QUOTE(raketa @ 2010 09 27, 07:52)
omsone skaitau ir baltai pavydziu

,tu jau turi dar viena dziaugsmeli
Na, o tavo aprasymas apie Mazylio GN man padejo apsispresti, kad vistik noriu gimdyti cia Vilniuje, Antakalnyje
Stai va as vis dar laukiu savo eiles, visai ramu mano fronte, jokiu pozymiu link gimdymo

, nors jau pries savaite galvojau, kad vaziut reikes

Bet gerai, kad siame forume yra merginu, kurios tiesiog pacios nusiramina ir ramiai laukia, tai ir mane turbut uzkrete tuo ramumu
Na man Mazylio GN patiko labai, tik ta nakti daktare papuole nekokia, bet cia forume buvau apie ja ir girdejusi kad nekokia, bet cia tik tokia viena is daugelio geru daktaru

. Net mano mazyle pas ja nenorejo gimti

tad ir lauke visa nakti iki ryto kol ateis kita daktare

O prieziura po to buvo superine

Ir siaip viskas gerai. Bet juk Vilniuje taip pat gera prieziura ir daktarai. As tai vaziavau nes cia provincija pas mus, butu nieko nesugebeje

. Kazin ar butu pas mus ka dare jei vandenukai zali. O ten kiekviena diena eme kraujuka, tyre kad tikrai isitikintu jog esam visiskai sveiki

.
Papildyta:
Laukit ir dziaukites tuo kad dar galite sau laiko skirti ir miegoti i valias

. Nors aisku kiekvienai rupi kuo greiciau isvysti savo mazylius, bet tikrai laikas ateina pats savaime ir manau ,kad mazyliai tikrai jaucia kada jie gali jau ateiti. Nes mano mazylis islauke iki tos paskutines minutes, kai jau buvo jam galima gimti

. Mano vyras dirba tokiam darbe kur dviese aptarnauja miesto kabeline TV ir interneta, tai va jo kolega buvo pasiemes visa savaite atostogu ir isvyko kazkur i siltuosius krastus, kai turejo grizti tik pirmadieni vakare, o jau antradieni ateiti i darba. Tai mano vyras buvo likes vienas ir niekaip nebutu galejes pasiimti atostogu ar iseiti is darbo, kai man gimdymas butu uzejes. Tai mazyle islauke iki to pirmadienio vakaro,kai jau galejo gimti

net iki paskutiniuju minuciu ir ramiai galejom vaziuoti ir vyras atostogauti

.
Tad manau tikrai turit apsidirbti visus darbus netureti jokiu planu ir tada jau mazyliai ateis
Papildyta:
Beje as siek tiek ne i tema cia, bet noriu paklausti kaip reikia sterilizuoti su mikrobanginiu sterilizatoriumi. Turiu nusipirkusi Tommee Tippee pientrauki is Anglijos ir prie jo yra tokia dezute kur reikia ideti daiktus ir mikrobangineje galima sterilizuoti, tik instrukcija angliska buvo ir per klaida as ja ismeciau, o dabar noreciau issisterilizuoti viska ir nezinau kaip ten reikia.

Ar daiktus sudeti i ta dezute ir deti kuriam nors laikui i mikrobangine, ar dar koks vanduo pilasi? Gal kuri turit ar turejot tokiu ir zinot kaip ten reikia su jais elgtis?