Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

raketa o is kur tu esi, kad toks tolimas pasirinkimas Antakalnis arba mazylis..Seku tema kur mamytes apie gimdymo namus kalba, tai mazylyje toks gimdyviu antpludis, kad raso kad nei palatu gali gauti, kad su vyru likti, ir gymdyklas vos speja tvarkyti, per saremius reikia laukti siaip kazkur. Vaje idomu ar tiesa...Idomu kada musu mazylis pasibels, ar priims ten ir bus bent kazkokios salygos...

nu o apie savijauta kalbant, tai viskas taip pat. Dar viena dienele praejo. Paruosiamuju nera, bet ir vakarais kaip i apacia pasibaladoja, tai atrodo islys ir taip...Juda stipriai. Laukiame toliau, baisu ir del gimdymo. Atrodo jau esu pasiruosusi, bet vistiek baisu....
Atsakyti
QUOTE(Fiesta10 @ 2010 09 27, 14:39)
Mano vyras irgi dirba su kolega, kuris sestadieni savaitei isvaziavo i Anglija  blink.gif , buvau tokia pikta, kad negalvoja apie kitus... O vyras negali darbo palikti ir turi dirbti. Tai gal todel ir maniske laukia, kol tas atvaziuos ir galesim vaziuoti ramiai gimdyt  lotuliukas.gif .
raketa as jau pradejau maziau bijoti  smile.gif . vakar vyras paklause, ar vis dar bijau, tai supratau kad jau ne taip bijau, kaip praeita savaite  lotuliukas.gif .
Gal as irgi cia ne i tema.... pagalvojau ar prasyti jau ligoninej kad klizma padarytu  ax.gif  , man mama sako kad geriau padarytu, kad po to nebutu nepotogumu (nors tai ir naturalu, bet vis tiek ...  blush2.gif ).As esu nupirkus mikrolax klizmuciu, maniau jei spesiu pati viska sutvakysiu namie, bet ar uzteks jos?

Na man tai kai prasidejo pirmadieni ryte skausmeliai tai nuo kokios dvyliktos po pietu jau nieko nebevalgiau, nors ir nesinorejo, apetitas buvo dinges ir i tualeta savaime nuejau kelis kartus, tad kai mazyle gimdziau antradieni per pietus, tai man nereikejo klizmutes, bet nieko ir nepridariau nes jau nebuvo is ko lotuliukas.gif
Atsakyti
nepamenuu as esu vilniete, tik kazkur buvau skaiciusi, kad Mazylio gimdymo namai ale privacius standartus atitinka blush2.gif nu bet tiek to....
Na o del apsikakojimo, tai as manau, kad mes visos pergyvenam ax.gif As irgi labai bijau apsi....kt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu bet tikiuosi taip ir nenutiks, o jei ir nutiks tikiuosi gausis kaip kokia komedija o ne gedos kalnas rolleyes.gif
Atsakyti
raketa oj kaip prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
omsone pasiseke tau smile.gif . As tai negaliu niekaip taip daznai eiti i tualeta...nebent viduriavimas... Mano kaimyne gimde pries 3 menesius, tai pridare tenai visko ant stalo, sake labai geda jai buvo doh.gif .
O dar turiu toki klausima durna - visos pacios (na, dauguma) daro depiliacija pries gimdyma ax.gif . O tai reikia viska viska isdepiliuot? Negalima juosteles palikt? rolleyes.gif blush2.gif .
Atsakyti
As tai sakiau irgi pesiu viska, bo per pilva nieko nematau, bijau, kad jei bandysiu kazka palikti tai jauciu vaizdelis bus vertas milijono lotuliukas.gif Bet va pavyzdziui kai gimdziau pirma karta, tai man viska nuskuto, vai kaip nemalonu buvo, sausu peiliuku, tarybiniu laiku, tai paskui visa savaite niezejo doh.gif
Atsakyti
Labas rytelis nestuke.gif ir jau user posted image
Na si naktis tai pas mane buvo sunkoka doh.gif Niekaip negalejau isistaisyti patogiai, vis maude pilvelio apacia, taip miegelio norejau, o uzmigt beveik ir nepavyko, o persiverst nuo sono ant kito isvis kancia buvo, nors aisku, ta kancia tai nebuvo beprotiskas skausmas, tai tebuvo pastovus maudimas, o verciantis jis siek tiek sustipredavo ax.gif Bet vistiek man si naktis nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas, miegojau super druper, kaip angeliukas. Jauciuosi isimiegojusi. O vakar vakare buvo juokas pro asaras, ziuriu su MB ir dukryte komedija ir kad uzejo skausmai zveriski, vaikstau, dejuoju, negaliu. MB sako as tave tokia maciau tik per dukrytes gimdyma, sako mazu jau gimdai lotuliukas.gif o ta dar komedija tokia gera, ir juokiuosi ir asaros is skausmo bega. Priena dukryte ir sako mama man nebejuokinga doh.gif Jetau jug vaika isgazdinau, net nepagalvojau, tai kol nuraminom tai ir skausmas aprimo. Nakti ismiegojau gerai, o va pabudau ir vel po truputi vis pamaudzia, paskuda. O as vakar kad supanikavau, skau nenoriu dar vaziuot gimdyt, vaikas nesuruostas isvezimui kur tai, pas ka vesiu, drabuziai nelyginti. doh.gif Zodziu pasizadejau siandien viska sutvarkyt, bet ale taip tingiu tai sakiau ryt viska pasidarysiu, siandien dar patinginiausiu tongue.gif
Atsakyti
Vargsiukas vaikiukas, soka apturejo biggrin.gif
O tavo leliukas ziuriu geras labai, dar negime o jau klauso - mamyte nenori dar, ai tai tada pabusiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje mano linuotes pingvie jau ir ant pingviniuko uzlipo. doh.gif O neseniai pamaneu buvo tik pusiaukeleje doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pritariu tau Gioia man atrodo, kad as irgi neseniai ziurejau i kitu nestuke.gif liniuotes ir galvodavau, jetau kiek joms nebedaug liko, kaip faina, o pas mane dar tiek daug laiko liko, o dabar va jau visai nebeliko. Dabar va penktadieniui yra numatytas paskutinis vizitas pas G, tai net nezinau ar sulauksim doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti