Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

deja deja, bet kas darželiuose ir mokyklose dirba. Papasakoti?

O, taip egoizmas aukčiau visko, vaikas užaugs ir turės savo šeimą, o tėvui buvo atimta galimybė surasti sau draugę net du kartus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 16, 12:19)
deja deja, bet kas darželiuose ir mokyklose dirba. Papasakoti?

O, taip egoizmas aukčiau visko, vaikas užaugs ir turės savo šeimą, o tėvui buvo atimta galimybė surasti sau draugę net du kartus.  ax.gif

Blogai išsireiškiau, dirba mokyklose daug žmonių nesutvertų tam darbui, bet tai tik dar kartą įrodo, kad auklėjimas - ne kiekvienam įkandamas reikalas.
Kokia rūpestinga jūs 4u.gif Turi turi, ir jau vaikų kartu susilaukė. Smagu, kad čia naujasis draugas/ė parodomas kaip šventasis, į šeimą gėrį ir meilę atnešantis, o vaikas kaip velnias egoistas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 16, 12:30)
Smagu, kad čia naujasis draugas/ė parodomas kaip šventasis, į šeimą gėrį ir meilę atnešantis, o vaikas kaip velnias egoistas  wub.gif

tokia jau nusistovėjusi tradicija, kaip ir tai, kad mamos visos idealios ir negali traumuoti savų vaikų. Bijau tokios temos net ir ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 16, 12:34)
tokia jau nusistovėjusi tradicija, kaip ir tai, kad mamos visos idealios ir negali traumuoti savų vaikų. Bijau tokios temos net ir ieškoti  4u.gif

Labai ne į temą, tai gal ir nenagrinėkim.
Atsakyti
Konfliktuoti su vaiku yra negerai. Tiek su savu, tiek su svetimu. Reikia ieskoti kompromiso. Galima butu turbut nekreipti demesio i ta netvarka, bet tada bus taikomi dvigubi standartais mano vaikams ir vyro vaikams. Kodel as savo vaikus lenkiu prie tvarkos, nors jiems tas ir ne visada patinka, o i vyro vaikus tureciau pro pirstus ziureti ? Tada mano vaikai man sakys, kodel mes turim tvarkytis, o anie matai nesitvarko ? Taip irgi negerai. Vieni tvarkos standartai galios vieniems vaikams, o kiti- kitiems. Taip, aukleti ne visos turim sugebejimu, betvisos auklejam savo vaikus taip, kaip suprantam ir suvokiam. O jei vaikai savi ir nesavi gyvena po vienu stogu, tai ir aukleji visus, o ne tik savuosius. Ar cia tik savo auklek, o kiti tegul galvom eina ir su tavim nesiskaito? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 10 16, 12:49)
O jei vaikai savi ir nesavi gyvena po vienu stogu, tai ir aukleji visus, o ne tik savuosius. Ar cia tik savo auklek, o kiti tegul galvom eina ir su tavim nesiskaito? g.gif

Kada jau jūs kartu apsigyvenot? g.gif Spartuoliai, nė diena nepraėjo.
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 16, 11:54)
Kada jau jūs kartu apsigyvenot?  g.gif Spartuoliai, nė diena nepraėjo.

Mes kartu negyvenam pastoviai, bet daznai bunam kartu. Vasara planuojam seimu susijungima biggrin.gif
Atsakyti
uzsukau po kurio laiko pasiskaityti - na, ir daug diskusiju ne i tema g.gif o as savo problemas issprendziau - nederamai, netinkamai, bjauriai, bet budama egoiste galiu pasakyti - pati jauciuosi labai gerai, tarsi buciau nusimetus sunkia nasta, o pries tai nesusi ja net nezinodama kad tokia uzdeta bigsmile.gif
o rimtu sprendimu imtis paskatino cia perskaitytos kai kurios nuomones, kad jei jau yra taip tai yra, nieko nepakeisi, teks visa gyvenima taikytis... supratau, kad visa gyvenima taikytis ne uz ka nenoriu, nes isvis nesu linkus prie kazko taikytis. dabar esu laiminga. sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 16, 12:54)
Kada jau jūs kartu apsigyvenot?  g.gif Spartuoliai, nė diena nepraėjo.

O Jus nors viena zmogiska komentara galite parasyti? Tik ir ruosiates kiekvienai, cia pasipasakojai savo problema, igelti.
Kazi koks pacios gyvenimas, jei nuodai sunkiasi, a? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cirp @ 2010 10 16, 14:38)
uzsukau po kurio laiko pasiskaityti - na, ir daug diskusiju ne i tema  g.gif  o as savo problemas issprendziau - nederamai, netinkamai, bjauriai, bet budama egoiste galiu pasakyti - pati jauciuosi labai gerai

O, išgrūdot vyro vaiką pas mamą ar į kaimą pas bobutę? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palaiminta @ 2010 10 16, 10:51)
Na, ir ka moteriskes man patarutmet? Kovot su ja, bandyt lenkti, pasidaryti jo "priese", ar viska palikti taip ir nuleisti, tegul zinosi? g.gif

O jums ar patiktų, jei jūsų draugas, besilankydamas pas jus svečiuose imtų auklėti jūsų vaikus? Na, imtų ir paaiškintų vaikams, pvz., - esu įratęs prie tylos, o jūs per garsiai čia gyvenat, garsiai kalbatės ir žaidžiat - tvarkykitės, kad šiuose namuose būtų tylu. Kaip jūs tai priimtumėt?

Beje, vaikų tvarkos pojūtis ne visada atspindi tėvų požiūrį į auklėjimą - mano antrokas pvz., absoliučiai netvarkingas, viskas išmėtyta ir pan. (nes jo ir būdas kitoks), o darželinukė - beveik pedantė, viskas turi savo vietą, drabužėliai gražiai sudedami, žaisliukai sutvarkomi etc. O tėvai ir auklėjimas - taigi tas pats wink.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 10 16, 15:56)
O Jus nors viena zmogiska komentara galite parasyti? Tik ir ruosiates kiekvienai, cia pasipasakojai savo problema, igelti.
Kazi koks pacios gyvenimas, jei nuodai sunkiasi, a? wink.gif

Jūs kabinėjatės prie formos (kaip savo nuomonę išsakiau), o ne prie turinio (ką pasakiau), o kai neturit ką pasakyt, tai geriau ir nesakykit biggrin.gif Aš savo jau pasakiau
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 16, 21:12)
Jūs kabinėjatės prie formos (kaip savo nuomonę išsakiau), o ne prie turinio (ką pasakiau), o kai neturit ką pasakyt, tai geriau ir nesakykit biggrin.gif Aš savo jau pasakiau

Manot, kad jus savo galit pasakyti, o as tai jau ne liezuvis.gif
Per jusu postus sunku net temos paskaityti. jusu netolerancija kitiems labai jau akis bado.
Papildyta:
Bet is tiesu... is kur pas jus tiek pykcio, kad forume tik ir ieskot ka isdergt
Atsakyti