Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

[quote=tagir,2010 06 27, 20:41]
[quote=Bittute..,2010 06 27, 21:00]
nu tai taip ir tikrinkit 4u.gif as tai ryt zadu vaziuoti i GN pasitikrinti. kazin mane priims ten be siuntimo??? nzn ka daryti? g.gif

pasitikrint tikrai priims, jei reikes ir paguldys, bet pasitikrint siuntimo tikrai nereik mirksiukas.gif
[/quote]
gerai , tada vaziuosiu.. aciu 4u.gif ziuresiu ka pasakys, gal patikrins kakleli, vandenis paziures. o ka man pasakyti del ko cia atvaziavau? nesakys, kad nespejo terminas praeiti o jau atvaziavau ( sutrugdysiu ju darba tai apreks paskui unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2010 06 27, 22:15)
gerai , tada vaziuosiu..  aciu  4u.gif    ziuresiu ka pasakys, gal patikrins kakleli, vandenis paziures. o ka man pasakyti del ko cia atvaziavau?  nesakys, kad nespejo terminas praeiti o jau atvaziavau ( sutrugdysiu ju darba tai apreks paskui  unsure.gif )

na nors vilniuj nieko nesako, sake galima atvaziuot pasitikrint toniukus smile.gif o kai pati vaziavau, tai sake jei blogai jauties gali nors 10 kart i diena vaziuot ir nieks neisvarys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2010 06 27, 19:00)
nu tai taip ir tikrinkit  4u.gif    as tai ryt zadu vaziuoti i GN pasitikrinti. kazin mane priims ten be siuntimo???  nzn ka daryti?  g.gif
Papildyta:
FROSTED kur tu dingus????  gal kas ja mate??????  unsure.gif

as ir norejau be siuntimo vaziuoti,bet mane nuteike,kad tik issijuoks kad tik siaip atvaziavau pasitikrint ar viskas gerai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2010 06 27, 18:00)
nu tai taip ir tikrinkit  4u.gif    as tai ryt zadu vaziuoti i GN pasitikrinti. kazin mane priims ten be siuntimo???  nzn ka daryti?  g.gif
Papildyta:
FROSTED kur tu dingus????  gal kas ja mate??????  unsure.gif

Nemanau, jog siuntimo reikia g.gif Beje pastebejau prierasa jog Airijoj esi,cia ir gimdysi ar Lietuvoj?
Atsakyti
QUOTE(looovely @ 2010 06 27, 23:04)
as ir norejau be siuntimo vaziuoti,bet mane nuteike,kad tik issijuoks kad tik siaip atvaziavau pasitikrint ar viskas gerai schmoll.gif

***** ka daryti nzn tada... g.gif isvarys paskui, cia kitos tai susiraukusios kaip nagines dirba.. unsure.gif nuvezu vaika pas gyd. ir paskui pati jauciu vaziuosiu, ziuresiu , ka padarys ax.gif
Papildyta:
QUOTE(fily @ 2010 06 27, 23:13)
Nemanau, jog siuntimo reikia g.gif Beje pastebejau prierasa jog Airijoj esi,cia ir gimdysi ar Lietuvoj?

gimdysiu tai LT.. mes dabar cia esame.. paskui tik vaziuosim visi i Airija.. smile.gif
kaip tavo savijauta?
Atsakyti
[quote=Bittute..,2010 06 28, 09:17]
***** ka daryti nzn tada... g.gif isvarys paskui, cia kitos tai susiraukusios kaip nagines dirba.. unsure.gif nuvezu vaika pas gyd. ir paskui pati jauciu vaziuosiu, ziuresiu , ka padarys ax.gif
Papildyta:

Drąsiai važiuok. Jei važiuosi į VGN ten tikrai ne susiraukusios dirba. Į priėmimą man teko važiuoti iš viso 4 kartus, visais atvejais labai malonios buvo ir akušerės ir gydytojai. 4u.gif
Atsakyti
nu va, sian vel skatinomes smileysex.gif bet kaip nieko taip nieko doh.gif prasiau vyro kad nupirktu tu homeopatiniu zirneliu gimdymui skatinti ir lengvint, skaiciau cia vienam forume, gal jie pades g.gif
Atsakyti
Sveikos, as ir jau nekantrauju, o pozymiu kol kas jokiu schmoll.gif gal truputi pilva pamaudzia siandien ir tiek. Jau ir sampana geriau ir vonioj siltoj gulejau ir vyra kibinau-nieko doh.gif
Treciadieni eisiu pas gydytoja, tai tikiuosi sulaukti kokiu geru naujienu, nes dar laukti visai nenoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2010 06 28, 13:47)
Sveikos, as ir jau nekantrauju, o pozymiu kol kas jokiu schmoll.gif gal truputi pilva pamaudzia siandien ir tiek. Jau ir sampana geriau ir vonioj siltoj gulejau ir vyra kibinau-nieko doh.gif
Treciadieni eisiu pas gydytoja, tai tikiuosi sulaukti kokiu geru naujienu, nes dar laukti visai nenoriu lotuliukas.gif

as ir treciadieni pas gydytoja, sake jau siuntima duos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tagir @ 2010 06 28, 12:19)
as ir treciadieni pas gydytoja, sake jau siuntima duos doh.gif

as keliausiu pas ta pas kuria ir zadu gimdyti, tai tikuosi sutarti gimdymo data jei pati veikla neprasdes. rolleyes.gif
Atsakyti
nu va as gryzau.. esu pikta ir labai pikta.. nuvaziavau i GN pasitikrinti tai visu pirma net nepaklause kas man yra liiepe laukti laukiamajam, paskui susinervino ko as cia atvaziavau ir dar be siuntimo!!!!!!!!!!!!! pradejo klausineti ar saremiai yra, ar vandenys nubego? sakau nenubego as dar negimdau, tik noriu pasitikrinti nes pilva maudzia, kieteja o mano akusere atostogauja.. tai jos ziuri akis isputusios, sako kol veikla neprasidejo tai ramiai namie turiu buti... galu gale pasuko mano akuserei i mobilu, pasnekejo su ja kazka, dave man pasneketi .. nu zodziu.. issiunte mane atgal.. sako jei norit mes apziuresim, bet paguldysim tada. sakau ne aciu nereikia.. unsure.gif mano akusere dave man termina iki penktad. jei nepagimdau duos siuntima jau gultis. as esu Klaipedoj, tai cia vaziavau i GN... nerekomenduoju niekam be siuntimo ir be priezasties ten vykti, nes nieko nepesit..
Atsakyti
gimdysiu tai LT.. mes dabar cia esame.. paskui tik vaziuosim visi i Airija.. smile.gif
kaip tavo savijauta?
[/quote]

Mat kaip,as tai pati Airijoj gimdysiu,o savijauta vel puiki bigsmile.gif Buvau sian pas daktara,tai viskas puiku,tereikia dabar jau tik laukti thumbup.gif kita savaite i ligonine vizita turiu,hemoglobino kiekiui patikrinti...Beje ka pastebejau,jog Lietuvoj labai daug tyrimu daro nestumo metu g.gif
Atsakyti