QUOTE(Fegari @ 2010 10 14, 22:39)
nu merginos pavaret
faina buvo skaityt...
Istikruju gyvenu anglijoje, diedas australas, geras tuom, kad labai ramus, ir valgyt pagamina net mano rubus isplauna ir sulanksto
metus gyvenom ramiai be vieno barnio nors ir siaip jis nesibara kol neparsikrauste dukra, nes is univerkes istrenke (nu ji pusiau angle dar zydisko kraujo turi, velnias zino, susikalbet neimanoma, nes tik apie multikus kalba, ka uzdirba ta disney parkuose isleidzia) tai va diedas tikrai lepsis nes ji jam tuoj lizda ant plikes susisuks...
As pati labai daug dirbu, todel laiko tvarkyti ju betvarke neturiu, gal tikrai reikia lenkt kad namu tvarkytoja jiems samdytu? bet va ka su bildejimu daryt nezinau, nes mano vaikas jautriai miega.
Maniau atskirai nuomotis, bet namas labai grazioj vietoj ir patogus. Kodel as tureciau iseit del kazkokios piemenes, kuriai laikas paciai savo namus susirast. Uz nuoma nemoku, bet kaip kuri cia pastebejo, kad diedas skupus tai labai gerai pataike , visas islaidas pati apsimoku ir maista perku as, bei pramogas apmoku. Mastau kad reiktu prisideti prie patogumu, nes diedas dejuoja, bet nezinau kiek, nes jis turi paskola , tai butu kaip ir ne mano reikalas, o vandeni ir elektra jo vaikai pastoviai naudoja. B e to ramybes ner...
Keisti cia tie angliski vaikai, sunus jo koledza mete, trinasi pas mamka ant sofos, savaitgaliais pas mus trinasi, juos visur reikia nuvezti ir parvezti, nes patys nepajegus...
Skaiciau tavo istorija. Mano situacija siek tiek panasi, bet ir skirtinga. As dar pastoviai negyvenu su savo draugu, bet daznai praledziam kartu laika. Draugas turi du vaikus is pirmos santuokos, 10 ir 12m., jie gyvena kartu su juo. As pati esu tvarkinga ir savo vaikus mokinu tvarkos - susitvarkyti zaislus, knygas, drabuzius. Kol kas mums neblogai sekasi. Jo vaikai labiau atsipute, nes ju motina vis eidavo paskui juos ir viska darydavo. Persirengineja, tai numeta savo senus drabuzius vidury kambario, pasiima naujus, tuos perlipa ir nueina. Arba zaidzia antram aukste, paskui nulipa i pirma, visur visko primeto...As issakiau ju tevui, kad man tai visiskai nepriimtina ir kazka reikia daryti su tuo. Tai dabar jis liepia viska savo susirinkti is pirmo auksto ir nesti i savo kambarius, kad bent svetainej butu tvarka. Penktadienis- tvarkymosi diena. Tada abu vaikai turi tvarkytis savo kambarius. Berniukas susitvarko greitai, o mergaite (10 m.) gali knistis visa diena ir rezultato ner. Ateinu, sakau, jau susitvarkei, sako, taip. Paziuriu- jokio rezultato. Tada sakau- as nematau, kad tu butum tvarkiusis. O ji man i akis vos ne rekia, kad tvarkesi. As stengiuosi valdytis ir sakau: gerai, kad tvarkeisi. Ir uzdarau duris is kitos puses, kad nematyciau betvarkes. Kartais pagalvoju, ko cia man nervuotis, jei jai paciai gerai? Buna, sutvarkau jos kambari viena arba su jos tevu. Aprenkam siuksles, isplaunam grindis, pakeiciam patalyne, sutvarkom drabuzius. Bet ideali tvarka trunka ne ilgiau kaip kelias dienas- toliau vel tas pats jovalas.
Na, ir ka moteriskes man patarutmet? Kovot su ja, bandyt lenkti, pasidaryti jo "priese", ar viska palikti taip ir nuleisti, tegul zinosi?