Įkraunama...
Įkraunama...

mes prieš E 621

bandziau ieskot desros be E biggrin.gif po ilgu ieskojimu, radau tik viena. aisku, parduotuve nedidele, ale kol perskaiciau visu sudeti doh.gif nu bet ko zmogus nepadarysi... turbut geriausia desras gamintis patiems g.gif vyras jau apie tai snekejo, sake gal reikia pabandyt, ale dar is kaimo su giminem susisiekt reikia ir tikslaus recepto paisklaust. butu smagu turet namines desros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 09, 10:30)
gaminu...  mirksiukas.gif man tik įdomu pasidarė, kokį lydytą sūrelį be priedų galima rasti PC...  ax.gif

tepamas sūrelis Les Croises Nature. Sudėtis: nugriebtas pienas, pasukos ir pasterizuota grietinė, druska, dehidratuotos pasukos, pieno baltymai, pieno fermentai. Sudėtyje gali būti riešutų.

nepagailėjau dėl tavęs 69 centų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 09, 22:56)
tepamas sūrelis Les Croises Nature. Sudėtis: nugriebtas pienas, pasukos ir pasterizuota grietinė, druska, dehidratuotos pasukos, pieno baltymai, pieno fermentai. Sudėtyje gali būti riešutų.

nepagailėjau dėl tavęs 69 centų  laugh.gif

tai koks čia kiekis už tokią kainą? g.gif
Atsakyti
koki geltona suri perkate, kad be E butu?
Atsakyti
Šloviname vieną maistą, į burną dedame kitą
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 08 10, 10:14)
koki geltona suri perkate, kad be E butu?

Aš nežiūriu į "E", bet žiūriu į kokybę, t.y. kokie konkrečiai maisto priedai naudojami, kokiu tikslu ir pan. Tas 'be E' man nieko nesako.
Perku išskirtinai vienintelį "Jovarą" - jis be nitratų. http://www.zpienas.l...&...7&newsid=31
Ir dar "Džiugą" - prie vyno, makaronų patiekalams ir pan.
Atsakyti
O kaip Rokiskio "Naminis"?

http://www.rokiskio....

kazkaip ji vis perku pastoviai....o kas ten jame yra,,,,,ne nzn.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 10, 07:49)
tai koks čia kiekis už tokią kainą?  g.gif

20 gramų cool.gif
Atsakyti
Da gi yra ekologiška "Dobilo" linija, pamiršusi buvau..irgi yra fermentinis sūris smile.gif Tik jis man nepatogus tuo, jog raikytas riekelėmis ir pvz. jei noriu kažką su tarkuotu sūriu, tai jau jo neperku. Perku tik šiaip, pusryčiams ant duonytės smile.gif
Atsakyti
Dekui. Reiks mesti aki, ar bus tokio surio mano pardose,,aisku, salia esancioje Super neto, tai ne su zibusiu tokio nerasiu... smile.gif)
Atsakyti
rytorasa, ir paragavau. Tepamas sūrelis, pasirodo, netolygu lydytam doh.gif Tai tarsi švelni minkšta a la feta, čia ne lydytas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 10, 16:13)
rytorasa, ir paragavau. Tepamas sūrelis, pasirodo, netolygu lydytam  doh.gif Tai tarsi švelni minkšta a la feta, čia ne lydytas sad.gif

niekis.. irnesakyk.gif gaminsim pačios.. biggrin.gif
Atsakyti