Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(Rupuziene @ 2010 11 07, 11:07)
tai jau nemelziu tikrai  biggrin.gif
MB gyvena mano bute, igytame dar pries santuoka,
as dirbu ir uzsidirbu, ne ka maziau, nei jis. Abu dirbame ir musu pinigai bendri...
Melzia, nes ateina ir reikalauja, butent reikalauja N poros batu, kelniu ir t.t.
Dar uzgiedojo, kad ir naujos masinos nores, kai tik teises issilaikys  blink.gif
tai kaip atrodo, melzia, ar nea?
Matau, tuscios cia kalbos su jumis... Itariu, kad neturite vaiku paaugliu, nes nelabai suprantate apie ka kalbat  doh.gif
Savas vaikas, tokio amziaus gali isvaryti tevus is proto, o ka jau kalbeti apie svetimus, kurie turi betarpiskai su vaiku bendrauti  g.gif 

Tai turbut pati nebuvot paaugle ir nesuprantat paaugliu vaiku, jiems toks amzius, kai visko norisi ir sunku suprasti, kad reikia kitaip. Bet jis yra jos tevas, kunas ir kraujas ir tik jam spresti, ar pirkti n batu, ar aukleti teisingai. Reikejo pirma galvoti pries susidedant su diedu su vaikais, kad vaikai yra ir bus pirmoj vietoj, ne jus!
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 11 07, 19:44)
nesuprantu vieno -pradedamos santykius su vyru turinciu vaiku negi nei viena nesusimasto kad bus nelengva. po to prasideda skundai "vaikas toks, vaikas anoks, pinigus grezia, o jau ex zmona tai isvis baubas". neprasidekite su tokiais vyrais jei nesugebate perlipti per savo egoizma ir nora kad vyras pamirstu savo buvusi gyvenima..

aš irgi lygiai taip pat galvoju. niekas juk nevertė būti su vyru, kuris jau turi vaikų.
manau, kad vaikus pamiršta ar iškeičia į naujas šeimas tik vyrai, kurie skudurai yra. pati nenorėčiau tokio vyro šalia schmoll.gif
mano dukrai teko susidurti su nelabai draugiška pamote, o tėvas, deja, "nebeturi" laiko ir galimybių aplankyti savo vaiko. ji keista man, tarsi nežinojo ką "ima", o jis... na, negerbiu jo.
pačiai teko šiek tiek gyventi su draugo mergaite. nelabai ji pradžioje buvo man prie širdies - judri, nelabai kultūringa, bet mylėjau jį ir stengiausi ją priimti, pamėgti. nes tai juk mylimo vyro dukra. ir man kuo puikiausiai tai pavyko, net ir laiko marių nereikėjo. nes ko ieškai, tą ir randi smile.gif aš ieškojau jos gražių, gerų savybių. mūsų santykis užsimezgė, dabar galėčiau pasakyti, kad ji labai jaukus ir šiltas vaikas. pasiilgstu, kartais pagalvoju vis kaip jai sekasi, nors jau pora metų praėjo, kai nebetenka bendrauti. manau, kad santykį tarp vaiko ir suaugusiojo kuria suaugęs žmogus, nes jis juk yra tas didysis ir protingasis. vaikas tik atsiliepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butent @ 2010 11 08, 09:49)
kad ji labai jaukus ir šiltas vaikas.
nors jau pora metų praėjo, kai nebetenka bendrauti.

Viskas tuom ir pasakyta.
As irgi myliu Banderesa, kurio nemaciau visa gyvenima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 11 08, 13:15)
Viskas tuom ir pasakyta.
As irgi myliu Banderesa, kurio nemaciau visa gyvenima cool.gif

gyvenome kartu retsykiais. būdavo savaitgaliais, yra buvusi kelis kartus po porą savaičių net. tai truko apie du metus. kalbu apie įspūdį likusį iš tų laikų, o ne dabar. mielai rūpinčiausi ta mergaite ir šiandien, bet kad aplinkybės ne taip susiklostė.
Atsakyti
QUOTE(butent @ 2010 11 08, 14:44)
gyvenome kartu retsykiais. būdavo savaitgaliais, yra buvusi kelis kartus po porą savaičių net. tai truko apie du metus. kalbu apie įspūdį likusį iš tų laikų, o ne dabar. mielai rūpinčiausi ta mergaite ir šiandien, bet kad aplinkybės ne taip susiklostė.

As tai viska suprantu smile.gif Tiesiog vienas dalykas, kai vaikas buna mazas, malonus, lengvai prisitaiko, ir kitas dalykas, kai jis tampa paauglys. Atkreipkite demesi, jog visos pamotes dziaugiasi svetimu vaiku, kol jis mazas. Bet kai pasiekia baisia riba, viskas, tarsi apsivercia plokstele.
Ir garantuoju, jog jei dabar ta mergaite pas jus gyventu-skustumetes vienodai jos blogumu/netvarkingumu/nemandagumu/nesiskaitymu su vyresniais. Deja, tikriems tevams su paaugliais irgi nelengva, nors matosi jie kasdien blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 11 08, 15:16)
As tai viska suprantu smile.gif Tiesiog vienas dalykas, kai vaikas buna mazas, malonus, lengvai prisitaiko, ir kitas dalykas, kai jis tampa paauglys. Atkreipkite demesi, jog visos pamotes dziaugiasi svetimu vaiku, kol jis mazas. Bet kai pasiekia baisia riba, viskas, tarsi apsivercia plokstele.
Ir garantuoju, jog jei dabar ta mergaite pas jus gyventu-skustumetes vienodai jos blogumu/netvarkingumu/nemandagumu/nesiskaitymu su vyresniais. Deja, tikriems tevams su paaugliais irgi nelengva, nors matosi jie kasdien blush2.gif

