Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

QUOTE(omsone @ 2010 09 26, 19:13)

omsone, 26 Rgs 2010 - 19:13, parašė:

omsone, 26 Rgs 2010 - 19:13, parašė:

Sveikos merginos, pagaliau ir as jau grizusi su savo mazyle ant ranku  wub.gif  thumbup.gif . Na isvaziavau gimdyti ta pati vakara pirmadieni, bet pagimdziau tik antradieni, nes visa nakti saremiai kankino, o kaklelis neatsidarinejo. Grizom penktadieni namuciu, tai tik dabar radau laiko prisesti prie kompiuterio.Labai malonu kad visos manes pasigedote  ax.gif . Dar sestadieni vyresneles gimtadienis buvo, tai tiek judesio ir surmulio, kad nebuvo kada ir jums jau pasigirti  smile.gif . Dar ir mazyle reikalauja daug demesio, labai jau rankinuke  wub.gif  Tai jei kam bus idomu galesiu ir detaliau viska papasakoti, na o siaip tai esam labai laimingos, sveikos ir viskas gerai. thumbup.gif

Sveikos merginos, pagaliau ir as jau grizusi su savo mazyle ant ranku  wub.gif  thumbup.gif . Na isvaziavau gimdyti ta pati vakara pirmadieni, bet pagimdziau tik antradieni, nes visa nakti saremiai kankino, o kaklelis neatsidarinejo. Grizom penktadieni namuciu, tai tik dabar radau laiko prisesti prie kompiuterio.Labai malonu kad visos manes pasigedote  ax.gif . Dar sestadieni vyresneles gimtadienis buvo, tai tiek judesio ir surmulio, kad nebuvo kada ir jums jau pasigirti  smile.gif . Dar ir mazyle reikalauja daug demesio, labai jau rankinuke  wub.gif  Tai jei kam bus idomu galesiu ir detaliau viska papasakoti, na o siaip tai esam labai laimingos, sveikos ir viskas gerai. thumbup.gif

labas omsone sveikinu su pagaliau sulauktu dziaugsmeliu smile.gif Aukit sveikos, stiprios ir grazios smile.gif

man labai idomu, papasakok kaip prasidejo tau viskas, kur gimdei? ar labai skyresi antras gimdimas nuo pirmo? Cia su merginom diskutuojam, sakau, kad jom jau antras vaikas, tai lyg ir zinoma viskas, bet sako, kaip nauja istorija ir viskas kitaip smile.gif tai kaip tau viskas buvo?
Atsakyti
omsone user posted image dideliausi sveikinimai. Labai dziaugiuosi uz jus abi, kad sveikutes ir viskas ciki 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na, o as vis neapsisprendziu kur gimdyti blush2.gif sakiau arba Kaune arba Antakalnyje, bet sakaiu jau kai prasides saremiai tada pagal galimybes ziuresiu ar reik skubeti ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Na manau viska galesiu papasakoti. Tai ta pirmadieni kai as visa diena skundziausi jums skausmeliais grizus vyrui nuejau i vonia silta, kad pagaliau suprasciau kas man yra. Laukiau kol jis gris nes galvoju kai suspartes tai turesiu po to is darbo kviestis, o kai jau grizo tai niekas nebaisu buvo. Tai va, nuejusi i vonia pagulejau sau siltai ir bandziau atsipalaiduoti kiek imanoma, nes jei tai paruosiamieji saremiai tai turejo praeiti. Bet nieko man nepraejo, bet nepasakyciau kad ir sustiprejo, bet vis viena tuos skausmelius jutau. Tai taip ir dvejojau, ka cia daryti. Vaziuoti i GN ar dar ne,bet nuejus i tualeta pasirode kraujo, tai taip ir apsisprendziau