Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

Apie ką tema? lens.gif
Atsakyti
Apie tai, kad ir pamotės būna fainos...
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2010 06 25, 17:06)
doh.gif  iš kur tokių žmonių randasi... Vaikas stengiasi, klauso, padeda, o jūs... Ne veltui, kaip matau, istorijos apie šlykščias pamotes randasi ant svieto. Man įdomu, ką jūs darytumėt, jei vaikas būtų tipinis - t.y. jūsų ne tik, kad neklausytų, bet ir specialiai erzintų, kalbėtų apie jus blogai, visaip trukdytų jūsų ir vyro santykiams, sakytų "va, mamytė tai gerai čia daro, o tu..." ir pan.? Gal užmuštumėt?

Nes aš, pamenu, būtent taip elgiausi maža, kai mama draugą turėjo. Na ir ką, mane jis vistiek lepino, visaip stengėsi įsiteikti, popino kaip beišmanydamas ir tikrai ne dėl manęs nutūko mamos ir jo santykiai.

Visiskai tau pritariu!!! Skaitau ir man kraupu darosi, neduok Dieve tektu skirtis ir mano vaikas papultu,kad ir savaitgaliais pas tokia... ragana doh.gif Jis tik vaikas, tu turek sazines taip kalbeti, viskas atsisuks pries tave, uj negaliu as klausyt schmoll.gif
Papildyta:
Ir dar pasisakysiu! Kaip jus moteriskaites norit, kad jus su vaikais vyras priimtu ir juos myletu, kaip savus, taip ir jus vyro vaikus mylekit! doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Egluciuke ir visos kitos moteriskaites,skaitau ir juokas ima is jusu naivumo,kokia dar meile svetimam vaikui?????? Matosi kad per daug meiles romanu tamstos skaitote,ir I pasauli per rozinius akinius ziurite,jums kas atvestu du pauglius svetimus vaikus ir pasiziureciau kaip jus juos myletumet,nemeluokite pacios sau ir nevaidinkite geresnem nei esate,savas vaikas yra savas ir svetimas niekada netaps savu. Pritariu temos autorei,ir visom kas augina vyru vaikus statau po paminkla,tuo paciu ir sau nes tai yra be galo sunkus darbas,reikia kekviena diena perlipti per save ir daryti kita karta tai ko visai nesinori,del savu vaiku gali padaryti viska ir atleist jiems viska,o svetimas jai uzgauna skauda dvigubai labiau,taip jad laikykites merginos ir nekreipkit demesio I tokias " motinas terezas" kurios tik forume graziai sneka,o realiame gyvenime butu dar didesnes raganos nei mes;)
Atsakyti
Kokius paminklus? Koks juokas? lotuliukas.gif Turiu ne viena pazystama zmogu, kuris augina ne savo vaikus, myli taip pat, kaip savus ir neskirsto cia MANO vaikas, cia TAVO vaikas, jie yra abu SAVI vaikai. As nekalbu apie isprotejusius paauglius kurie vartoja narkotikus, slaistosi naktimis ir panasiai! Jeigu tu gyveni su tokiais, tai tikrai tau paminkla pastatyti, o jeigu su normaliais, padoriais vaikais, tada nematau ko cia dejuoti ir irsti ant vaiku! Nesuprantu, kaip galima sitaip nekesti vaiku apskritai?? Jeigu jau ne mano, tai viskas kas susieje su juo nervina?? Jeigu jau ne mano, tai negali buti, kaip savas vaikas??? Neimanomas dalykas?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2010 08 22, 19:55)
Jeigu jau ne mano, tai negali buti, kaip savas vaikas???

tai neįmanoma nė teoriškai. aišku jei tiesa akis bado galima save įtikinti kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 08 22, 21:09)
tai neįmanoma nė teoriškai. aišku jei tiesa akis bado galima save įtikinti kitaip rolleyes.gif

Pritariu;)
Papildyta:
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2010 08 22, 20:55)
Kokius paminklus? Koks juokas? lotuliukas.gif  Turiu ne viena pazystama zmogu, kuris augina ne savo vaikus, myli taip pat, kaip savus ir neskirsto cia MANO vaikas, cia TAVO vaikas, jie yra abu SAVI vaikai. As nekalbu apie isprotejusius paauglius kurie vartoja narkotikus, slaistosi naktimis ir panasiai! Jeigu tu gyveni su tokiais, tai tikrai tau paminkla pastatyti, o jeigu su normaliais, padoriais vaikais,  tada nematau ko cia dejuoti ir irsti ant vaiku! Nesuprantu, kaip galima sitaip nekesti vaiku apskritai?? Jeigu jau ne mano, tai viskas kas susieje su juo nervina?? Jeigu jau ne mano, tai negali buti, kaip savas vaikas??? Neimanomas dalykas??  g.gif

