as istekejusi uz vyro kuris turi dukra is pirmos santuokos,bet man aciu dievului nera jokiu rupesciu del tos mergaites
nes as ja laikau sava mes radom bendra kalba juk jai 8 dabar o kai susipazinom buvo 4metukai o ko vaikui reikia daug demesio ir meiles supratimo [na cia mano nuomone]tiesa ji pas mus buna tik savaitgaliais ir tai jai mama ja isleidzia pas mus ,na ka as savu vaikuciu dar neturejaU tai daug skiriau jai demesio vyras dirba diena nakti tai mergyte laika leidzia daugiausiai su manimi
as niekada jai neatstosiu jos mamytes kaip jai sakau esu tavo drauge pirmoje vietoje o paskui tik pamote,VISGI JAI JAU TEKI UZ VYRO TURINCIO VAIKUCIU TURI PAMASTYT KAS BUS KAI BENDRAUSI SU VAIKUCIU as vyro dukra priemiau kaip savo
kaip imarta rase tai ir pas mus buvo rupesciu del piniginiu reikalu su ex vyro kai ji suzinojo kad as laukiuosi padave i teisma elementu padidinimui na bet tai jau praeiti aisku visko buvo ir nuteikinejimu ir ant manes visokiu brudo pilimu ira ir dabar tas bet as nesuku galvos
na dziaugiuosi kad mergyte mane myli ir pas mus viskas gerai kad mes gerai sutariame
pas mus rupesciai tik su ex i tuos barnius nei as nei vyras vaiku nekisam ir prie ju nesiaiskinam
linkiu sekmes ir kantrybes su vaikuciais