QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 15, 00:18)
a, tai štai kas aptemdė akis. O tai, kad vaikai jau suaugę, veltėdžiauja ir dar naktį slėpynių žaidžia ( brrr, Mickey ar Donald ieško
) neperskaitėt?
Beje, kur tą turtingumą matot, kad namas paskolinis? Nu nu
O namu tvarkytojas viduniskas pajamas gaunantys zmones turi? nemaciau dar, matyt nepastebimos. gal tose mini spintose mini butukuose paslepe laiko.
Cia su tais donaldais - jums paciai tai neatrodo visiska kuryba? kas del kitokio vaiku auklejimo- tai ir yra KARDINALIAI skirtinga nuo Lt. Pati esu gyvenus Amerikoje, amerikieciu seimoje, taip pat ir Britanijoje teko gyvent, nors ne seimoje, bet puikiai supratau vakarietiskus auklejimo iprocius. Kitokie apibendrinant.
Papildyta:
QUOTE(Fegari @ 2010 10 15, 00:20)
Zodyma galiu pakoreguoti, jei reikia, parasyti labai tvarkingai ir taisyklingai. Vyras, deja, neturtingas, nes turi tris vaikus, kuriuos reikia islaikyti. Moketi uz ju 1 .mokslus universitetuose, apmoketi ju kasdienes islaidas, 2. vairuotoju teises ir t.t. Namas grazioje vietoje, bet nera prasmatnus ar puosnus, kaip galbut isivaizdavai. Nesikraustau todel, kad esu pastovus zmogus ir skubotu sprendimu nepriimu. Zinau, jei issikraustysiu santykiai nutruks, nes 3. as karjeriste ir dirbu po 12 valandu per diena, todel ramybe naktimis man yra butina. Bet ka cia pasakoti, kaip matau, suprantat tiktai tai, ka norit suprasti, o ne tai, kas yra parasyta. Maniau, uzsuksiu, pasitarsiu, deja klydau. Sekmes visoms.
1. kokie mokslai? saket, kad abu ismesti, ar iseje is universitetu..
2. cia kasdienis mokestis? jei gerai pamenu, pigoka, na bet jei jau taip sakotes..
3. o vaikas? jau nebeturit?
Susinervinot, nes pačiai galai nesueina. bet sekmytes ir jums