Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(Forget @ 2010 06 26, 12:13)

Kaip reaguoja vyras į šitą problemą? Ar prieš jį esate mylinti mama?

nesu pries ji mylinti mama - to jis is manes ir nereikalauja. vyras gana minkstas mano - niekad nesibara, stengiasi problemas "apeiti". jam gal pakanka to, kad nebaru niekad vaiko, nieko is jo nereikalauju, jei ateina pasneket - pasneku kazkiek, nevarau gi lauk is kambario, o kad nemyliu - zino, bet, jei taip galima issireikst, - niekaip nereaguoja.
kartais mane pries ta vaika kazkiek sazine grauzia - tikrai kaip is knygos "nereikalingi zmones", as tokiu metu buvau daug daugiau macius, keliavus, daugiau turejau ir palaikymo is tevu, ir demesio, ir visko. kai uzgrauzia sazine - pasiimu kartu ji kai kur vaziuoju, i kokia sventaja ar pan. porai dienu, bet tokios nuotaikos greit praeina ir meiles neatsiranda nei gramo - tik toks kaip ir trumpalaikis gailestis.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą.

O kokį pati matot sprendimo būdą? Ta prasme kur jūs jį galėtumėte iškeldint?

O tai vyras neprieštarauja, kai jūs kur nors važiuojate ir neimate sūnaus blink.gif man tas keista, nes atrodo, kad jūs viena palikta su savo bėdomis ir jums pe rsunki nata būti mama, pamote žmona be jokio palaikymo.

Nepykit, bet vyrui (nors jo ir nepažįstu), nejaučiu jokios pagarbos. Skuduras ir tiek...

Nebūtina jo mylėti, meilės nesuvaidinsi, bet gyventi kartu manau teks... Gal tiesiog kampai apsigludins?

Vaikis ne toks jau mažas, manau gyvena ir tiek. Ypatinga meile pamotei irgi netrykšta. Užgrūdintas gyvenimo.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 06 26, 12:51)
Nepykit, bet vyrui (nors jo ir nepažįstu), nejaučiu jokios pagarbos. Skuduras ir tiek...

Vyras aiškiai susidėliojęs savus prioritetus, ir jo vaikas tam sąraše tikrai ne pirmu numeriu (beje, autore, iš to galite darytis išvadas, kaip vyras apsieis su jūsų bendru vaiku, ypač, kai kils problemos - panašu, kad numes viską jums ir tiek bėdos).
Nu, dar pakentėsit keturis metelius, o paskui išgrūsit lauk, kaip vyro dukrą. Savarankiškam gyvenimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 26 birželio 2010 - 11:56
bet as nesupratau, jus mielai issikraustytumet,bet neturit kur, todel gyvenat su tuo vyru ir jo nekenciamu vaiku?
ka savu tevu neturi, jauna esat gal griskit pas tevus, o ne aiskinkit,kad neturi galimybiu,kur gyventi,todel kenciat.
Atsakyti
QUOTE(ulrika @ 2010 06 26, 12:44)
Nu jau cia per stipriai...nera ji monstras. Pagal tai spresti, kokia ji motina bus absurdas... savas vaikas yra savas....

Jei dar paskaitytumėt, tai aš ne nusprendžiau kokia ji bus, o iškėliau tokį klausimą biggrin.gif
Nieko ne per stipriai - kvaila ir tiek. Kaip vaikas užsispyręs savo saldainio nori, tik šiuo atveju nesupranta, koks tas saldainis kartus galiausiai bus. Galimybės užspaudė smegenėles, nebežino ko ir benorėt.
Forget, ką vyras "skuduriško" padarė? Kad vaiko nepaliko su narkomane motina, o su savim gyvent pasiėmė? O taip, skystymėlis, kad skradžiai žemę tokie vyrai!
Atsakyti
QUOTE(cirp @ 2010 06 26, 11:45)
nesu pries ji mylinti mama - to jis is manes ir nereikalauja. vyras gana minkstas mano - niekad nesibara, stengiasi problemas "apeiti". jam gal pakanka to, kad nebaru niekad vaiko, nieko is jo nereikalauju, jei ateina pasneket - pasneku kazkiek, nevarau gi lauk is kambario, o kad nemyliu - zino, bet, jei taip galima issireikst, - niekaip nereaguoja.
kartais mane pries ta vaika kazkiek sazine grauzia - tikrai kaip is knygos "nereikalingi zmones", as tokiu metu buvau daug daugiau macius, keliavus, daugiau turejau ir palaikymo is tevu, ir demesio, ir visko. kai uzgrauzia sazine - pasiimu kartu ji kai kur vaziuoju, i kokia sventaja ar pan. porai dienu, bet tokios nuotaikos greit praeina ir meiles neatsiranda nei gramo - tik toks kaip ir trumpalaikis gailestis.

