Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

Del nuskausminamuju tai sakiau apsispresiu per pati veiksma, vis tikiuosi, kad viskas praeis greitai ir net nespesiu apie tai pagalvoti, beto pirmagymis gime beprotiskai skausmingai (pagal mane) tai manau, kad jau tada uz visus likusius gimdymus atkentejau blush2.gif lotuliukas.gif
Deimante Mazute gaila del foto verysad.gif O gal tavo brangusis gali tau padeti? As jei kas nesigauna pas ji prasau ax.gif
Atsakyti
O as apsispredndziau del epiduro. Kad jo nenaudosiu, nes Klp reik jau ji atsivezti paciam,jis kainuoja nemazus pinigus apie 70lt. O jei nespes padaryti, o jei greitai pagaimdysiu, o jei... kur po to as desiu ji? Kas man pinigus grazins, niekas schmoll.gif Tad sakiau kaip nors iskentesiu. Nes su pirma kai paprasiau jo, jau buvo pervelu. Tai va del to ir bijau. Na nebent butu diena tai MB iki vaistines nusisusciau tada nupirktu, jie nekati, tai kentesiu doh.gif Zinau buvo skaudu, bet iskenciau, ir greitai pagimdziau, tai sakau gal antras dar greiciau issaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2010 09 24, 20:10)
O as apsispredndziau del epiduro. Kad jo nenaudosiu, nes Klp reik jau ji atsivezti paciam,jis kainuoja nemazus pinigus apie 70lt. O jei nespes padaryti, o jei greitai pagaimdysiu, o jei... kur po to as desiu ji? Kas man pinigus grazins, niekas  schmoll.gif Tad sakiau kaip nors iskentesiu. Nes su pirma kai paprasiau jo, jau buvo pervelu. Tai va del to ir bijau. Na nebent butu diena tai MB iki vaistines nusisusciau tada nupirktu, jie nekati, tai kentesiu  doh.gif Zinau buvo skaudu, bet iskenciau, ir greitai pagimdziau, tai sakau gal antras dar greiciau issaus? g.gif

o tai 70lt pigu dar, kaune mazylyje oficialiai 255lt kazkaip smile.gif as ir sakiau ziuresiu pagal situacija...tau ir raketai tai antras vaikas, jau zinot ka reiskia. man tai pirmas, tai nzn kaip iskesiu ten ir kas bus. O del klp pazistama gimde, tai sake ten vietoj galima surasti kas jau po gimdymo ir neprireike epidiura, seseles zino kas turi, tik va kad nebutu per velu nusipirkti. nes vienai kol sulakste, jau buvo per velu suleisti
Atsakyti
LABAS RYTAS user posted image
Superinis oras!!! Kaip jauciates, as tai nakti prastai miegojau, nuo vakar ryto nugara skaudejo, tai jau kazko laukiau, bet va atsikeliau ir vel lyg niekur nieko doh.gif

QUOTE(nepamenuu @ 2010 09 24, 21:10)
o tai 70lt pigu dar, kaune mazylyje oficialiai 255lt kazkaip smile.gif as ir sakiau ziuresiu pagal situacija...tau ir  raketai tai antras vaikas, jau zinot ka reiskia. man tai pirmas, tai nzn kaip iskesiu ten ir kas bus. O del klp pazistama gimde, tai sake ten vietoj galima surasti kas jau po gimdymo ir neprireike epidiura, seseles zino kas turi, tik va kad nebutu per velu nusipirkti. nes vienai kol sulakste, jau buvo per velu suleisti

Oi klysti, kad mes jei antro laukiames tai jau kazka zinom user posted image Man sitas nestumas ne is tolo neprimena pirmojo, be to as nei vieno is dabartiniu pojuciu su pirmuoju nejutau, patikek, man sitas nestumas kaip pirmas nieko nezinau ir nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Oi sian puikiai miegojau lotuliukas.gif Net keista.Tik pora valandu pabudejau, pasvajojau, po to vel fantastiskai miegojau.Mazylis irgi ramus buvo, tik kai as atsibudau spardesi.Pailsejau po tiek laiko...kaip gera ax.gif Tai sian jegu daug, eisma vaikstineti, oras superinis.
Kalbant apie nestumus, tai man sis irgi visai kitoks.Pirma gimdyma nuskausminamuju nenaudojau, tai ir si neplanuoju kazkaip.Jei nebutu imanoma istverti, tai nebuciau norejus antro vaikiuko.Ka jau tos kelios valandos...Is pradziu baisu, bet kai veiksmas jau vyksta, tai kazkaip ir isgyveni naturaliai viska.Tai susitaikiau ir laukiu kada prasides.Jau nebegalvoju kasdien, kad "gal siandien", ai, tegu viskas savo vaga teka...kada bus tada.Viena mamyte cia gerai parase, tai pakeite ta laukimo poziuri mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=raketa,2010 09 25, 07:56]
LABAS RYTAS user posted image
Superinis oras!!! Kaip jauciates, as tai nakti prastai miegojau, nuo vakar ryto nugara skaudejo, tai jau kazko laukiau, bet va atsikeliau ir vel lyg niekur nieko doh.gif

