Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(laumupė @ 2010 10 16, 10:26)
10 metų aš irgi nebuvau iš pačių tvarkingiausių, bet su mama taip ir likome geriausios draugės. Mintį pagavote?  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Lyg svarbiausias dalykas pasaulyje ta tvarka. ypac vaiko kambaryje, ateis laikas pati susitvarkys taip kaip moka ji, o ne kaip nori tevai 4u.gif

QUOTE(flight @ 2010 10 16, 17:58)

Beje, vaikų tvarkos pojūtis ne visada atspindi tėvų požiūrį į auklėjimą - mano antrokas pvz., absoliučiai netvarkingas, viskas išmėtyta ir pan. (nes jo ir būdas  kitoks), o darželinukė - beveik pedantė, viskas turi savo vietą, drabužėliai gražiai sudedami, žaisliukai sutvarkomi etc. O tėvai ir auklėjimas - taigi tas pats wink.gif

Pritariu cia kaip as su broliu, vienam tvarka rupi tik abstrakciai, o kitas pedantas drinks_cheers.gif Ir ka dabar daryti tam kuris ne toks tvarkingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 10 16, 10:26)
Patarti čia kažką yra beprasmiška, nes vis vien darysite taip, kaip atrodys pačiai teisingiausiai. Tad galiu pasakyti tik kaip aš elgčiausi. Paprasčiausiai nesikiščiau, ne mano daržas, ne mano pupos, tuo labiau, kad negyvenat ten pastoviai, o tik dažna viešnia esate. 10 metų aš irgi nebuvau iš pačių tvarkingiausių, bet su mama taip ir likome geriausios draugės. Mintį pagavote?
rolleyes.gif

vat čia viskas ir pasakyta............bent jau mano požiūrį atitinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daidora: 18 spalio 2010 - 00:37
ateina tupas suauges ir aiskina protingam vaikui, ka daryti..nu protingas vaikas atsako tupam suaugusiam : "It will just get messy again. I like it like this, it shows we have better things to do than cleaning."
Atsakyti
Negaliu klausytis tokiu moteru ,kurios isteka uz vyru su vaikais,o paskui inkscia kaip sunyciai-negaliu ,sunku ,nesutinku .Toks vaizdas susidaro ,kad jos nemate su kokiu bagazu tas vyras .Aklos ar durnos?Kokios jos?
Atsakyti
QUOTE(:Tamara: @ 2010 10 20, 11:05)
Negaliu klausytis tokiu moteru ,kurios isteka uz vyru  su vaikais,o paskui inkscia kaip sunyciai-negaliu ,sunku ,nesutinku .Toks vaizdas susidaro ,kad jos nemate  su kokiu bagazu tas vyras .Aklos ar durnos?Kokios jos?

Perfrazuosiu jusu pasisakyma. Negaliu klausytis tokiu moteru, kurios isteka, o paskui inkscia- negaliu, sunku... vyras palaidunas, vyras musa, nedirba , seima nesirupina, susirado kita, alkoholikas... Toks vaizdas susidaro ,kad jos nemate su kokiu bagazu tas vyras .Aklos ar durnos?Kokios jos?
Sia fraze galite pritaikyti beveik 50 proc. moteru, kurios issikiria. O jus cia isimtis ?
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 10 20, 13:47)
Perfrazuosiu jusu pasisakyma. Negaliu klausytis tokiu moteru, kurios isteka, o paskui inkscia- negaliu, sunku... vyras palaidunas, vyras musa, nedirba , seima nesirupina, susirado kita, alkoholikas... Toks vaizdas susidaro ,kad jos nemate  su kokiu bagazu tas vyras .Aklos ar durnos?Kokios jos?
Sia fraze galite pritaikyti beveik 50 proc. moteru, kurios issikiria. O jus cia isimtis ?

na bet matot, kad muš nedirbs ar per mergas eis gali būti paslėpta ir neatspėjama. vaikų nepaslėpsi biggrin.gif deja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 20, 12:51)
na bet matot, kad muš nedirbs ar per mergas eis gali būti paslėpta ir neatspėjama. vaikų nepaslėpsi  biggrin.gif deja smile.gif

Turbut daug lengviau susigyventi su tuo, kas nepaslepta, nei su tuo, kas paslepta ar neatspejama. Kaip sakant, eliminuojamas galimas nemalonus siurprizas biggrin.gif
Papildyta:
Cia dar pridesiu: vakar ziurejau rusu laida apie viena artista, kuris netiketai zuvo avarijoje ir visi pradejo pestis del jo palikimo. Pasirodo, jis, gyvendamas santuokoje, sugebejo tureti keleta meiluziu ir su jomis po vaika. Tai dabar visos tos jo gyvenimo moterys suejusios i kruva bando ispesti kuo daugiau naudos tiems vaikams. Va cia tai siurprizas, kai po vyro mirties suzinai, kad jis turi dar kokius 3-4 nesantuokinius vaikus, kurie dabar kartu su tavo vaikais pretenduoja i tavo ir tavo vyro uzgyventa turta. doh.gif Tai jau geriau is karto zinoti, kad vyras turi vaiku is ankstesnes santuokos ir nuspresti, ar tenkina tave si situacija, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 10 20, 14:03)
Cia dar pridesiu: vakar ziurejau rusu laida apie viena artista, kuris netiketai zuvo avarijoje ir visi pradejo pestis del jo palikimo.