Matote, jus pati suprantate, ko tam vaikui truksta.
Nereik noret svetimus vaikus pamilt. Geru, draugisku santykiu pilnai pakanka.
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2010 06 26, 12:56)

Forget, ką vyras "skuduriško" padarė? Kad vaiko nepaliko su narkomane motina, o su savim gyvent pasiėmė? O taip, skystymėlis, kad skradžiai žemę tokie vyrai!

schmoll.gif ne tai turėjau omeny. Kad savo bobos į vietą nepastato.... Na aš taip žiauriai čia. Pabandytų man vyras sakyt, kad neimsim mano vaiko atostogaut, nes jam nepatinka, lb greit duris parodyčiau....
Atsakyti
As manau, kad viskas cia daug paprasciau. Tiesiog vienos moterys labai tolerantiskos, priima, taikosi prie bet kokiu situaciju ir pan. O kitos nemoka ir nenori to daryti... Autore zinojo, kad vyras su vaikais, bet galvojo, kad matysis, kas antra savaitgali, kaip nors atkentes sukandus dantis, o cia jai buvo naujiena, tiksliau sokas... Sugadino tiek sau, tiek vyrui gyvenima... Tai dabar tik 2 iseitys: priimi vaika, dirbi su savim arba susikrauni lagaminus ir bye bye...
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 06 26, 13:09)
schmoll.gif ne tai turėjau omeny. Kad savo bobos į vietą nepastato.... Na aš taip žiauriai čia. Pabandytų man vyras sakyt, kad neimsim mano vaiko atostogaut, nes jam nepatinka, lb greit duris parodyčiau....

Sutinku, bet kad ji pati dar vaikas, ne boba.. Kad du paaugliai taip ragais susirėmę būtų tai suprasčiau, o čia "pamotė" kreivai žiūri į vaiką, kuris stengiasi su ja bendrauti?..
Ji net pati savęs nesupranta kaip moters, kuri tuoj mama taps. Jokio švelnumo, jokios meilės.
Atsakyti
QUOTE(daivinycia @ 2010 06 26, 10:15)
Jusu neigiamos emocijos, be abejones turi priezasti. Todel mano patarimas- kreipkites i psichologa, sakau visai rimtai. Ir kuo anksciau- tuo geriau, neklimpkite i visa ta reikala dar giliau. Tokiom neigiamom emocijom gyvendama jus kenkiate sau ir dar negimusiam vaikeliui.
Moterys, liaukites purvais drabstytis ir net Jonaitienes likima pranasaut. Bjauru skaityt. Jeigu jai nerupetu visa tai, tai nebutu cia ir rasiusi. Tiesiog nesusitvarko moteris pati su savim, nori kazka pakeist ir nezino kaip.
Autore, sekmes jums! 4u.gif

QUOTE(daivinycia @ 2010 06 26, 10:49)
juraga, kiekvienas mato tai, ka nori matyt. Kazkodel pirmiausia i akis krenta "blogis", gerio ieskom labai labai giliai, jeigu aplamai ieskom.

Visom keturiom pritariu Daivinycios komentarams.
Jus cia taip uzpuolet autore, kad gaunasi, kad ji kalta del visu bedu, net del to, kad vaiko tikra motina matyt nenori. Gaunasi didesne blogiete uz motina doh.gif Kuri va mano nuomone tikrai yra nezmogis - isvaryt vaika nes per daug rupescio, vietos nera blink.gif

QUOTE(juraga @ 2010 06 26, 11:01)
Tu teisi.
Bet su savo emocijomis reikia tvarkytis. Na, kas butu, jei kiekviena karta susidirginus lietumem savo emocijas?.. O gal yra ir kitu budu savo emocijas liet?..

Cia taikytina ne tik autorei, o ir kitoms cia pasisakiusioms, kur is karto pradejo komentuoti apie Jonaitienes ir konteinerius doh.gif

Autore saziningai pripazista, kad taip, ji nenoretu gyventi su vaiku, bet kitos iseities nera, ir reikia ieskoti kazkokio sprendimo. Suvokia, kad tai, ka ji jaucia nera gerai.
Skirtingai turbut negu mamyte tikroji, kur vaika isspyre ir kazi ar kokia emocija jaucia ir susimasto ar cia jos tas poelgis normalus...
Atsakyti
QUOTE(Sensual @ 2010 06 26, 13:23)
Visom keturiom pritariu Daivinycios komentarams.
Jus cia taip uzpuolet autore, kad gaunasi, kad ji kalta del visu bedu, net del to, kad vaiko tikra motina matyt nenori. Gaunasi didesne blogiete uz motina doh.gif Kuri va mano nuomone tikrai yra nezmogis - isvaryt vaika nes per daug rupescio, vietos nera blink.gif
Cia taikytina ne tik autorei, o ir kitoms cia pasisakiusioms, kur is karto pradejo komentuoti apie Jonaitienes ir konteinerius doh.gif

Autore saziningai pripazista, kad taip, ji nenoretu gyventi su vaiku, bet kitos iseities nera, ir reikia ieskoti kazkokio sprendimo. Suvokia, kad tai, ka ji jaucia nera gerai.
Skirtingai turbut negu mamyte tikroji, kur vaika isspyre ir kazi ar kokia emocija jaucia ir susimasto ar cia jos tas poelgis normalus...

Apie ta, kuri ji pagimde, neverta net diskutuot.
Tiesa sakant, autore ne ka nuo anos tesiskiria...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 26 birželio 2010 - 12:28
autore prisipazino,kad jei butu galimybe PATI ISSIKRAUSTYTU IS TEN.
tai vyras kaip ir px
Atsakyti