Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(Nakviša @ 2011 03 24, 09:34)
Due drops, jūs nelabai teisi.
Svečiuose pas mus lankydavosi viena šeima. Vėliau paprašėm, kad nebesilankytų  arba atvažiuotų vieni, nes:
1. Aš buvau apspjauta, nes neleidau mūsų žiūrkei akių išdurti;
2. Sūnus buvo apsardytas, nes prie savo darbinio stalo neleido lįsti (ant jo modeliai išdelioti, surinkimui);
3. Daigtai visi buvo išmėtyti ir išvartyti;
4. Colos butelio turinys telkšojo vidury virtuvės;
ir t.t.
Vyras mane jau kartą tramdė, nes po spjūvio į veidą buvau užsimojusi. "Svečiui" 5 metai, tėveliai tik žiūrėjo ir šypsojosi.
Gerų savybių neužsifiksavo. Ačiū Die jie su vaiku nebesilanko pas mus. Kiek man yra žinoma nemaža mūsų bendrų pažįstamų to paties paprašė.
Tėveliui ten giliai dzin ką vaikas daro, mamytė visada sakė, kad tai tik vaikas ir jis išaugs.

Na taip, išaugs, tik neaišku į ką. Po tokios saviauklos. Su šituo sutinku, bet paoponuosiu, nes lyginti situaciją kai vaikas gyvena kartu ir kai vaikas ateina į svečius du kartus per metus - neadekvatu.
Sutinku su tuo, kad minimas vaikas gali jaustis nesaugus, jis savo patirtyje turi trejus namus - tris šeimas: mamą, močiutę ir tėtį su nauja žmona ir nauju vaiku. kas tas vaikas, kaip jam save suvokti? Kaip suvokti, kas jo šeima? Kur jis gali pasiguosti? Kas yra jo užuovėja? Iš čia ir protestai, noras gauti dėmesio ir bandymai rasti, kur ribos. Čia mano nuomone (kuri nebūtinai teisinga).
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 03 23, 22:42)
Aisku butu jusu vaikas,tai uzpakali valytumet ir dar kakuciais pasidziaugtumet.Nepaminejot nei vienos geros vaiko savybes.Netikiu,kad jis toks blogietis,o va jus jau tiesiog Motina Terese.Slykstu skaityt,kai taip viesai smeiziat vaika schmoll.gif

Due drops, aijai ajaj nu kodel Jus nesuprantat kad vaikas kaltas, ir tik vaikas. Ne ji kalta, kad pasirinko toki vyra, o vaikas, kad gime. Ir kazkodel nu sutinku su Jumis, ne vaikas cia priezastis ir elgesys.

O besisveciuojantys vaikai tokie buna buna, bet cia nne vaiku beda, o ju tevu poziuris i toki SAVO vaiko elgesi ir to toleravima.
Atsakyti
QUOTE(Jurga26 @ 2011 03 23, 23:04)
Vaje...na ir tolerancija, na ir palaikymas....baisu...kazi ar nors viena "teisuolė" yra auginusi vyro vaiką? Ar tik drąsi buitiškai išmąstyti, kad vaiką privaloma mylėti? mad.gif :@
Visą gyvenimą mylėjau visus vaikus. Ir savų norėjau ir laukiau nesulaukiau kol turėsiu....ir vualia- viską turiu:vyrą, vaikiuką ir...vyro vaiką...ir aš jo negaliu pakęsti.Mane erzina jo buvimas, jo neklausymas, išsidirbinėjimai, melavimai, vagystės, skundai, paskalų skleidimai ir tas nuolatinis įkyrumas...
Gal viskas nebūtų taip jau blogai jei kas nors iki manęs būtų stengesi berniuką auklėti, o ne visas užgaidas pildyti...mama paaugino jį apie 3 metus, tada jį paliko močiutei 3 metams, o dabar va tuoj bus 3 metai kai jis gyvena su mumis. Atsikraustė jis pas mus nemokėdamas laikytis elementarios higienos (net šiknos nusivalyt nemokėjo), netvarkingas (atsikėlęs ryte net lovos pasikloti negali) ir labai išlepęs. Viską nori gauti tuoj-tik spragtelėjus pirštais, o jei negauna prasideda isterijos... didžiausi keblumai būna su nenoru nieko daryti...padeda tik tuo atveju jei ką nors pažadėsi (daro greit ir ant durniaus) arba kai kokie nors svetimi mato, kad pasirodytų jog sunkiai dirba...ko tik neišbandžiau:geruoju, bloguoju, piktuoju - niekas nepadeda...toks jausmas, kad jis mane girdi tik tada kai jam ko reikia...užkniso juodai.. verysad.gif