Na, ji ne paauglė buvo tada, taip smile.gif Pirmokė. Beje, sutinku su Jumis visiškai, kad net ir patiems tėvams su savo vaikais nelengva. Bet kai kurios merginos piktinasi savo esamo vyro vaikais iš ankstesniųjų santuokų, tarsi tie vaikai būtų kažkokie blogesni vien todėl, kad jie ne jų pačių. O juk esmė ne tame.
Sugrįžtu vistik prie savo pradinės minties - jei moteriai aišku, kad jai nepatinka ne savi vaikai, nereikėtų būti su vyru, kuris turi vaikų. Mano supratimu, yra neetiška ir ypatingai žiauru kurpti vaikų eliminavimo iš vyro gyvenimo planus. Juk pačios turi tėčius lygiai taip pat ir myli juos.
Atsakyti
QUOTE(butent @ 2010 11 08, 15:32)

Sugrįžtu vistik prie savo pradinės minties - jei moteriai aišku, kad jai nepatinka ne savi vaikai, nereikėtų būti su vyru, kuris turi vaikų. Mano supratimu, yra neetiška ir ypatingai žiauru kurpti vaikų eliminavimo iš vyro gyvenimo planus. Juk pačios turi tėčius lygiai taip pat ir myli juos.

Nei viena moteris neatsisakys mylimo vyro drinks_cheers.gif Kai myli, nematai zmogaus ydu. Mylimas zmogus atrodo idealas, o visos menkos kliutis lengvai iveikiamos(ziurekit, kiek merginu isteka uz alkoholiku, smurtautoju su mintimi, kad va jei myli, tai pasikeis doh.gif ). Deja. Kaip sakant, kuprota tik grabas istiesins.
Taip ir su vyru, kuris turi vaikus is ankstesniu santuoku. Vyra myli, tai ir kazkur pokalbio lygmenyje egzistuojantys vaikai nebaisus atrodo drinks_cheers.gif O kai imi gyventi kartu, va ir islenda visi sunkumai. Tai gerai, jei pazintis buna su mazais vaikais, viska galima dar istaisyti, prisiderinti, bet jei pazintis buna su paaugliais, tai neduok Dieve, greit praeina visos meiles doh.gif
Atsakyti
Vaikas vaikui nelygus yra tokiu kad nuosavi tevai kratosi, tai ko noret is svetimu. O dar problema kad daznas tevas pasiemes vaika savaitgaliui ar atostogoms uzkrauna ji ziureti zmonai, o pats sau ramus sedi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imarta: 08 lapkričio 2010 - 18:17
QUOTE(Rupuziene @ 2010 11 06, 11:49)
Galvoju, kaip pamote as tikrai nesu bloga  g.gif ... taciau negaliu pamilti svetimo vaiko, nors tu ka  doh.gif  nu, bjauri ji man ir taskas  doh.gif  tikrai stengiuosi to neparodyti, sitie jausmai zinomi tik man, nei MB nei kazkas aplinkiniu to nenumano  ax.gif

Ir nemylėkit. Mylėkit savus smile.gif Nelabai jai ir rūpi, ar myli ją svetima moteriškė, ar ne wink.gif
Nematau nieko baisaus, jei niekam to neparodot. Jei to nemato nei ji, nei vyras. Su savais vaikais sunku sutart, o čia dar svetimas paauglys.
Atsakyti
o man atrodo, kad kiekvienas atvejis yra unikalus ir patarimu kaip mylet ar neparodyt kad nemyli duoti niekas negali... nes tai yra ne dvieju ir net ne triju zmoniu santykiai - o triju giminiu (dazniausiai) santykiai (net jei nebendrauji - vis tiek ta visiskai Tau svetima gimine itakoja gyvenima).
o apie kalbas kad zinojai, kad vyras su "kraiciu" - tai galiu pasakyt - zinot tai zinojau, bet niekada neisivaizdavau, kad bus taip kaip yra - tikejausi blogai, bet kad tas "blogis" visai kitoks... visiems gyvenimo atvejams nepasiruosi.
P.S. visada prisiminsiu mano drauges pamotes zodzius - jei podukrai liepsi susitvarkyt savo kambari ir issiplaut grindis, tai aplinka sakys, kad vargse mergaite, kaip ja skriaudzia, su skuduru po namus vejoja, o jei sutvarkysi jos kambari ir isplausi grindis - aplinka sakys, kad ragana pamote mergaites nieko nemoko ir neruosia savarankiskam gyvenimui.
Atsakyti
Daug kas priklauso ir nuo tėvo - vyro. Jei jis atsiriboja nuo kitų dviejų pusių santykių, kapstykitės kaip išmanote, o aš kuo toliau nuo jų man ir taip gerai, tai taip ir gaunasi. Šantažas, nepasitenkinimas, o kas man iš to pareiškimai. Vaikai manipuliuoja ir terorizuoja, kiek mano esą teisūs ir teisingi taip elgtis. O tas trečias, antroji, tampa situacijos įkaite. Jei tėvas įsikištų, pareguliuotų, pamokytų, paaiškintų savam vaikui ar vaikams, viskas būtų kitaip.
Atsakyti
P.S. visada prisiminsiu mano drauges pamotes zodzius - jei podukrai liepsi susitvarkyt savo kambari ir issiplaut grindis, tai aplinka sakys, kad vargse mergaite, kaip ja skriaudzia, su skuduru po namus vejoja, o jei sutvarkysi jos kambari ir isplausi grindis - aplinka sakys, kad ragana pamote mergaites nieko nemoko ir neruosia savarankiskam gyvenimui.

Tikra tiesa
Atsakyti