Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

A, tada tai jo, baisu tai, bet tik nepergyvenk, viskas bus gerai mirksiukas.gif Tavo leliukas jau iskart charakteri parodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 27, 07:52)
omsone skaitau ir baltai pavydziu blush2.gif ,tu jau turi dar viena dziaugsmeli thumbup.gif
Na, o tavo aprasymas apie Mazylio GN man padejo apsispresti, kad vistik noriu gimdyti cia Vilniuje, Antakalnyje 4u.gif
Stai va as vis dar laukiu savo eiles, visai ramu mano fronte, jokiu pozymiu link gimdymo schmoll.gif , nors jau pries savaite galvojau, kad vaziut reikes doh.gif Bet gerai, kad siame forume yra merginu, kurios tiesiog pacios nusiramina ir ramiai laukia, tai ir mane turbut uzkrete tuo ramumu user posted image

Na man Mazylio GN patiko labai, tik ta nakti daktare papuole nekokia, bet cia forume buvau apie ja ir girdejusi kad nekokia, bet cia tik tokia viena is daugelio geru daktaru smile.gif . Net mano mazyle pas ja nenorejo gimti lotuliukas.gif tad ir lauke visa nakti iki ryto kol ateis kita daktare thumbup.gif O prieziura po to buvo superine thumbup.gif Ir siaip viskas gerai. Bet juk Vilniuje taip pat gera prieziura ir daktarai. As tai vaziavau nes cia provincija pas mus, butu nieko nesugebeje doh.gif . Kazin ar butu pas mus ka dare jei vandenukai zali. O ten kiekviena diena eme kraujuka, tyre kad tikrai isitikintu jog esam visiskai sveiki smile.gif .
Papildyta:
Laukit ir dziaukites tuo kad dar galite sau laiko skirti ir miegoti i valias biggrin.gif . Nors aisku kiekvienai rupi kuo greiciau isvysti savo mazylius, bet tikrai laikas ateina pats savaime ir manau ,kad mazyliai tikrai jaucia kada jie gali jau ateiti. Nes mano mazylis islauke iki tos paskutines minutes, kai jau buvo jam galima gimti lotuliukas.gif . Mano vyras dirba tokiam darbe kur dviese aptarnauja miesto kabeline TV ir interneta, tai va jo kolega buvo pasiemes visa savaite atostogu ir isvyko kazkur i siltuosius krastus, kai turejo grizti tik pirmadieni vakare, o jau antradieni ateiti i darba. Tai mano vyras buvo likes vienas ir niekaip nebutu galejes pasiimti atostogu ar iseiti is darbo, kai man gimdymas butu uzejes. Tai mazyle islauke iki to pirmadienio vakaro,kai jau galejo gimti biggrin.gif net iki paskutiniuju minuciu ir ramiai galejom vaziuoti ir vyras atostogauti thumbup.gif .
Tad manau tikrai turit apsidirbti visus darbus netureti jokiu planu ir tada jau mazyliai ateis wub.gif
Papildyta:
Beje as siek tiek ne i tema cia, bet noriu paklausti kaip reikia sterilizuoti su mikrobanginiu sterilizatoriumi. Turiu nusipirkusi Tommee Tippee pientrauki is Anglijos ir prie jo yra tokia dezute kur reikia ideti daiktus ir mikrobangineje galima sterilizuoti, tik instrukcija angliska buvo ir per klaida as ja ismeciau, o dabar noreciau issisterilizuoti viska ir nezinau kaip ten reikia. doh.gif Ar daiktus sudeti i ta dezute ir deti kuriam nors laikui i mikrobangine, ar dar koks vanduo pilasi? Gal kuri turit ar turejot tokiu ir zinot kaip ten reikia su jais elgtis? doh.gif
Atsakyti
omsone as neturejau nieko panasaus, bet galiu pasiulyti tau per googl'e paieskoti, ivesk pavadinima ir gal rasi instrukcija ar kokiame forume gal kas kalba apie tai mirksiukas.gif
Taip, daktarai pas mus visai faini, kai maziu gimdziau Antakalny tai nenoriu skustis, tik vis norisi susirasti kur dar geriau blush2.gif Kazkaip as vis bijau gimdymo doh.gif
Va, o cia viena buvo rasiusi apie tai, kad kirksnius buvo labai suskaude, na pas mane iki siandien buvo, kad paskaudena retsykiais, bet kaip buvo siandien tai blink.gif Jau galvojau, kad be saremiu vaikas lenda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 27, 13:36)
omsone as neturejau nieko panasaus, bet galiu pasiulyti tau per googl'e paieskoti, ivesk pavadinima ir gal rasi instrukcija ar kokiame forume gal kas kalba apie tai mirksiukas.gif
Taip, daktarai pas mus visai faini, kai maziu gimdziau Antakalny tai nenoriu skustis, tik vis norisi susirasti kur dar geriau blush2.gif Kazkaip as vis bijau gimdymo doh.gif
Va, o cia viena buvo rasiusi apie tai, kad kirksnius buvo labai suskaude, na pas mane iki siandien buvo, kad paskaudena retsykiais, bet kaip buvo siandien tai blink.gif Jau galvojau, kad be saremiu vaikas lenda lotuliukas.gif