labas smile.gif nu oras tai tikrai fantastiskas buvo. O nakti labai prastai miegojau, pastebejau kad kiekviena nakti nuo 3 iki 5 ar iki 6val nemiga kankina. Vartausi ir niekaip negaliu miegot, nu tai su maziukiu pabendrauju, jis ir prabunda. Turbut valgyt nores tokiu metu smile.gif o ryte pabudus pagalvojau, kad si galbut paskutine savaite nuostbus laikas. Su maziuku jau galima bendrauti, o jis ten ramiai ir saugiai ir pasimaitina, ir neverkia smile.gif aisku labai laukiam laukiam, bet reikia pasidziaugti galbut paskutinem ramesnem dienelem. Dziaukites ir laukite kantriai wink.gif
Atsakyti
Na jau jus visos baigiat ir mane uzkresti ramumu blush2.gif , as irgi pagalvojau, kad man dar kelios dieneles, tai pasistengsiu praleisti jas taip kaip visada, kol dar yra galimybe ax.gif ...
TAIGI LINKIU VISOMS SALDZIU SAPNIUKU IR RAMIOS NAKTELES user posted image
Atsakyti
Labas rytas. Migojau mazai, nes nuo puses 3 iki 5 kankino paruosiamieji, bet jie praejo. Ir miego kazko nenoriu dabar visai schmoll.gif Vakar visa diena beveik miegojau, matyt persimiegojau doh.gif
Mazylis taip skaudziai spardosi, o ypac po tokiu smagiu spardimosi man taip sukieteja gimda skaudziai. doh.gif Nu kaip nors dar pora sav. pratempt, o po to ir byret galima. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Jo, buna ir man, kad kai diena daugiau numiegu tai naktele sunkiau, miegelis ne toks kietas buna.
Na, o sianakt tai kazkaip visai ramiai miegojau, tik viena kart i WC nuejau ir viskas bigsmile.gif
Atsakyti
O as va visai puikiai laikausi smile.gif Kazkaip ramiai gyvenu, nes nei man ten kokiu skausmu, nei gimdos susitraukimu nera. Tik pilvelio ir nugaros pamaudimas, kurie i ka nors daugiau vis dar neisauga. Bet siandien dar tik ketvirta diena nuo numatyto termino, tai nesuku labai del to galvos.
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2010 09 26, 12:47)
O as va visai puikiai laikausi smile.gif Kazkaip ramiai gyvenu, nes nei man ten kokiu skausmu, nei gimdos susitraukimu nera. Tik pilvelio ir nugaros pamaudimas, kurie i ka nors daugiau vis dar neisauga. Bet siandien dar tik ketvirta diena nuo numatyto termino, tai nesuku labai del to galvos.

man 4 dienos iki termino. dar nejauciu paruosiamuju. Nugara ir kluba paskauda, cia turbut del svorio ir pilvuko. O tau ataner.s nebuvo is vis jokiu paruosiamuju? ar jautei kazka? labai idomu, nes matau tu viena po termino, visos dar laukiam
Atsakyti
Sveikos merginos, pagaliau ir as jau grizusi su savo mazyle ant ranku wub.gif thumbup.gif . Na isvaziavau gimdyti ta pati vakara pirmadieni, bet pagimdziau tik antradieni, nes visa nakti saremiai kankino, o kaklelis neatsidarinejo. Grizom penktadieni namuciu, tai tik dabar radau laiko prisesti prie kompiuterio.Labai malonu kad visos manes pasigedote ax.gif . Dar sestadieni vyresneles gimtadienis buvo, tai tiek judesio ir surmulio, kad nebuvo kada ir jums jau pasigirti smile.gif . Dar ir mazyle reikalauja daug demesio, labai jau rankinuke wub.gif Tai jei kam bus idomu galesiu ir detaliau viska papasakoti, na o siaip tai esam labai laimingos, sveikos ir viskas gerai. thumbup.gif
Atsakyti