Na manau viska galesiu papasakoti. Tai ta pirmadieni kai as visa diena skundziausi jums skausmeliais grizus vyrui nuejau i vonia silta, kad pagaliau suprasciau kas man yra. Laukiau kol jis gris nes galvoju kai suspartes tai turesiu po to is darbo kviestis, o kai jau grizo tai niekas nebaisu buvo. Tai va, nuejusi i vonia pagulejau sau siltai ir bandziau atsipalaiduoti kiek imanoma, nes jei tai paruosiamieji saremiai tai turejo praeiti. Bet nieko man nepraejo, bet nepasakyciau kad ir sustiprejo, bet vis viena tuos skausmelius jutau. Tai taip ir dvejojau, ka cia daryti. Vaziuoti i GN ar dar ne,bet nuejus i tualeta pasirode kraujo, tai taip ir apsisprendziau kad tikrai jau kazkas vyksta ir laikas vaziuoti. Tai bevaziuojant i Kauna tie saremiukai dar ir pastiprejo ir padaznejo. Tai kokia devinta valanda vakaro buvom Kaune, tai i Mazylio GN prieme be problemu, nors ir gimdanciuju buvo tikrai daug ta nakti. Prieme maloniai, tik kad budinti daktare papuole labai jau nemaloni, kazkokia is V raides pavarde, apziurejo mane ir sako cia niekas nevyksta, tik 1 cm prasidarymas ir kad cia man netikri saremiai, na tokiu nemaloniu balsu( panasiai lyg tipo is vis ko dar atvaziavai, tik aisku taip nesake). Tai mus su vyru paliko tokioje lyg gimdykloje ir sake snausti ir laukti. Tai dar telika paziurejome o po to bandem miegoti. Tik visa nakti prasikankinau. Saremiai man buvo toki skausmingi ir kas penkias minutes ir taip istisa nakti, nejo visai net ir pamiegoti, uztat girdejau begalias kitu gimdanciuju. Tai nakti guledama skaiciavau minutes ir istisai ziurejau i laikrodi ar sulauksiu ryto. Zinojau kad kazkada ryte turi pamaina keistis ir ateis kitas daktaras. Tai taip ir sulaukiau, kai per duris ieju Kapustiene tai man net akys nusvito

. Nuostabi daktare ir tokia maloni,net man geriau is karto pasidare, nes as pas ja gimdziau savo pirmaja mergyte ir buvau tarusis su ja. O dabar nesitarus papuole pas ja gimdyti tai labai apsidziaugiau. Tai kai ji mane apziurejo is karto nuvede i normalia gimdyklair laukem nes jau buvo viskas siek tiek pasparteje. Tik po to jau prasiau epiduro,nes jau nebe iskenciau , jau mano organizmas buvo tiek iskankintas per ta nakti, kad kai saremiai vis stiprejo jau nebezinojau kur detis. Bet nesigailiu del epiduro, nes paskutinemis minutemis galejau siek tiek pailseti ir sukaupti jegas paciam gimdymui, o gimdymas prasidejo po to staiga ir pagimdziau gana lengvai ir greitai, per tris saremukus ir mano mazyle jau buvo pas mane. Tai net neplysau, nereikejo kirpiti nei cezario. Na tiesiog viskas nuostabiai ir greitai, po gimdymo is kart norejau jau lipt nuo stalo ir eiti,nes taip buvo gera ir gerai jauciausi( bet po to paaiskejo kad tai del kazkokiu vaistuku kuriuos suleido apmarinti kojoms kad viska galetu ten apziureti o as nejusciau skausmo

). Mergyte gime 3509 gr ir 52 cm. Siaip viskas butu buve gerai tik jau mano vandenys buvo zali, tik niekaip nesuprantama priezastis del ko. Tai nesesi mergaite is karto daryti tyrimukus ar nera infekcijos ir ligonineje mus stebejo tris paras del tu paciu priezasciu. Kraujuka mergytes eme tris kartus is arterijos, tai prikankino siek tiek mano mazyle. Bet svarbu kad viskas buvo gerai ir nieko blogo nenutiko. Ivertino mergyte 9-10 balu ir po triju paru penktadieni mus isleido namuciu sveikus ir labai laimingus.

Tik dabar dar niekaip neapsiprantu su dienos rezimu, visiskai nieko nespeju

Sau laiko visiskai neturiu, mano mazoji gera bet labai jau rankinuke.

Ant ranku miega, o padeta nelabai. Mat turi jausti mano siluma
Papildyta:
QUOTE(nepamenuu @ 2010 09 26, 19:27)
nepamenuu, 26 Rgs 2010 - 19:27, parašė:
nepamenuu, 26 Rgs 2010 - 19:27, parašė:
labas omsone sveikinu su pagaliau sulauktu dziaugsmeliu
Aukit sveikos, stiprios ir grazios
man labai idomu, papasakok kaip prasidejo tau viskas, kur gimdei? ar labai skyresi antras gimdimas nuo pirmo? Cia su merginom diskutuojam, sakau, kad jom jau antras vaikas, tai lyg ir zinoma viskas, bet sako, kaip nauja istorija ir viskas kitaip
tai kaip tau viskas buvo?
labas
omsone sveikinu su pagaliau sulauktu dziaugsmeliu

Aukit sveikos, stiprios ir grazios
man labai idomu, papasakok kaip prasidejo tau viskas, kur gimdei? ar labai skyresi antras gimdimas nuo pirmo? Cia su merginom diskutuojam, sakau, kad jom jau antras vaikas, tai lyg ir zinoma viskas, bet sako, kaip nauja istorija ir viskas kitaip

tai kaip tau viskas buvo?
Na as gimdziau pirmaja pries seserius metus, tai visiskai nieko nepamenu

. O antras nestumas ir gimdymas manau kad skyresi, bet man viskas buvo vel kaip pirma karta. Beje kaip pirmaja gimdziau man buvo 18 metu

, tai ir jaunute buvau ir viskas tada kitaip atrode, tad is vis nieko ir nepamenu

. O gimdziau Kaune Mazylyje, nes tikrai nenorejau savo miestelio ligoniuksteje
Papildyta:
Na as jums ir prirasiau