Žiūrėjau ir aš tą laidą. Man tai įstrigo, kai to artisto draugas pasakė savo nuomonę apie tas meilužes... nu pasidarė iš meilės, nu pagimdė iš meilės, tai ko dabar čia dėl tų turtų draskosi, vadinasi nebuvo jokios ten meilės cool.gif

bet šiaip tai žiūrėjau į tą oficialią našlę ir stebėjausi jos ramumu bei santūrumu. Nu blem jei man tokia situacija susiklostytų, reikėtų velniškų jėgų sutramdyti savo susierzinimą ir gerbti mirusiojo atminimą... brrrr... šiurpai vaikšto vien tik pagalvojus apie tai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2010 10 15, 19:35)
Man neaktualu.
Jums geriau, kai tokių nesamonių klausinėja bile kad butu ka parasinet, tai pati tuo ir uzsiimkit, gaivinkit, kol paskutinio atodusio neisleido hihihi.gif

Tai jei neaktualu, tai kodėl čia "patarimus" dalinat? Nemalonu skaityt. Tema ir šiaip ne iš maloniųjų, o čia dar ateina "patarėjų" su sarkazmo fontanais, smagu pasitaškyt...

QUOTE(Palaiminta @ 2010 10 16, 10:51)
Skaiciau tavo istorija. Mano situacija siek tiek panasi, bet ir skirtinga. As dar pastoviai negyvenu su savo draugu, bet daznai praledziam kartu laika. Draugas turi du vaikus is pirmos santuokos, 10 ir 12m., jie gyvena kartu su juo. As pati esu tvarkinga ir savo vaikus mokinu tvarkos - susitvarkyti zaislus, knygas, drabuzius. Kol kas mums neblogai sekasi. Jo vaikai labiau atsipute, nes ju motina vis eidavo paskui juos ir viska darydavo. Persirengineja, tai numeta savo senus drabuzius vidury kambario, pasiima naujus, tuos perlipa ir nueina. Arba zaidzia antram aukste, paskui nulipa i pirma, visur visko primeto...As issakiau ju tevui, kad man tai visiskai nepriimtina ir kazka reikia daryti su tuo. Tai dabar jis liepia viska savo susirinkti is pirmo auksto ir nesti i savo kambarius, kad bent svetainej butu tvarka. Penktadienis- tvarkymosi diena. Tada abu vaikai turi tvarkytis savo kambarius. Berniukas susitvarko greitai, o mergaite (10 m.) gali knistis visa diena ir rezultato ner. Ateinu, sakau, jau susitvarkei, sako, taip. Paziuriu- jokio rezultato. Tada sakau- as nematau, kad tu butum tvarkiusis. O ji man i akis vos ne rekia, kad tvarkesi. As stengiuosi valdytis ir sakau: gerai, kad tvarkeisi. Ir uzdarau duris is kitos puses, kad nematyciau betvarkes. Kartais pagalvoju, ko cia man nervuotis, jei jai paciai gerai? Buna, sutvarkau jos kambari viena arba su jos tevu. Aprenkam siuksles, isplaunam grindis, pakeiciam patalyne, sutvarkom drabuzius. Bet ideali tvarka trunka ne ilgiau kaip kelias dienas- toliau vel tas pats jovalas. doh.gif Na, ir ka moteriskes man patarutmet? Kovot su ja, bandyt lenkti, pasidaryti jo "priese", ar viska palikti taip ir nuleisti, tegul zinosi? g.gif

Žinai, bandyčiau tada kitaip - tiesiog pasiūlyk kartu tvarkytis. Ir kartu iškuopkit tą jovalą su mergaite, o ne su tėvu.
Šiaip užjaučiu. Paauglystė - labai sudėtingas laikotarpis, o ji dar tik prasideda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2010 10 20, 15:28)
Žinai, bandyčiau tada kitaip - tiesiog pasiūlyk kartu tvarkytis. Ir kartu iškuopkit tą jovalą su mergaite, o ne su tėvu.
Šiaip užjaučiu. Paauglystė - labai sudėtingas laikotarpis, o ji dar tik prasideda biggrin.gif

joa ateina kazkokia tupa boba ir nori kartu tvarkyti tavo kambari..
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 10 20, 14:42)

Geriausia tai, kad jokia tupa boba neateitu ir kambario netvarkytu, tada kambary labai greitai uzsiveistu dulkynas, tarakonynas ir ziurkynas, daug geresne kompanija nei ta tupa boba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 10 20, 15:42)

Matai, normaliam vaikui tėvo draugė niekada nebus "tūpa" wink.gif
Atsakyti