Na tie nestumai ir ivairus pojuciai visoms labai ivairus ir skirtingi blink.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi dirba su kolega, kuris sestadieni savaitei isvaziavo i Anglija blink.gif , buvau tokia pikta, kad negalvoja apie kitus... O vyras negali darbo palikti ir turi dirbti. Tai gal todel ir maniske laukia, kol tas atvaziuos ir galesim vaziuoti ramiai gimdyt lotuliukas.gif .
raketa as jau pradejau maziau bijoti smile.gif . vakar vyras paklause, ar vis dar bijau, tai supratau kad jau ne taip bijau, kaip praeita savaite lotuliukas.gif .
Gal as irgi cia ne i tema.... pagalvojau ar prasyti jau ligoninej kad klizma padarytu ax.gif , man mama sako kad geriau padarytu, kad po to nebutu nepotogumu (nors tai ir naturalu, bet vis tiek ... blush2.gif ).As esu nupirkus mikrolax klizmuciu, maniau jei spesiu pati viska sutvakysiu namie, bet ar uzteks jos?
Atsakyti
Jo del to nepatogumo tai tikrai blush2.gif bet gal ligoninej padaro g.gif Na as irgi turiu mikro lax tai irgi galvoju pasidarysiu, manau, kad turetu uztekti ax.gif
Na o as va siandien net pietuku numigt negalejau, taip maudzia kairiji sona apacioj, papilve ir siek tiek nugaryte, labai tikiuosi, kad cia pradzia rolleyes.gif
Atsakyti
raketa [B] tikimes tikimes kad jau smile.gif . O man nieko neskauda siandien, nuvaziuosiu dar pati i universiteta smile.gif . Visos pazistamos, kurios turejo gimdyt po manes jau pagimde, o as vis dar vaikstau lotuliukas.gif
Atsakyti
Fiesta10 na man tai jau pries savaite gydytoja grieztai uzdraude vienai kazkur eiti schmoll.gif
Na o as va ramiai pasedejau, tai lyg ir nugaryte su pilvuku rimsta doh.gif
Atsakyti
O as siandien nezinau ar del oro, ar del ko kitko, bet tokia biskiuka sunkoka jauciuosi...
Atsakyti
Tai gal ir as del oro g.gif ax.gif
Ei paneles ziuriu temute eina i pabaiga, tai gal sukurti, kai baigsim sia bus kiti namuciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raketa: 27 rugsėjo 2010 - 15:16
Jei ka jau sukuriau temele, bet susitarkim, kad is pradziu pabaigsim sia temele mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
raketa gerai kad turesim naujus namucius 4u.gif thumbup.gif
tik demuskim sita biggrin.gif
Atsakyti