Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(plan @ 2010 08 26, 21:37)
o ar ji maistauja  bigsmile.gif  ? reiskias protingesne jau yra

as ir nemaistauju, bet sau ant galvos sik.... irgi neleisiu. tik viena manau jei po skyrybu butu maziau ex ambiciju ir nesamoniu aiskinama vaikams, tikrai visi kartu geriau sutartu. Pvz as niekada negirdejau is mamos kad tevo zmona bloga ir galiu rodyti jei nepagarba, ir tevas niekada nieko blogo nepasake apie patevi. Gal jie ir galvojo kitaip, bet as niekada to negirdejau ir nezinojau. Manau tai ir buvo musu bendravimo pagrindas be neapykantos g.gif Aciu tevams kad jie nesilaiste pamazgomis
Atsakyti
Deja ne visu ex zmonu/ ex vyru mentalitetas tiek "isnesa" .
Atsakyti
Vat cia ir problema, todel lieka kruva nelaimingu zmoniu
Aisku ex zmonos su tuo nesutinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imarta: 03 rugsėjo 2010 - 11:02
o ka daryt merginos jei su mumis ( gyvenu su diedu ir savo sunumi pas dieda :-))apsigyveno jo 23 metu dukra, kuri naktimis ziuri filmus, bilda ir laksto kaip arklys. Jokios pastabos nei mano, nei diedo nepadeda. Nieko neplauna, ir nevalo, vonioj ismaudziusi nei sviesa uzgesina, nei ranksluosti pakabina ir dar savaitgaliais turim jo paaugli sunu, kuris suvalges saldaini popieriuka numeta ant zemes, todel kad taip iprates, nes anksciau turejo namu tvarkytoja... Diedas labai geras, bet su vaikais nesusitvarko, o ka man daryt?
Atsakyti
Kaip tai ką? blink.gif Manau pati atsakymą žinot, tik bijot garsiai sau pasakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 spalio 2010 - 00:37
QUOTE(Fegari @ 2010 10 14, 00:22)
Diedas labai geras, bet su vaikais nesusitvarko, o ka man daryt?

Elementarus vaikų neišauklėjimas, tėvai turbūt visiškai nesirūpino tuom, tad Jums tuo labiau jokių šansų ištaisyti tas auklėjimo spragas, tik dar labiau komplikuosite padėtį.
Aš tai Jūsų vietoj, jei padėtis man taptų visai nepakenčiama, išsinuomočiau ir išsikraustyčiaus atskirai gyventi, o su tuo geru diedu ir toliau palaikyčiau meilužiškus, šiltus ir visokius kitokius santykius, bet jau mano teritorijoje, kurioje nėra tokių vaikų paršų tongue.gif Nes nesąmonė būtų mesti gerą diedą dėl to, jog jo suaugusi dukra bilda po namus kaip arklys ir vonioj šviesą palikinėja, o bernas paauglys saldainių popieriuko nedaneša iki šiukšliadėžės. Aišku tai smulkmenos, bet jei jos erzina, tai kam erzintis be reikalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 14 spalio 2010 - 06:41
QUOTE(laumupė @ 2010 10 14, 07:38)
Nes nesąmonė būtų mesti gerą diedą dėl to, jog jo suaugusi dukra bilda po namus kaip arklys ir vonioj šviesą palikinėja, o bernas paauglys saldainių popieriuko nedaneša iki šiukšliadėžės.

Geras diedas gali pats pamesti jo vaikams nepakančią mergą.
Ot, nesuprantu, anokia čia problema, deganti šviesa ar popiergalis...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 10 14, 08:57)
Geras diedas gali pats pamesti jo vaikams nepakančią mergą.

Gali, bet manau dar nei vienas diedas taip nėra padaręs. Paprastai tos mergos pačios pameta neapsikentusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 14 spalio 2010 - 08:06
Geras diedas samdytų tarnaitę savaitgaliniams popiergaliams ir suaugusiai dukrai surastų butą, už kurį pati dukra mokėtų.

Tik lepšis diedas niekaip negali būti geras diedas. Jis tiesiog lepšis ir tinginys.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 14, 09:03)
Geras diedas samdytų tarnaitę savaitgaliniams popiergaliams ir suaugusiai dukrai surastų butą, už kurį pati dukra mokėtų.

Tik lepšis diedas niekaip negali būti geras diedas. Jis tiesiog lepšis ir tinginys.

Tai va, kad šioje situacijoje akcentuojama, jog diedas labai geras, tai dar nežinia kaip čia būtų su tais pametimais jo... o kuom geras, tai biesas žino.... gal lovoj geras? gal už nuomą pinigų iš jos neima? o gal moka valgyti nečepsėdamas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 14 spalio 2010 - 08:07
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 14, 09:03)

Taigi ir turi namuose tarnaitę, kuri ir vonią tvarko ir popierius renka.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 10 14, 09:08)
Taigi ir turi namuose tarnaitę, kuri ir vonią tvarko ir popierius renka.

... ir dar šviesą vonioj išjunginėja bigsmile.gif ... pasirodo diedas ne tik geras, bet dar ir nedurnas lotuliukas.gif
Atsakyti