QUOTE(Nakviša @ 2011 03 24, 09:34)
Due drops, jūs nelabai teisi.
Svečiuose pas mus lankydavosi viena šeima. Vėliau paprašėm, kad nebesilankytų arba atvažiuotų vieni, nes:
1. Aš buvau apspjauta, nes neleidau mūsų žiūrkei akių išdurti;
2. Sūnus buvo apsardytas, nes prie savo darbinio stalo neleido lįsti (ant jo modeliai išdelioti, surinkimui);
3. Daigtai visi buvo išmėtyti ir išvartyti;
4. Colos butelio turinys telkšojo vidury virtuvės;
ir t.t.
Vyras mane jau kartą tramdė, nes po spjūvio į veidą buvau užsimojusi. "Svečiui" 5 metai, tėveliai tik žiūrėjo ir šypsojosi.
Gerų savybių neužsifiksavo. Ačiū Die jie su vaiku nebesilanko pas mus. Kiek man yra žinoma nemaža mūsų bendrų pažįstamų to paties paprašė.
Tėveliui ten giliai dzin ką vaikas daro, mamytė visada sakė, kad tai tik vaikas ir jis išaugs.
Svečiuose pas mus lankydavosi viena šeima. Vėliau paprašėm, kad nebesilankytų arba atvažiuotų vieni, nes:
1. Aš buvau apspjauta, nes neleidau mūsų žiūrkei akių išdurti;
2. Sūnus buvo apsardytas, nes prie savo darbinio stalo neleido lįsti (ant jo modeliai išdelioti, surinkimui);
3. Daigtai visi buvo išmėtyti ir išvartyti;
4. Colos butelio turinys telkšojo vidury virtuvės;
ir t.t.
Vyras mane jau kartą tramdė, nes po spjūvio į veidą buvau užsimojusi. "Svečiui" 5 metai, tėveliai tik žiūrėjo ir šypsojosi.
Gerų savybių neužsifiksavo. Ačiū Die jie su vaiku nebesilanko pas mus. Kiek man yra žinoma nemaža mūsų bendrų pažįstamų to paties paprašė.
Tėveliui ten giliai dzin ką vaikas daro, mamytė visada sakė, kad tai tik vaikas ir jis išaugs.
Na taip, išaugs, tik neaišku į ką. Po tokios saviauklos. Su šituo sutinku, bet paoponuosiu, nes lyginti situaciją kai vaikas gyvena kartu ir kai vaikas ateina į svečius du kartus per metus - neadekvatu.
Sutinku su tuo, kad minimas vaikas gali jaustis nesaugus, jis savo patirtyje turi trejus namus - tris šeimas: mamą, močiutę ir tėtį su nauja žmona ir nauju vaiku. kas tas vaikas, kaip jam save suvokti? Kaip suvokti, kas jo šeima? Kur jis gali pasiguosti? Kas yra jo užuovėja? Iš čia ir protestai, noras gauti dėmesio ir bandymai rasti, kur ribos. Čia mano nuomone (kuri nebūtinai teisinga).