Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(imarta @ 2011 03 25, 09:31)

Tokios manipuliacijos del pinigu doh.gif

o ko ji nori pasiekti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 03 25, 10:26)
Bet tikrai ... ir as pastebejau, labai  be kantrybes ir kazkokios nervininkes kai kurios yra. As isivaizduoju kaip tiems  vyro vaikams  gera su tokiomis pamotemis ...
As dar galiu suprasti tas, kurios to vyro seimoje atsirado  jau po skyrybu . Bet tos ,kurios isskyre seimas ir dabar yra nepatenkintos  vyro 'bagazu'...va tokias tai as karciau  uz gaktos plauku .

ai, burbanti, lengva sakyti...
sutinku su tavim 100 proc., bet gyvenime nežinia kaip kas gali pakrypti.
nusivežėm į kalnus giminaitį paauglį. na, aš papratus priesavo akiplėšų vaikų-jei jiems ne, tai jie sako- ne, jei taip, tai -taip. o šitas vaikiukas net į klausimus tiesiai neatsakinėja, vynioja vynioja, taip ir lieki nesupratęs-nori jis ar nenori... nu žinokit, net siutas pajamė..nu lepšių lepšis.. o paskui kai gerai pamąsčiau tai pasibaisėjau savim.tai kokia gi iš manęs būtų pamotė? g.gif ... schmoll.gif ..korova šitokia..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 25, 10:38)
o ko ji nori pasiekti???  g.gif

Kad gauti ko didesnes sumas pinigu biggrin.gif prigalvoja burelius, daktaru tyrimus, mokyklos rinkliavas, bet vaikas tu bureliu nelanko, pas daktarus nebuna.
Keldama skandalus bande gal visi gailes ir gaus daugiau pinigu g.gif Nes vaikui siunciam mes ir vyro tevai. O kada isaiskejo, kad nusiusti pinigai panaudoti ne vaikui, tai dabar stengiames daiktus, bilietus ir med paslaugas tvarkyti patys.
I melus itrauktas ir vaikas, as paversta baubu nors tikrai neesu.
Atsakyti
as istekejusi uz vyro kuris turi dukra is pirmos santuokos,bet man aciu dievului nera jokiu rupesciu del tos mergaites smile.gif nes as ja laikau sava mes radom bendra kalba juk jai 8 dabar o kai susipazinom buvo 4metukai o ko vaikui reikia daug demesio ir meiles supratimo [na cia mano nuomone]tiesa ji pas mus buna tik savaitgaliais ir tai jai mama ja isleidzia pas mus ,na ka as savu vaikuciu dar neturejaU tai daug skiriau jai demesio vyras dirba diena nakti tai mergyte laika leidzia daugiausiai su manimi smile.gif as niekada jai neatstosiu jos mamytes kaip jai sakau esu tavo drauge pirmoje vietoje o paskui tik pamote,VISGI JAI JAU TEKI UZ VYRO TURINCIO VAIKUCIU TURI PAMASTYT KAS BUS KAI BENDRAUSI SU VAIKUCIU as vyro dukra priemiau kaip savo smile.gif kaip imarta rase tai ir pas mus buvo rupesciu del piniginiu reikalu su ex vyro kai ji suzinojo kad as laukiuosi padave i teisma elementu padidinimui na bet tai jau praeiti aisku visko buvo ir nuteikinejimu ir ant manes visokiu brudo pilimu ira ir dabar tas bet as nesuku galvos smile.gif na dziaugiuosi kad mergyte mane myli ir pas mus viskas gerai kad mes gerai sutariame smile.gif pas mus rupesciai tik su ex i tuos barnius nei as nei vyras vaiku nekisam ir prie ju nesiaiskinam smile.gif linkiu sekmes ir kantrybes su vaikuciais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 03 25, 10:16)
Kad gauti ko didesnes sumas pinigu biggrin.gif prigalvoja burelius, daktaru tyrimus, mokyklos rinkliavas, bet vaikas tu bureliu nelanko, pas daktarus nebuna.