prisijungiu prie Due drops, nu bet jus ir duodat.
1. teko stebeti kaip anyta su marcia aiskinosi santykius prie psicchologo kabineto,nes vaikas budamas mokinys net batu uzsiristi nesugeba,mama nori savarankisko vaiko,o anyta puola uz ji viska daryti,nes jos nuomone ,kad jei jau nemoka,tegu nebando ar uz ji viska padarysiu.
Manau siuo atveju del nemokejimo laikytis higienos kalti seneliai,kurie cackino vaikuti, bet kol nesat mama,negalit tiksliai pati sakyti,kad nevalytumet vaikui siknos smile.gif
2. netvarka,nes lovos nepasikloja? sad.gif tada mes laaabai netvarkingi,lovos nesiklojam ne vienas biggrin.gif nes miegamajeme kaip ir nebunam.Beto tevas ir jus turetumet vaika ismokyti,kad jei jau prisiukslino,turi susitvarkyti(maniskis nuo 2m jei jau papila ka tai isvalo( sad.gif vale ir su bliuska mano,nuo dziovykles pasiemes,bet vale)
3. nepykit bet netikiu,kad visa gyevnima viska gavo ant lekstutes, cia greiciau tik is jusu vienu to reikalauja,nes gali ir jus leidziates smile.gif
4. vaiko isterijos, oj uzjauciu,gal neturekit vaiku, nes savo vaiko isterijos nemaziau erzins ,nei svetimo.
5. nesitikekit ,kad vaikas kardinaliai pasikeis ir taps tokiu,kokio JUS norit.Jis individas,jis turi savo vizija ir to siekia, jus savo...

6. erzina jo buvimas? doh.gif o mane erzina naciukai,bet ka cia jau padarysi,gi nezudysi ju,nes nesutinka poziuriai ir gyvenimo budas smile.gif
Atsakyti
Na taip ...matosi, kad kai kurios viska atiduotu , kad tik vyro vaikais nesimaisytu joms po kojomis...
Atsakyti
Jurga , o as jus suprantu ir palaikau. turiu is as posuni doh.gif auklejimo jokio, kai atvaziuoja tostogoms, tai kosmaras namuose. Neesu as ragana, bet kenteti pasiuntimus ir issidirbinejimus tikrai neketinu
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 03 24, 14:14)
Neesu as ragana, bet kenteti pasiuntimus ir issidirbinejimus tikrai neketinu

O tai ką ketinate? Veiksmų planą jau turite? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 03 24, 13:14)
Jurga , o as jus suprantu ir palaikau. turiu is as posuni doh.gif auklejimo jokio, kai atvaziuoja tostogoms, tai kosmaras namuose. Neesu as ragana, bet kenteti pasiuntimus ir issidirbinejimus tikrai neketinu

O kokie tie pasiutimai? ka daro? Gal tikrai jau ne sventas tas vaikas ir mamasos dar primokytas.