Taip ir maniau kad pati neaugini tai ir nezinai ka sneki. Turi daug pazystamu kurie augina?????? Prajuokinai;))))) tureti pazystamu ir girdeti ka jie sneka yra viena,o buti ju kailyje kita,nu ka as CIA jums sneku,vistiek nesuprasit kol nepabusit,bet linkiu ir nepabuti,tai nera lengva toli grazu. Noreciau apie tai diskutuoti su moterim is praktikos o ne is teorijos;)
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2010 08 22, 21:14)
Pritariu;)
Papildyta:

Taip ir maniau kad pati neaugini tai ir nezinai ka sneki. Turi daug pazystamu kurie augina?????? Prajuokinai;))))) tureti pazystamu ir girdeti ka jie sneka yra viena,o buti ju kailyje kita,nu ka as CIA jums sneku,vistiek nesuprasit kol nepabusit,bet linkiu ir nepabuti,tai nera lengva toli grazu. Noreciau apie tai diskutuoti su moterim is praktikos o ne is teorijos;)

Pritariu jums 100 prooc. Cia daug kalba mergaites apie meiles savo brangiuju vaikams,bet kazin,ar jau tai ja ir tryksta.Savas vaikas yra neikainojama,nepakeiciama,ne su kuo nesulyginama brangenybe.tiesa,gal tai budinga ne visoms,kaip ir motinystes instinktas.Bet apie tai neverta ir kalbeti.Nezinau kaip jums,bet as isivaizduoju (nes praktiskai nezinau),kad dar yra toks niuansas su zmoniu jausmais,kad is vaiku namu paemus vaika butu lengviau auginti ,nei vyro vaika.
Atsakyti
Plan na pasakysiu is savo nemazos patirties kaip man atrodo. Pirmiausia kalbant apie svetimus vaikus ar tai butu mb ar is vaiku namu yra svarbus ju amzius. Ir mb vaika galbut galima butu pamilti jai jis I tavo seima ateitu mazas t.y keliu metuku ar mazesnis,uzsiaugintum kaip savo,o su didesniu,t.y 10m. ir didesniu kur kas sunkiau net jai jus ir nera blogas,gali geriausiu atveju apsiprasti,sudidraugauti bet ne pamilti kaip savo. Kita kalba jai neturi savo tada atrodo kad myli,bet tos kurios augina savus supras ka noriu pasakyti. Kalbant apie vaikus is vaiku namu manau esi teisi sakydama kad geriau jie nei mb vaikai,skamba ziaurokai bet as manau kad tokie vaikai tau duos kur kas daugiau meiles nei mb vaikai,kadangi tu jiems esi viena ir pati brangiausia,jie nelygins taves su savo mama nes tokios neturi,ir dar blogiau nekaltins kad per tave jie neturi tecio, manau kad ir seimoje butu maziau barniu ir pati jausciausi daranti Gera darba,matydama vaika laiminga. Tau niekas nesakysi kad koks tavo reikalas as pas teva gyvenu,nors tie namai yra bendri su jo tevu. Galima sneket apie tai be galo daug,tik noriu pasakyti beabejo vaikas vaikui nelygu,bet auginti ne savo is reikalo nera lengva,nekalbu apie mamytes kurios augina vaikucius nes neturi savu,tada ir vaikai ir mamos buna laimingi,tikiuosi suprask ka parasyt norejau.
Atsakyti
geriausia mokytis is kitu klaidu.suprantu,kad nepasisekus vedybiniame gyvenime ir begant metams jau ir tokio jaunikaicio ne karto nevedusio ir neturincio vaiku sutikti sansai vis mazeja.Vyrai irgi jau buna su patirtimi,su vaikais.Bet ,kazkada jau rasiau,niekaip nesuprantu ko jaunos panos verziasi prie vyru su vaikais?Cia naivumas? Vyru su patirtimi gebejimas apsukti galva per ausis?
Atsakyti
visom pamotem turiu pasiulyma - pasiulykit savo vyram ju vaikus atiduot i vaiku namus.
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 08 24, 03:51)
visom pamotem turiu pasiulyma - pasiulykit savo vyram ju vaikus atiduot i vaiku namus.

Na va...kaip jau ir minejau pries kelis psl - vel eilinis "protingas" pasiulymas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti