Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(plan @ 2010 08 23, 23:47)
geriausia mokytis is kitu klaidu.suprantu,kad nepasisekus vedybiniame gyvenime ir begant metams jau ir tokio jaunikaicio ne karto nevedusio ir neturincio vaiku sutikti sansai vis mazeja.Vyrai irgi jau buna su patirtimi,su vaikais.Bet ,kazkada jau rasiau,niekaip nesuprantu ko jaunos panos verziasi prie vyru su vaikais?Cia naivumas? Vyru su patirtimi gebejimas apsukti galva per ausis?

As irgi nesuprantu;))) nors esu viena is tu kurios yra jaunos,netekejusios ir be vaiku;)))) bet va savo dukrai sakiau tikrai neleisciau( jai aisku ji manes klausys) o jai rimtai tai meile taip apsuka galva kad negalvoji apie jokius vaikus,o kada galva atsisuka gali rinktis,buti ar nebuti?????
Atsakyti
O man toks klausimas kilo - ar nors viena cia, supermamoje, prie savo vaiku isirasiusi ir MB vaikus? smile.gif

Kad ivaikintus vaikucius isiraso moteros, tai tikrai, ir kad mysi juos kaip savus - tikiu. Bet o taciau kaip su MB vaikais? Ypac su tais, savaitgaliniais?
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2010 08 24, 11:28)
bet va savo dukrai sakiau tikrai neleisciau( jai aisku ji manes klausys)

Faktas, kad neklausys biggrin.gif .

QUOTE(jurgacka @ 2010 08 24, 11:34)
O man toks klausimas kilo - ar nors viena cia, supermamoje, prie savo vaiku isirasiusi ir MB vaikus? smile.gif

O kam juos rasyti? tie vaikai turi SAVO MAMA ir TETI (to deja negalime pasakyti apie ivaikintus vaikus), taip kad as esu kategoriskai pries tu vaiku "savinimasi". Na kokia as "mama" galeciau buti tam vaikui? Daugiu daugiausia - drauge. Ir isvis mane net nupurto, kai skaitai situacijas, kai tevas vaikams tarkim pristato pamote "cia jusu naujoji mama", "vadinkit ja "mama"". Nu didesnio absurdo negali buti doh.gif

Ivaikintas vaikas niekur daugiau negaus tos motiniskos-teviskos meiles isskyrus tave. Itevis jam yra autoritetas. Tai ir i ta vaikiuka ziuri visai kitaip, su kitokia atsakomybe ir meile. O vyro/zmonos vaikas yra visai kitas atvejis. Yra mama/tetis, kurie yra vaikiui VISKAS. O pamote/patevis yra tik salia esantys kiti suaugusieji, vieni is daugelio, kuriu kartais nereikia nieko nei atsiklausti, nei klausyti, nei paisyti. Tai geru geriausiu atveju tarp abieju pusiu gali buti pagarba vienas kitam. Deja - nieko daugiau.

P.S. cia taikau, kai vaikai jau yra vyresni. Kitoje temoje viena moteris augina vyro vaika, kuriam 2.5 metuku. Tai tokiam vaikui manau pamote pilnai gali atstoti mama, o tikrosios mamos vaikas galbut net neprisimins uzauges.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 24 rugpjūčio 2010 - 14:37
QUOTE(Tigris @ 2010 08 24, 16:22)
Faktas, kad neklausys  biggrin.gif .
O kam juos rasyti? tie vaikai turi SAVO MAMA ir TETI (to deja negalime pasakyti apie ivaikintus vaikus), taip kad as esu kategoriskai pries tu vaiku "savinimasi".  Na kokia as "mama" galeciau buti tam vaikui? Daugiu daugiausia - drauge. Ir isvis mane net nupurto, kai skaitai situacijas, kai tevas vaikams tarkim pristato pamote "cia jusu naujoji mama", "vadinkit ja "mama"". Nu didesnio absurdo negali buti  doh.gif

Ivaikintas vaikas niekur daugiau negaus tos motiniskos-teviskos meiles isskyrus tave. Itevis jam yra autoritetas. Tai ir i ta vaikiuka ziuri visai kitaip, su kitokia atsakomybe ir meile. O vyro/zmonos vaikas yra visai kitas atvejis. Yra mama/tetis, kurie yra vaikiui VISKAS. O pamote/patevis yra tik salia esantys kiti suaugusieji, vieni is daugelio, kuriu kartais nereikia nieko nei atsiklausti, nei klausyti, nei paisyti. Tai geru geriausiu atveju tarp abieju pusiu gali buti pagarba vienas kitam. Deja - nieko daugiau.

P.S. cia taikau, kai vaikai jau yra vyresni. Kitoje temoje viena moteris augina vyro vaika, kuriam 2.5 metuku. Tai tokiam vaikui manau pamote pilnai gali atstoti mama, o tikrosios mamos vaikas galbut net neprisimins uzauges.

Pilnai tau pritariu drinks_cheers.gif neturiu net ka ir bepridurti,geriau ir pati nebuciau parasius,ir nereik issigalvoti jokiu meiliu,kalbam apie realu gyvenima o ne pasakas is knygu.As nenoreciau kad mane mama vadintu,ir mb iskarto pasake kad as jokia mama buti nebusiu,gyvensim kartu,draugausim,bet mamos as neastosiu(ir jai atvirai ka tu paugliui pasakysi klausyk manes nes as tavo mama nuo siol??? turiu savo vaika kuriam esu mama ir kitu vaiku man nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 08 24, 08:45)
Na va...kaip jau ir minejau pries kelis psl - vel eilinis "protingas" pasiulymas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

a ko jis blogas? Juk iš vaiknamių pamotė gali pamilti, o mylimo vyro savaitgalinio vaiko - niekaip. Sprendimas, nu.