kad tikrai jau kazkas vyksta ir laikas vaziuoti. Tai bevaziuojant i Kauna tie saremiukai dar ir pastiprejo ir padaznejo. Tai kokia devinta valanda vakaro buvom Kaune, tai i Mazylio GN prieme be problemu, nors ir gimdanciuju buvo tikrai daug ta nakti. Prieme maloniai, tik kad budinti daktare papuole labai jau nemaloni, kazkokia is V raides pavarde, apziurejo mane ir sako cia niekas nevyksta, tik 1 cm prasidarymas ir kad cia man netikri saremiai, na tokiu nemaloniu balsu( panasiai lyg tipo is vis ko dar atvaziavai, tik aisku taip nesake). Tai mus su vyru paliko tokioje lyg gimdykloje ir sake snausti ir laukti. Tai dar telika paziurejome o po to bandem miegoti. Tik visa nakti prasikankinau. Saremiai man buvo toki skausmingi ir kas penkias minutes ir taip istisa nakti, nejo visai net ir pamiegoti, uztat girdejau begalias kitu gimdanciuju. Tai nakti guledama skaiciavau minutes ir istisai ziurejau i laikrodi ar sulauksiu ryto. Zinojau kad kazkada ryte turi pamaina keistis ir ateis kitas daktaras. Tai taip ir sulaukiau, kai per duris ieju Kapustiene tai man net akys nusvito thumbup.gif . Nuostabi daktare ir tokia maloni,net man geriau is karto pasidare, nes as pas ja gimdziau savo pirmaja mergyte ir buvau tarusis su ja. O dabar nesitarus papuole pas ja gimdyti tai labai apsidziaugiau. Tai kai ji mane apziurejo is karto nuvede i normalia gimdyklair laukem nes jau buvo viskas siek tiek pasparteje. Tik po to jau prasiau epiduro,nes jau nebe iskenciau , jau mano organizmas buvo tiek iskankintas per ta nakti, kad kai saremiai vis stiprejo jau nebezinojau kur detis. Bet nesigailiu del epiduro, nes paskutinemis minutemis galejau siek tiek pailseti ir sukaupti jegas paciam gimdymui, o gimdymas prasidejo po to staiga ir pagimdziau gana lengvai ir greitai, per tris saremukus ir mano mazyle jau buvo pas mane. Tai net neplysau, nereikejo kirpiti nei cezario. Na tiesiog viskas nuostabiai ir greitai, po gimdymo is kart norejau jau lipt nuo stalo ir eiti,nes taip buvo gera ir gerai jauciausi( bet po to paaiskejo kad tai del kazkokiu vaistuku kuriuos suleido apmarinti kojoms kad viska galetu ten apziureti o as nejusciau skausmo lotuliukas.gif ). Mergyte gime 3509 gr ir 52 cm. Siaip viskas butu buve gerai tik jau mano vandenys buvo zali, tik niekaip nesuprantama priezastis del ko. Tai nesesi mergaite is karto daryti tyrimukus ar nera infekcijos ir ligonineje mus stebejo tris paras del tu paciu priezasciu. Kraujuka mergytes eme tris kartus is arterijos, tai prikankino siek tiek mano mazyle. Bet svarbu kad viskas buvo gerai ir nieko blogo nenutiko. Ivertino mergyte 9-10 balu ir po triju paru penktadieni mus isleido namuciu sveikus ir labai laimingus. thumbup.gif Tik dabar dar niekaip neapsiprantu su dienos rezimu, visiskai nieko nespeju doh.gif Sau laiko visiskai neturiu, mano mazoji gera bet labai jau rankinuke. lotuliukas.gif Ant ranku miega, o padeta nelabai. Mat turi jausti mano siluma lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nepamenuu @ 2010 09 26, 19:27)

