Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(imarta @ 2011 03 25, 10:45)
Vyras netyli ir i baseina nesiulau biggrin.gif Idomus jo reagavimas, kai gauna bart ar tevas papurto, tai jis nereguoja. Pasakom, kad nubaustas sedes namie ar kompo negaus, tai jis sako , o man vienodai. Taip kad isvadu jis nedaro schmoll.gif as jau bandziau papirkt

Oj su tais "vienodai" doh.gif
amaniskis man syki yra taip leptelejes, nu blin aggressive.gif
tau vuiwenodai, man tris kart, ir sdek ir sedesi iki pazaliavimo. zinok ne is kart bet dasilo kuo tai baigsis
Atsakyti
jei negausiu as pas jus nevaziuosiu, sita mes jau praejom lotuliukas.gif

Manau situacija nepasikeis kol neuzaugs arba motina i prota neateis g.gif Kas is to , kad mes aiskinam, mokom parvaziuoja namo ir vel ta pati pasaka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 25, 11:52)
Oj su tais "vienodai" doh.gif
amaniskis man syki yra taip leptelejes, nu blin  aggressive.gif
tau vuiwenodai, man tris kart, ir sdek ir sedesi iki pazaliavimo. zinok ne is kart bet dasilo kuo tai baigsis

zinok sitas ir sedetu visa vasara doh.gif bet nenusileistu
Atsakyti
kietas irsutelis pas jus cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 03 25, 10:54)

tai ir valio.. niekas ir nepraso.. ko jus pasiduodat mustravimui? bigsmile.gif
lai nevaziuoja cool.gif

pazistama turejo panasu varianta,tai tas pacanelis jos vaika 3 menesiu gnnaibydavo is isiucio kai niekas nematydavo doh.gif va ten buvo tragedija.. motina sako nesuprantu is kur melynes atsiranda vis,paskui paseke... tai dievas padejo kad tas vaikis gyvas liko,pats tevas sutvarke greitai ji. iki siol ateina i ju namus ir bijo paliest ka nesiklauses...
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 03 25, 10:54)

Manau situacija nepasikeis kol neuzaugs arba motina i prota neateis g.gif Kas is to , kad mes aiskinam, mokom parvaziuoja namo ir vel ta pati pasaka doh.gif
Papildyta:
zinok sitas ir sedetu visa vasara doh.gif bet nenusileistu

bijau kad nepasikeis unsure.gif (ex)
O nebuna, kad ji "neleidsiu vaiko" sako?

Nesedetu, cia jums taip atrodo, jis manipuliuoja jausmais.
Atsakyti
labai kietas doh.gif bet ir as neminksta biggrin.gif

zinokit sedetu, as jau taip bandziau menesi abu namie sedejom doh.gif

Grasino ir, kad jei as busiu neleis vaziuoti, bet parekavo ir nustojo

Na zinai jei butu mazas vaikas ir taip paznaibytu, tai jis gyvas tikrai neiseitu g.gif gyvenime daugiau i mano namus neieitu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imarta: 25 kovo 2011 - 11:08
QUOTE(imarta @ 2011 03 25, 11:00)
labai kietas  doh.gif bet ir as neminksta biggrin.gif

Tai kodel nusileidziate? Vaiko gaila? Ar vyras gailisi, jog vargsiukas trumpam atvaziuoja ir sedi vienas.

as turiu dar geresni varianta, kai ex parase soc rupybai ant tevo, kad tas liepe 14 metei dukrai indus issiplauti po saves, o mocia parase jog vaikas eksluatuojamas nuvaziaves pas teva blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 25, 11:04)

as turiu dar geresni varianta, kai ex parase soc rupybai ant tevo, kad tas liepe 14 metei dukrai indus issiplauti po saves, o mocia parase jog vaikas eksluatuojamas nuvaziaves pas teva blink.gif

debilizmas.. nesistebiu paskui kad vaikai tevams ir grasinti nebijo ir uzmest nesigedina.. doh.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(imarta @ 2011 03 25, 11:45)
biggrin.gif Idomus jo reagavimas, kai gauna bart ar tevas papurto, tai jis nereguoja. Pasakom, kad nubaustas sedes namie ar kompo negaus, tai jis sako , o man vienodai. Taip kad isvadu jis nedaro schmoll.gif as jau bandziau papirkt

Iš pradžių ir mes mėgindavom bausti - atimdami, kas vaikui, atrodo, turėtų būti svarbu (žaislai, kompiuteris, dviratis ir pan.) bet jokių rezultatų, jokių išvadų...dabar va nebeleidžiu televizorių žiūrėt ir situacija keičiasi smile.gif net nemaniau, kad toks elementarus dalykas veikia... smile.gif
Nežinau kas atsitiko, gal per pastarasias savaites kažkas atsitiko mums (man ir vaikui), kad viskas tvarkosi...daugiau kalbam apie vidinius pasaulius, ko norim kits iš kito...žodžiu geriau smile.gif o man mažytis žingsnelis pirmyn - jau didelė pergalė. Tiesa, su papirkinėjimais prisidirbau g.gif nieko posunis nedaro, jei negauna ko nors mainais...va tas tai labai erzina, bet čia jau mano kaltė...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 25, 11:06)
debilizmas.. nesistebiu paskui kad vaikai tevams ir grasinti nebijo ir uzmest nesigedina..  doh.gif

Patikek vaikas fruktas, zinau, teko, nors ir ne pamote jai, o tik teta
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 25, 12:04)
Tai kodel nusileidziate? Vaiko gaila? Ar vyras gailisi, jog vargsiukas trumpam atvaziuoja ir sedi vienas.

kad mes jam nenusileidziam
Atsakyti

as turiu dar geresni varianta, kai ex parase soc rupybai ant tevo, kad tas liepe 14 metei dukrai indus issiplauti po saves, o mocia parase jog vaikas eksluatuojamas nuvaziaves pas teva
[/quote]

Nu to betrūko!!! Po mano muštravimų, mamytė ir babytė rankutėm ploja, kad su vaiku jau susikalbėt galima... blush2.gif
Atsakyti