Tik dar pridursiu, matyt rašo tokias pievas tos, kurios nesusidūrusios su vaiknaminiais, asocialiom šeimom ir nieko neturėję bendro su išlendančiais genais.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2010 08 24, 11:34)

Kad ivaikintus vaikucius isiraso moteros, tai tikrai, ir kad mysi juos kaip savus - tikiu. Bet o taciau kaip su MB vaikais? Ypac su tais, savaitgaliniais?

Tikrai ne 4u.gif
Ivaikinti vaikai neturi jokiu kitu mamu, tik ta imote wub.gif Tad imotes isiraso ivaikintus vaikus i savo parasa.
MB vaikai turi pacias geriausias mamas pasaulyje, kurios tuos vaikus isiraso i parasa.
Kas mes tokios, kad dristume pretenduoti i motinos vieta, esant gyvai ir paciai geriausiai mamai?

Va vyrai tai turetu susirasyti VISUS vaikus ir dar kokius tris avansu prisirasyti(o gal kur laksto jo atzalos) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 08 26, 12:19)
a ko jis blogas? Juk iš vaiknamių pamotė gali pamilti, o mylimo vyro savaitgalinio vaiko - niekaip. Sprendimas, nu.

Tik dar pridursiu, matyt rašo tokias pievas tos, kurios nesusidūrusios su vaiknaminiais, asocialiom šeimom ir nieko neturėję bendro su išlendančiais genais.

Is vaiknamiu pasiemusi vaika moteris yra jau nebe pamote, o imote su visomis pareigomis ir svarbiausia - teisemis. Pamote deja turi tik pareigas ir JOKIU teisiu, nes visos teises yra TEVU rankose. Is vaiknamiu paimtas vaikas nebegs po motinos sparneliu ieskoti uzuovejos, kai ji pradesi spausti del apleistu mokslu, neatliekamu namu darbu ar neisgirsi "o man mama leidzia valgyti lovoj, pries miega nesiprausti ir dantu nesivalyti ir metyt drabuzius po visus kambarius, tai tu man negali aiskinti"...na ar dar panasiu "perliuku".

Galiu ir as pridurti, kad raso tokius briedus turbut tos, kurios nesusidure nei su "savaitgaliniais vaikais" nei su nuolatiniais rezidentais jusu paciu namuose, kai uz vaiko nugaros dar stovi "nuostabioji ir visagale motina".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 26 rugpjūčio 2010 - 13:36
Pradžiai yra tėvas ir su taisyklėmis jo namuose turėtų supažindinti jis, ar ir tėvas neturi jokių teisių, tik pareigas? unsure.gif

Vaikai iš vaiknamių turi motinas, kiek ant LT yra visiškų našlaičių ir net tokių, kurių negloboja giminės? unsure.gif

Pastatykit save į vyro vaiko/-ų vietą ir į tuos metus, kiek jam/-iems yra. Ar klausytumėt naujos vyro žmonos vien todėl, kad ji atėmė pagrindą iš po kojų? Kažkam kantrybės trūksta ir noro.
Atsakyti
Gaudvile tikrai pastatau save i vyro vaiko vieta ir pakraupstu nuo jo. as pamote turejau nuo 4m, o patevi nuo 7m abudu gerbiu ir myliu. Niekada nejauciau priesiskumo ar dar kokiu blogu jausmu, net konfliktu neturejau. O vat su vyro sunum turiu tikra kosmara, pilna nepagarba ir visiska nesiskaitima. Nors as jo tevu seimos neisardziau. Aisku tam itakos turi jo nuostabi mamyte
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2010 08 26, 18:03)
Gaudvile tikrai pastatau save i vyro vaiko vieta ir pakraupstu nuo jo. as pamote turejau nuo 4m, o patevi nuo 7m abudu gerbiu ir myliu. Niekada nejauciau priesiskumo ar dar kokiu blogu jausmu, net konfliktu neturejau. O vat su vyro sunum turiu tikra kosmara, pilna nepagarba ir visiska nesiskaitima. Nors as jo tevu seimos neisardziau. Aisku tam itakos turi jo nuostabi mamyte

jei tikrai jaučiatės teisi, tuomet vien dėl savo naujos šeimos sveikos būsenos pabandykit būti protingesnė už maištaujantį vaiką. Tiesiog būkit protingesnė ir kantresnė. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 08 26, 18:18)
jei tikrai jaučiatės teisi, tuomet vien dėl savo naujos šeimos sveikos būsenos pabandykit būti protingesnė už maištaujantį vaiką. Tiesiog būkit protingesnė ir kantresnė.  4u.gif

o ar ji maistauja bigsmile.gif ? reiskias protingesne jau yra
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2010 08 22, 22:55)
Nezinau kaip jums,bet as isivaizduoju (nes praktiskai nezinau),kad dar yra toks niuansas su zmoniu jausmais,kad is vaiku namu paemus vaika butu lengviau auginti ,nei vyro vaika.

Įtariu būtų lengviau vien dėl to, kad vaikai iš vaikų namų nori tos meilės, jiems labai reikia mamos, kad ir svetimos. Todėl ir lengviau tą meilę duoti, kai yra kas ją ima. O vyro vaikams tu paprastai su savo "meile" nereikalinga. Ir išvis nereikalinga biggrin.gif
Atsakyti