Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(Daiva41 @ 2010 07 22, 16:30)
Čirp,
Sunki ir skaudi tema.
Mano vyras gyvena su mano vaikais ir turime vieną bendrą.
Nedega jis  begalime meile mano vaikams, aš tą matau, vaikai tą jaučia, bet jį gerbia, nes matyt turi už ką.
Bandė jis joms kažką pasakyti, bet tuoj buvo pastatytas į vietą tokiu pareiškimu :" ne tu čia pirmas ir ne tu paskutinis, tu mums ne mama ir tu mums neaiškinsi". Aš nesikišau. Kai jam kas nepatinkdavo ir jis sakydavo man, aš  liepdavau eiti ir aiškintis pačiam, nes aš tikrai ne tarpinė stotelė, kur visi išlipę gali skundus pateikti ir tikėtis, kad aš juos išspręsiu.
Metai bėgo, meilė tikrai neatsirado, o su pagarba, tai jau kas kita.
Kad ir vakar, vyresnioji mūsų grįžus atostogom į LT jam sako, Sergejau, ale tu geras patėvis buvai..... ir jie iki išnaktų kalbėjosi.
Reikia pagalbos, nesvarbu ar finansinės ar fizinės, mano panelės kreipiasi į jį.
O, kaip čia kitos piktinasi vyru, kad jis už sūnų vonią šveičia, tai oi kiek kartų už savo panas ir šveičiau ir valiau ir puodukus iš kambarių į virtuvę nešiojau ir dėl jo paimto kompiuterio, nors jos paėmė,  jas gyniau  doh.gif
O temos autorei noriu palinkėti kantrybės ir vilties.
Viskas bus gerai, tik truputį pastangų ir šiek tiek noro suprasti paauglį  4u.gif

Va čia tai kažkaip neskaniai nuskambėjo g.gif schmoll.gif Jei žmogus kartu gyvena, tikrai turi teisę kažką pasakyt dėl drausmės ar tvarkos.
Atsakyti
As irgi uz tai,kad jei kartu gyvena, tai ir turi teise sudrausminti, pasakyti grieztesni zodi, nes jei neprisideda prie auklejimo, tai ir su tuo zmogumi visiskai nesiskaiti, kartais elgiasi taip, kad jo ne nebutu.
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2010 07 22, 20:35)
As irgi uz tai,kad jei kartu gyvena, tai ir turi teise sudrausminti, pasakyti grieztesni zodi, nes jei neprisideda prie auklejimo, tai ir su tuo zmogumi visiskai nesiskaiti, kartais elgiasi taip, kad jo ne nebutu.

kas issikovoja stipresne pozicija, tas ir desto taisykles. Nebutinai tai buna suaugusieji.
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 07 23, 03:32)
kas issikovoja stipresne pozicija, tas ir desto taisykles. Nebutinai tai buna suaugusieji.

Visiskai sutinku, stipriausi buna vaikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 07 22, 20:19)
Va čia tai kažkaip neskaniai nuskambėjo g.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif ir dar tas "As nesikisau" doh.gif doh.gif doh.gif nu tu jopstararai... vaikai mylimam zmogui ant galvos lipa, o moteriske nieko negirdi ir nemato doh.gif doh.gif pagarbos seimoje - nulis doh.gif na tada respects vyrui, kad kantrybes turejo
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2010 07 22, 19:02)
cia galima gincytis iki begalybes.Nei tie pateviai myli svetimus vaikus,nei pamotes dega meile.

Nesamone,pati turiu mylinti patevi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 07 23, 10:33)
respects vyrui, kad kantrybes turejo

jau jau tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 07 23, 10:38)
Nesamone,pati turiu mylinti patevi wub.gif

Puiku .Jums labai pasiseke clap_1.gif .Vat tik kazin ,ar labai mylintis, ar labai tolerantiskas g.gif .Nu bet vistiek gerai thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2010 07 24, 00:32)
Vat tik kazin ,ar labai mylintis, ar labai tolerantiskas  g.gif .

O jus pazistat mano seima?Jei ne,tai gal susilaikykit nuo vertinimu
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 07 24, 00:35)
O jus pazistat mano seima?Jei ne,tai gal susilaikykit nuo vertinimu

nu negazuokit biggrin.gif .Cia issakyt savo nuomone visiems galima.Ir susilaikyt visai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2010 07 24, 00:54)
Cia issakyt savo nuomone visiems galima.Ir susilaikyt visai nereikia  schmoll.gif

Gal norit apie mano seima traktata parasyt?Nesvarbu,kad nepazistat,svarbu,kad susilaikyt nereikia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 07 24, 01:09)
Gal norit apie mano seima traktata parasyt?Nesvarbu,kad nepazistat,svarbu,kad susilaikyt nereikia laugh.gif

nesuprantu,kodel jus taip sirstat ir vis savo ta seima cia kisat.Pati raset,kad uzaugot su mylinciu pateviu.Na ir puiku,ka cia dar kartotis?O zmones cia diskutuoja, issako savo nuomone ir ta nuomone nebutinai turi jums patikti.Su ja jus galite tik nesutikti.O jusu seima yra svarbi tik jums,tad jeigu norite ir pasirasykite traktata.Gal kas ir paskaitys g.gif ?Gal bus jums geriau? smile.gif
Atsakyti