QUOTE(Fanfanė @ 2010 11 05, 23:15)
Neabejoju, kad jūs jai pati gražiausia, fainiausia, išsilavinimas ir kultūra net per viršų lipa, jau iš vieno komentaro matosi
Jūs net nebandot to vaiko suprast, tiesiog žiūrit, kad jums vaikas yra nepatogus, visą vieną savaitgalį į mėnesį nuo jūsų pavagia ir tai jau yra tragedija. Kodėl niekas net nebando analizuot vaiko psichologijos, jo savijautos tėvams išsiskyrus? Gerai, kai tėvai vienas kitam neberūpi, nenori būt kartu, tai vienas kairėn, kitas dešinėn ir abiems ramu, o vaikui abu tėvai lieka tiek pat brangūs ir tas vienas savaitgalis ar dar mažiau per mėnesį tikrai nėra natūralu ar pakankama. Visas blogas vaiko elgesys - paprasčiausias maištas, noras parodyti, kad jam blogai.
Jūs net nebandot to vaiko suprast, tiesiog žiūrit, kad jums vaikas yra nepatogus, visą vieną savaitgalį į mėnesį nuo jūsų pavagia ir tai jau yra tragedija. Kodėl niekas net nebando analizuot vaiko psichologijos, jo savijautos tėvams išsiskyrus? Gerai, kai tėvai vienas kitam neberūpi, nenori būt kartu, tai vienas kairėn, kitas dešinėn ir abiems ramu, o vaikui abu tėvai lieka tiek pat brangūs ir tas vienas savaitgalis ar dar mažiau per mėnesį tikrai nėra natūralu ar pakankama. Visas blogas vaiko elgesys - paprasčiausias maištas, noras parodyti, kad jam blogai.
na, ne tamstai spresti apie mano issilavinima ir kultura, tai jau tikrai reikia manyti, nesat ir jus super jau kulturinga ir issilavinusi, jei su lyg pirma zinute ppuolate zmogu izeidineti
Nezinau, ar as jai graziausia, fainiausia ir t.t. Bet pas musu mielu noru ji buna
Nepavagia nuo manes, ji jokiu savaitgaliu... tiesiog kartais tuos savaitgalius leidziame kartu... filma paziurim koki, ar dar kazka paveikiam... ir jei vaziuojam visada ja vezames...
Ir nesielgia ji su mumis blogai, ar bjauriai... sakykim, musu santykiai yra labai normalus...
Parvezdavau visada jai lauktuviu, kai tekdavo man isvaziuoti... visada pasidomiu mokslais ir t.t.
Siaip tevai senai issiskyre, nemanau, kad ji jaucia kazkokias nuoskaudas dabar... su mielu noru melzia tevelio pinigelius ir tiek...
Galvoju, kaip pamote as tikrai nesu bloga ... taciau negaliu pamilti svetimo vaiko, nors tu ka nu, bjauri ji man ir taskas tikrai stengiuosi to neparodyti, sitie jausmai zinomi tik man, nei MB nei kazkas aplinkiniu to nenumano