Atleiskit o Jus su vyru susirase ar ne, nes as niekaip nesuprantu ko siekia mamos tu vaiku skiriant susituokusius buvusiuosiu, kad gris atgal?
Atsakyti
Mes su vyru susirase. Paprastai pasakai nusinesk savo indus i virtuve ar taip ko paklausi, tai uzgirsi atvali. Kalba jis ir su tevu taip, bet gerai kad retokai mes ji matom, nes gyvena kitoj salyje. Bet kai arteja atostogos man kosmarai sapnuojasi. Kad ir dabar jis savaitei pas mus, ka besiulom niekas neitinka. Nesuprantu gal as durna ar bloga, bet 10m berniukui turetu patikti baseinas, karstymosi kambarys ar panasios pramogos g.gif o sitam niekas netinka tik kompas ir kiemo vaikai blink.gif

tiesa kaip tikra ragana visada suderinu meniu su juo, nusivedu picos ar taip ko skanaus. Bet pagal dauguma esu ragana , nes neesu jo mama. Kaip jau kazkada sakiau maziau ex nesamoniu vaikams kaltu i galvas visi gyventu laimingiau. Pati turiu pamote ir patevi jau virs 20m ir labai gerai su abiem sutariu biggrin.gif Niekada neturejom tokiu problemu, kaip dabar turiu as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imarta: 24 kovo 2011 - 14:10
QUOTE(imarta @ 2011 03 24, 15:05)
Nesuprantu gal as durna ar bloga, bet 10m berniukui turetu patikti baseinas, karstymosi kambarys ar panasios pramogos g.gif o sitam niekas netinka tik kompas ir kiemo vaikai blink.gif

Nedurna ir nebloga, tiesiog atsilikusi biggrin.gif Siuolaikiniam jaunimui, t.y. paaugliam is tikruju nieko nera miela uz kompa ir kiemo draugus, pageidautina-didziausius chuliganus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 24, 15:10)
Nedurna ir nebloga, tiesiog atsilikusi biggrin.gif Siuolaikiniam jaunimui, t.y. paaugliam is tikruju nieko nera miela uz kompa ir kiemo draugus, pageidautina-didziausius chuliganus doh.gif

tikra tiesa kuo blogesni tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 03 24, 14:05)
Mes su vyru susirase. Paprastai pasakai nusinesk savo indus i virtuve ar taip ko paklausi, tai uzgirsi atvali. Kalba jis ir su tevu taip, bet gerai kad retokai mes ji matom, nes gyvena kitoj salyje. Bet kai arteja atostogos man kosmarai sapnuojasi. Kad ir dabar jis savaitei pas mus, ka besiulom niekas neitinka. Nesuprantu gal as durna ar bloga, bet 10m berniukui turetu patikti baseinas, karstymosi kambarys ar panasios pramogos g.gif o sitam niekas netinka tik kompas ir kiemo vaikai blink.gif

tiesa kaip tikra ragana visada suderinu meniu su juo, nusivedu picos ar taip ko skanaus. Bet pagal dauguma esu ragana , nes neesu jo mama. Kaip jau kazkada sakiau maziau ex nesamoniu vaikams kaltu i galvas visi gyventu laimingiau. Pati turiu pamote ir patevi jau virs 20m ir labai gerai su abiem sutariu biggrin.gif Niekada neturejom tokiu problemu, kaip dabar turiu as

Deja, nors as ne pamote, o mama, mano sunus irgi iskeistu mielai baseina ir karstimosi kambairius i baseina ir draugus unsure.gif
Kas del meniu, na tenka tenka derinti ax.gif
Ir 10 metu jau pakankamas amzius, kad jie prisimastytu savo mazoje galveleje, jog jei ne Jus neva, mama su teciu gyventu kartu ir bla bla, ypac jei tevai isikyre kai jis nebuvo kudykis ir zino ka reiskia gyventi su abiais tevais
Atsakyti
Deja tevai issiskyre kai jam buvo 1m. Tiesa yra tokia, kad matosi jog su vaiku visai neuzsiima doh.gif prie stalo kaip parselis, neturi jokios pagarbos suaugusiems zmonems, yra net labai gabus vaikas, bet sunkumo neispasakyto.
Atsakyti