raketa o is kur tu esi, kad toks tolimas pasirinkimas Antakalnis arba mazylis..Seku tema kur mamytes apie gimdymo namus kalba, tai mazylyje toks gimdyviu antpludis, kad raso kad nei palatu gali gauti, kad su vyru likti, ir gymdyklas vos speja tvarkyti, per saremius reikia laukti siaip kazkur. Vaje idomu ar tiesa...Idomu kada musu mazylis pasibels, ar priims ten ir bus bent kazkokios salygos...
nu o apie savijauta kalbant, tai viskas taip pat. Dar viena dienele praejo. Paruosiamuju nera, bet ir vakarais kaip i apacia pasibaladoja, tai atrodo islys ir taip...Juda stipriai. Laukiame toliau, baisu ir del gimdymo. Atrodo jau esu pasiruosusi, bet vistiek baisu....
QUOTE(Fiesta10 @ 2010 09 27, 14:39)
Mano vyras irgi dirba su kolega, kuris sestadieni savaitei isvaziavo i Anglija
, buvau tokia pikta, kad negalvoja apie kitus... O vyras negali darbo palikti ir turi dirbti. Tai gal todel ir maniske laukia, kol tas atvaziuos ir galesim vaziuoti ramiai gimdyt
.
raketa as jau pradejau maziau bijoti
. vakar vyras paklause, ar vis dar bijau, tai supratau kad jau ne taip bijau, kaip praeita savaite
.
Gal as irgi cia ne i tema.... pagalvojau ar prasyti jau ligoninej kad klizma padarytu
, man mama sako kad geriau padarytu, kad po to nebutu nepotogumu (nors tai ir naturalu, bet vis tiek ...
).As esu nupirkus mikrolax klizmuciu, maniau jei spesiu pati viska sutvakysiu namie, bet ar uzteks jos?

raketa as jau pradejau maziau bijoti

Gal as irgi cia ne i tema.... pagalvojau ar prasyti jau ligoninej kad klizma padarytu

Na man tai kai prasidejo pirmadieni ryte skausmeliai tai nuo kokios dvyliktos po pietu jau nieko nebevalgiau, nors ir nesinorejo, apetitas buvo dinges ir i tualeta savaime nuejau kelis kartus, tad kai mazyle gimdziau antradieni per pietus, tai man nereikejo klizmutes, bet nieko ir nepridariau nes jau nebuvo is ko

nepamenuu as esu vilniete, tik kazkur buvau skaiciusi, kad Mazylio gimdymo namai ale privacius standartus atitinka
nu bet tiek to....
Na o del apsikakojimo, tai as manau, kad mes visos pergyvenam
As irgi labai bijau apsi....kt
Nu bet tikiuosi taip ir nenutiks, o jei ir nutiks tikiuosi gausis kaip kokia komedija o ne gedos kalnas

Na o del apsikakojimo, tai as manau, kad mes visos pergyvenam

raketa oj kaip prajuokinai
.
omsone pasiseke tau
. As tai negaliu niekaip taip daznai eiti i tualeta...nebent viduriavimas... Mano kaimyne gimde pries 3 menesius, tai pridare tenai visko ant stalo, sake labai geda jai buvo
.
O dar turiu toki klausima durna - visos pacios (na, dauguma) daro depiliacija pries gimdyma
. O tai reikia viska viska isdepiliuot? Negalima juosteles palikt?
.

omsone pasiseke tau

O dar turiu toki klausima durna - visos pacios (na, dauguma) daro depiliacija pries gimdyma

As tai sakiau irgi pesiu viska, bo per pilva nieko nematau, bijau, kad jei bandysiu kazka palikti tai jauciu vaizdelis bus vertas milijono
Bet va pavyzdziui kai gimdziau pirma karta, tai man viska nuskuto, vai kaip nemalonu buvo, sausu peiliuku, tarybiniu laiku, tai paskui visa savaite niezejo

Labas rytelis
ir jau 
Na si naktis tai pas mane buvo sunkoka
Niekaip negalejau isistaisyti patogiai, vis maude pilvelio apacia, taip miegelio norejau, o uzmigt beveik ir nepavyko, o persiverst nuo sono ant kito isvis kancia buvo, nors aisku, ta kancia tai nebuvo beprotiskas skausmas, tai tebuvo pastovus maudimas, o verciantis jis siek tiek sustipredavo
Bet vistiek man si naktis nepatiko

Na si naktis tai pas mane buvo sunkoka

Labas rytas, miegojau super druper, kaip angeliukas. Jauciuosi isimiegojusi. O vakar vakare buvo juokas pro asaras, ziuriu su MB ir dukryte komedija ir kad uzejo skausmai zveriski, vaikstau, dejuoju, negaliu. MB sako as tave tokia maciau tik per dukrytes gimdyma, sako mazu jau gimdai
o ta dar komedija tokia gera, ir juokiuosi ir asaros is skausmo bega. Priena dukryte ir sako mama man nebejuokinga
Jetau jug vaika isgazdinau, net nepagalvojau, tai kol nuraminom tai ir skausmas aprimo. Nakti ismiegojau gerai, o va pabudau ir vel po truputi vis pamaudzia, paskuda. O as vakar kad supanikavau, skau nenoriu dar vaziuot gimdyt, vaikas nesuruostas isvezimui kur tai, pas ka vesiu, drabuziai nelyginti.
Zodziu pasizadejau siandien viska sutvarkyt, bet ale taip tingiu tai sakiau ryt viska pasidarysiu, siandien dar patinginiausiu

Vargsiukas vaikiukas, soka apturejo
O tavo leliukas ziuriu geras labai, dar negime o jau klauso - mamyte nenori dar, ai tai tada pabusiu

O tavo leliukas ziuriu geras labai, dar negime o jau klauso - mamyte nenori dar, ai tai tada pabusiu

Beje mano linuotes pingvie jau ir ant pingviniuko uzlipo.
O neseniai pamaneu buvo tik pusiaukeleje

Pritariu tau Gioia man atrodo, kad as irgi neseniai ziurejau i kitu
liniuotes ir galvodavau, jetau kiek joms nebedaug liko, kaip faina, o pas mane dar tiek daug laiko liko, o dabar va jau visai nebeliko. Dabar va penktadieniui yra numatytas paskutinis vizitas pas G, tai net nezinau ar sulauksim