lai cekius pateikineja biggrin.gif alimentus moka vyras?? moka,ir viskas.. laisva.. savo procedurom lai susiranda joberi apmokes cool.gif
Atsakyti
Valdeni vat ir as norejau tokiu santykiu su berniuku biggrin.gif bet vyro ex vaika kysa i visas manipuliacijas, tai gavos kaip gavos
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 03 25, 11:25)
Valdeni vat ir as norejau tokiu santykiu su berniuku biggrin.gif bet vyro ex vaika kysa i visas manipuliacijas, tai gavos kaip gavos

tai ir pas mus tokia situacija tik dziaugiuosi kad mergaite nepasiduoda ji man pati sako kad mama jai sake ta pasakyti ana doh.gif supratinga mergaite ji mato kad ja myliu ir viska darau jai is sirdies,del cekiu ir as pritariu tegu parodo kiekviena men kur deda vaiko pinigelius drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal lengviau, kad mergaite g.gif o sitas naudojasi proga manipuliuoti ir neklausyti doh.gif Na cekius rinkti ir viska suziureti tikrai sunkoka, mes skirtinguose valstybese. Jeigu vyras bando kalbet, kad vaikas neauklejamas ir mokslai saibom, tai toks skandalas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 24, 16:15)
Na savam gali i ausi uzmesti ar apkaukti nuo dusios, pabandyk tu svetimam ta padaryti doh.gif O vyro vaikas-kaip ir nesvetimas, bet ir ne savas mirksiukas.gif

pasakytų atvali -dar ir kaip pabandyčiau. jei vyras žino ir girdi kaip jo sūnus kalba ir elgiasi su jo mylima moterimi ir nieko nedaro - tai irgi problema.
kartais tokiems vaikams padeda tik toks pats elgesys-tu man atvali ir aš tau atvali. sėdėsi kambary uždarytas tol kol suprasi kad manęs geriau nesiuntinėti. kai suprasi -sėsim ir kalbėsim. nepatiks, pasidarys išvadas. o čia -jis tau atvali, tu jam -gal į baseiną mažuti?
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 25, 11:41)
pasakytų atvali -dar ir kaip pabandyčiau. jei vyras žino ir girdi kaip jo sūnus kalba ir elgiasi su jo mylima moterimi ir nieko nedaro - tai irgi problema.
kartais tokiems vaikams padeda tik toks pats elgesys-tu man atvali ir aš tau atvali. sėdėsi kambary uždarytas tol kol suprasi kad manęs geriau nesiuntinėti. kai suprasi -sėsim ir kalbėsim. nepatiks, pasidarys išvadas. o čia -jis tau atvali, tu jam -gal į baseiną mažuti?

Vyras netyli ir i baseina nesiulau biggrin.gif Idomus jo reagavimas, kai gauna bart ar tevas papurto, tai jis nereguoja. Pasakom, kad nubaustas sedes namie ar kompo negaus, tai jis sako , o man vienodai. Taip kad isvadu jis nedaro schmoll.gif as jau bandziau papirkt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imarta: 25 kovo 2011 - 10:46
QUOTE(imarta @ 2011 03 25, 11:45)
Vyras netyli ir i baseina nesiulau biggrin.gif Idomus jo reagavimas, kai gauna bart ar tevas papurto, tai jis nereguoja. Pasakom, kad nubaustas sedes namie ar kompo negaus, tai jis sako , o man vienodai. Taip kad isvadu jis nedaro schmoll.gif as jau bandziau papirkt

papirkt? tokiems negalima nusileisti nes prasidės dar didesnės manipuliacijos. statykit sąlygas. nesutiks, paklauskit gal išvis nenori pas jus važiuoti ir būti?
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 03 25, 10:45)
kai gauna bart ar tevas papurto, tai jis nereguoja.

pohuistas auga.. ramiu veidu bigsmile.gif
Atsakyti