Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(Charlize @ 2010 10 20, 15:49)
Matai, normaliam vaikui tėvo draugė niekada nebus "tūpa" wink.gif

paaugliui net tėvai būna tūpi, ką kalbėt apie svetimą žmogų.. gali ji būti tėvui kas nori - vaikams ji ilgą laiką bus svetima
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 20, 15:52)
paaugliui net tėvai būna tūpi, ką kalbėt apie svetimą žmogų.. gali ji būti tėvui kas nori - vaikams ji ilgą laiką bus svetima

pagal man žinomus atvejus, ne visi tėvai paaugliams tūpi.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 20, 18:27)
pagal man žinomus atvejus, ne visi tėvai paaugliams tūpi.

o aš sakiau kad visiems? kai auginsite paauglį tada suprasite apie ką aš... teorija arba svetimi pavyzdžiai visada gražiau atrodo
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 21, 09:20)
o aš sakiau kad visiems? kai auginsite paauglį tada suprasite apie ką aš... teorija arba svetimi pavyzdžiai visada gražiau atrodo

turiu paauglę namie, bet už ją atsakyt negaliu, vis dar neįgijau galių svetimas mintis skaityt.

O už save galiu drąsiai rašyt - nelaikiau tėvų tūpais. Tėvai ir patėviai turėtų pagarbą sau nusipelnyti.

Štai, ko negaliu suprasti, tai kaip suaugęs savas ar svetimas šeimoj nusileidžia iki vaikų/paauglių lygio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2010 10 20, 15:49)
Matai, normaliam vaikui tėvo draugė niekada nebus "tūpa" wink.gif

o jeigu ji is tikro tupa? kuri nusisneka kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 10 21, 15:52)
o jeigu ji is tikro tupa? kuri nusisneka kaip tu?

Tai tada belieka jaukt savo kambarį, ane? doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2010 10 21, 17:25)
Tai tada belieka jaukt savo kambarį, ane?  doh.gif  doh.gif

tada reikia gyventi taip, kaip norisi.
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 10 22, 00:40)
tada reikia gyventi taip, kaip norisi.

... Geras credo tiek 5mečiui, tiek 10mečiui. Pirmyn ir su daina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 spalio 2010 - 00:18
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 21, 23:57)
... Geras credo tiek 5mečiui, tiek 10mečiui. Pirmyn ir su daina  lotuliukas.gif

Va va prie ko priveda vaiko teisiu deklaravimas. Pasirodo, kad vaikas siais laikais turi tik teises, o jokiu pareigu. Nera pareigu tvarkytis kambario, padeti tevams, tuoj neliks pareigos gal ir pamokas ruosti, i mokykla eiti, tik tevams vis bus primenamos pareigos, kad turi leisti jam daryti ka nori, tenkinti visas jo uzgaidas, pirkti viska ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 10 22, 10:15)
Va va prie ko priveda vaiko teisiu deklaravimas. Pasirodo, kad vaikas siais laikais turi tik teises, o jokiu pareigu. Nera pareigu tvarkytis kambario, padeti tevams, tuoj neliks pareigos gal ir pamokas ruosti, i mokykla eiti, tik tevams vis bus primenamos pareigos, kad turi leisti jam daryti ka nori, tenkinti visas jo uzgaidas, pirkti viska ir pan. doh.gif

o pagal jus vaikas teisi7 neturi?tik pareigas?
normalūs protingi tėvai ras kaip suderinti ir teises ir pareigas. o jei jūs įsivaizduojate kad jūsų pareiga-leisti vaikui viską ką jis nori... na tai jūsų klaidingas mąstymas tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 22, 09:25)
o pagal jus vaikas teisi7 neturi?tik pareigas?
normalūs protingi tėvai ras kaip suderinti ir teises ir pareigas. o jei jūs įsivaizduojate kad jūsų pareiga-leisti vaikui viską ką jis nori... na tai jūsų klaidingas mąstymas tiesiog  biggrin.gif

Teises turi buti suderintos su pareigomis. Kaip, beja, ir tevu atzvilgiu. O cia ne as taip mastau, kad vaikui reikia leisti viska, cia yra kiti kai kurie forumieciai, kurie taip mano, pasiskaitykit postus auksciau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, as buvau daugiausiai pasyvi skaitytoja - bet dabar jau isvede mane is kantrybes ir noriu Jusu patarimo...
ka daryti kai musu namu taisykles pazeidineja ex seima (seneliai)?
musu mazoji (9 metai) su jais gyveno 6 metus ir buvo visaip kaip lepinama - dabar gyvena su mumis, stengiames kad suprastu jog pinigais is dangaus nelyja ir reikia viska "uzsidirbti", bet... i visus musu pasakymus, kad reikia stengtis ir siekti to ko nori - jos atsakymas vienas - as paprasysiu ir man seneliai nupirks. o blogiausia, kad ir perka...
pries koki seneliai paklause koki telefona reikia nupirkt, MB pasake kad nieko nereikia, privalo pati uzsidirbt - tada buvo visko: ir asaru, ir nekalbadieniu. O telefono naujo reikia, nes ji "dar niekada neturejo savo telefono" ir nesvarbu, kad 3 jau sudroze/sudauze (tiesa, ji juos gaudavo, kai atsibosdavo seneliams)... Ir ka... grizta po atostogu su nauju telefonu.
Ir tai tik vienas pavyzdys - o is ju ji gauna viska, ko mes neperkam...
Kaip kovot?
Atsakyti