nepamenuu, 26 Rgs 2010 - 19:27, parašė:

nepamenuu, 26 Rgs 2010 - 19:27, parašė:

labas omsone sveikinu su pagaliau sulauktu dziaugsmeliu smile.gif Aukit sveikos, stiprios ir grazios smile.gif

man labai idomu, papasakok kaip prasidejo tau viskas, kur gimdei? ar labai skyresi antras gimdimas nuo pirmo? Cia su merginom diskutuojam, sakau, kad jom jau antras vaikas, tai lyg ir zinoma viskas, bet sako, kaip nauja istorija ir viskas kitaip smile.gif tai kaip tau viskas buvo?

Na as gimdziau pirmaja pries seserius metus, tai visiskai nieko nepamenu doh.gif . O antras nestumas ir gimdymas manau kad skyresi, bet man viskas buvo vel kaip pirma karta. Beje kaip pirmaja gimdziau man buvo 18 metu blush2.gif , tai ir jaunute buvau ir viskas tada kitaip atrode, tad is vis nieko ir nepamenu unsure.gif . O gimdziau Kaune Mazylyje, nes tikrai nenorejau savo miestelio ligoniuksteje schmoll.gif
Papildyta:
Na as jums ir prirasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
omsone skaitau ir baltai pavydziu blush2.gif ,tu jau turi dar viena dziaugsmeli thumbup.gif
Na, o tavo aprasymas apie Mazylio GN man padejo apsispresti, kad vistik noriu gimdyti cia Vilniuje, Antakalnyje 4u.gif
Stai va as vis dar laukiu savo eiles, visai ramu mano fronte, jokiu pozymiu link gimdymo schmoll.gif , nors jau pries savaite galvojau, kad vaziut reikes doh.gif Bet gerai, kad siame forume yra merginu, kurios tiesiog pacios nusiramina ir ramiai laukia, tai ir mane turbut uzkrete tuo ramumu user posted image
ataner.s na, o kaip tu siandien laikaisi?
Is vis kaip jus visos laikotes biggrin.gif
Atsakyti
omsone kaip dziaugiuosi uz tave ir jusu mazyle smile.gif nuosirdziausi sveikinimai smile.gif
nepamenuu, raketa , man kazko labai dar nevyksta. Paskaudena pilvo ir nugaros apacia, sukieteja pilvelis, vakar va buvo kazkas panasaus i susitraukimus gimdos, bet jeigu tai buvo jie - vadinasi labai jau silpni ir tik kelis kartelius. Buna kad sutraukia kairi kirksni ar kaip cia ta vieta pavadinti, tai net susirieciu, bet tai buna kaip toks staigus judesys - atsakas i staigu stipru skausma, kuris buna labai labai trumpas.
Siandien jau 5-oji diena po termino. Vakar vakare mazylis buvo super aktyvus nuo kokiu 6 val. iki kokios 11 val. Na tai ir uzmigau su jo judesiukais smile.gif O nakti buvo ramu. Aisku, kaip visada, i wc ejau kelis kartelius, bet tai iprasta smile.gif Ryte atsikelusi pasiskambinau, uzsirasiau apziurai. Rytoj ryte priims smile.gif
Praita savaite tai tik toniukus vis nueidavau uzsirasyti, o priziurinti gydytoja sake, kad jeigu iki 1dienio nepagimdysiu, tai jau skambintis ir tartis del apziuros GN. Ziuresiu kaip man sesksis siandien smile.gif Jeigu niekas labai nevyks, tai rytoj po apziuros - zinosiu daugiau smile.gif
Mazutelis niekur neskuba smile.gif
O kaip jus, merginos, siandien laikotes?
Atsakyti
anater.s tik nepergyvenk, jei jautiesi gerai tu gerai jausis ir pilvelio gyventojas 4u.gif O ligonineje tikrai patikrins ko ten tas mazylis taip nenori su aplinka susipazinti, gal drovisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
omsone linkiu jums ramiu nakteliu. 4u.gif Oj kaip as jau noreciau supti savo mazuciuka ant rankyciu wub.gif jetau kaip laukiu as to nestuke.gif pabaigos, kazkaip su pirmu nestuke.gif tai nostalgija buvo pilvukui nenorejau,kad greiciau isilukstentu, o dabar kai taip sunku, skauda visur, ir vel ant pilvelio alergija ismuse (nezinau nuo ko) skauda ir nugara baisiai ir po vienu papuku taip skaudziai pilvelis tempia kazi ka (gal kokie raumenys ar sausgysles, nezinau) tai nei sedet, nei gulet, nei stovet negaliu, vis skauda istisai, toks maudziantis nemalonus skausmas. Tai as jau noriu tos pabaigos.
Siandien MB sakau galetu gimt siandien, tokia negrazi diena, vis tiek i lauka neisiu, tai bent tureciau uzsiemima - gimdyt. O ir dukryte darzelyje. Nu nieko ateis ir mano diena. biggrin.gif
Raketa tau tik saviate iki terimino thumbup.gif
ataner.s nieko blogiausiu atveju ryt pakrapstys, pamatysi kaip procesas pajudes lotuliukas.gif Linkiu kad kuo greiciau susitiktum su mazyliu/e. 4u.gif
Atsakyti
Jei ir mane taip kaip tave, Gioia, skausmeliai kankintu, tai speju, kad ir as noreciau kad jau kuo greiciau viskas pasibaigtu. Dabar dar kazkaip nieko - ramiai laikausi.
Gioia kantrybes tau didziausios smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif . Mes irgi vis dar laukiam, siandien nakti net skausmu nebuvo, tik ryte buvo keli gimdos sutraukimai smile.gif . Liko 4 dienos iki termino. Turejom sestadieni vaziuoti pas daktare, bet jinai susirgo, tai vaziuosim dabar tik treciadieni apziurai, vyras sako, kad jau galetume ir pasilikti ligoninej lotuliukas.gif, bet as noreciau spalio pirma pagimdyt blush2.gif Savaitgali is vis gerai praleidom, vakar taip gerai jauciausi, kad pasodinau sode geliu pavasariui, ir sutvarkiau kruma viena smile.gif .

Atsakyti
Sveikutes smile.gif
O vat man sian darys planini cezari , tai ir baigsis mano kancios smile.gif
Labai stipriai gymda spazmuoja , maudzia pilva ir tempia nugara . Tikiuosi islauksiu kol papjaus ir kad viskas bus gerai.
Atsakyti
Na va, ziuriu visos tik laukiam ir laukiam 4u.gif Bet net nesusimastom, kaip greit prabegs sitos dieneles, jau ziuekit kiek is musu pabego ir supuoja savo zvirbliukus ant ranku, tuoj ir musu cia nebus mirksiukas.gif
natalije o tu cia savo noru cezari daraisi?
Atsakyti
Musu mazilys sedi , tai bijau , kad kokia koja neiskristu is tos vietos blink.gif
Atsakyti