos silkutės. Konservantų minimumas.
O ar žinot tokią parduotuvėlę Tikrai be? Jie turi savo žvėrienos dešrelių, be priedų. Ir šiaip nebloga parduotuvė, riešutų sviestą pirkdavau, kol neatradau, jog namie galima pasigaminti

Kalbėjot apie silkes, pas mus per šventes visada Saldogos silkutės. Konservantų minimumas.
O ar žinot tokią parduotuvėlę Tikrai be? Jie turi savo žvėrienos dešrelių, be priedų. Ir šiaip nebloga parduotuvė, riešutų sviestą pirkdavau, kol neatradau, jog namie galima pasigaminti

QUOTE(Flos @ 2011 04 05, 23:48)
kaip

QUOTE(Laura @ 2011 04 06, 10:39)
Va taip, nededu jokių priedų nė aliejaus, nei sūdau, nei saldinu. 100% Naturprodukt, tik dėl ekologiškumo kitas klausimas
