Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(flight @ 2010 07 21, 17:37)
Jai 24, baigė VPU sociologiją, dirba mokytoja  - viskas surašyta sm forume  tongue.gif

Tik atliko praktika mirksiukas.gif Ale dvyliktokai nepatiko, baisiai nesvelnus buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 07 21, 17:39)
Tik atliko praktika mirksiukas.gif Ale dvyliktokai nepatiko, baisiai nesvelnus buvo biggrin.gif

Nu galiu įtarti kodėl...Jiems egzaminai ant nosies, o čia atsiunčia praktikantę, kurios gramatines klaidas gali nesunkiai ištaisyti koks ketvirtokas...
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 07 21, 15:13)
Nežinau, man tai čia kažkokia nenuoširdžia meile kvepia. Gal aš ir klystu, bet man taip atrodo, na viskas per daug saldžiai pateikiama, aj kokia aš rūpestinga, aj kokia aš kantri ir dėmesinga, o va ana močiaka ragana tik ir kaišioja pagalius į ratus.

Labai lengva būti kantria ir dėmesinga kas antrą savaitgalį ir paskui stebėtis, kad mama į vandens parką kas dieną neveža bigsmile.gif
Atsakyti
labai lengva neturint ką veikti bandyti knaisiotis po svetimą gyvenimą su žvake prie lovos nestovėjus ir spėlioti kaip ten kas ar iš dar didesnio neturėjimo ką veikti sėdėti forume ir skaitinėti kurio nors nario visas rašytas žinutes biggrin.gif nors čia nors kažkas naujo - bandoma spėlioti kokie gi ten santykiai šeimoje, paprastai neturint ką pasakyti nusivažiuojama iki svetimų vaikų turėjimo ar neturėjimo analizavimo irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 21 liepos 2010 - 19:59
As parasysiu kaip esanti kitoje barikadu puseje, t.y. pati issiskyrusi, auginanti viena du vaikus, bei draugaujanti su vyru, pas kuri auga du jo vaikai. Situacija reta, nes dauguma vaiku lieka gyventi su mamomis. O mano draugo situacijoje jam priteisti vaikai, nes ju motina vartojo narkotikus, o paskui susirado toki pat drauga ir mete seima. Paliko visus "ant ledo". Nors alimentu jau visus metus nemoka, bet dabar pradejo kovoti del savo kaip motinos teisiu i vaikus. Nori pasiimti juos ne tik kas antra savaitgali, bet ir per atostogas ir pan. Taip pat vyksta teisminis procesas del seimos turto padalinimo pusiau, t.y. ji siekia, kad buves vyras jai sumoketu 50 proc. viso ju uzgyvento turto bei jo imones 50 proc. akciju, nors abu vaikai gyvena su juo. Del jos kaltes isiro seima. Ji isleido seimos santaupas narkotikams, buvo neistikima, pasigimde vaika nuo kito vyro dar gyvendama oficialioje santuokoje, paliko seima ir finansiskai nesirupina vaikais. Yra realus pavojus, kad ji ilgai gali neissilaikyti "svari", man pasitikejimo nekelia ir jos sugyventinis, kuris yra turejes ir problemu su alkoholiu, abu nedirbantys, gyvena is pasalpu. Kokia pozicija siuo atveju man uzimti kaip pamotei? Su dziaugsmu laukti kada ji pasiims vaikus ? Siekti, kad ji kuo daugiau laiko praleistu su jais? Nesikisti i vaiku auklejima ir ji palikti tik tevui ir ju motinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 07 21, 21:27)
Kokia pozicija siuo atveju man uzimti kaip pamotei?

Tokią kuri pačios manymu yra teisinga.
Atsakyti
Ko jūs tą merginą taip taršot? Asmeninis suinteresuotumas ar kurį galą? Na, gal naivoka, gal anokia, gal rašo su klaidomis, gal utriruoja pasakodama apie vaikų mamos reakcijas... Gal iš tikro vaikai noriai leidžia laiką su tėčio drauge, kuri jauna, miela, nenuvarginta buitiako ir gali sąlyginai daugiau laiko skirti vaikams, palyginus su mama, kuri savo dėmesį ir laiką turi dalintis dar su dviem kleckiukais.
Ir aš labai palankiai vertinu merginos pozityvų nusiteikimą savo vyro/draugo/sugyventinio vaikų atžvilgiu. Juk kur kas dažnesnis atvejis mūsyse yra pozicija, kad mano vyro vaikai yra labiau savo motinos vaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 21 liepos 2010 - 22:43
QUOTE(Neverk @ mama,2010 07 21, 23:41)
Ir aš labai palankiai vertinu merginos pozityvų nusiteikimą savo vyro/draugo/sugyventinio vaikų atžvilgiu.

Viskas būtų neblogai jeigu ne vienas bet...ji daugiau nei negatyviai yra nusiteikusi prieš tų vaikų mamą ir be jokios rimtos priežasties...problema sakyčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 21 liepos 2010 - 23:25
QUOTE(salve123 @ 2010 07 22, 00:23)
Viskas būtų neblogai jeigu ne vienas bet...ji daugiau nei negatyviai yra nusiteikusi prieš tų vaikų mamą ir be jokios rimtos priežasties...problema sakyčiau...

Čia jums taip atrodo/skaitosi. Man neatrodo jos išsakytas požiūrius į savo vyro vaikų mamą "daugiau nei negatyvus", kaip tai jūs įvardijate. Tiesiog - skeptiškas, įtarus, atsargus, galų gale - kad ir negatyvus. Bet ne perdėtai.
Naobettačiau - kam ją taip dusinti?
Atsakyti
Čirp,
Sunki ir skaudi tema.
Mano vyras gyvena su mano vaikais ir turime vieną bendrą.
Nedega jis begalime meile mano vaikams, aš tą matau, vaikai tą jaučia, bet jį gerbia, nes matyt turi už ką.
Bandė jis joms kažką pasakyti, bet tuoj buvo pastatytas į vietą tokiu pareiškimu :" ne tu čia pirmas ir ne tu paskutinis, tu mums ne mama ir tu mums neaiškinsi". Aš nesikišau. Kai jam kas nepatinkdavo ir jis sakydavo man, aš liepdavau eiti ir aiškintis pačiam, nes aš tikrai ne tarpinė stotelė, kur visi išlipę gali skundus pateikti ir tikėtis, kad aš juos išspręsiu.
Metai bėgo, meilė tikrai neatsirado, o su pagarba, tai jau kas kita.
Kad ir vakar, vyresnioji mūsų grįžus atostogom į LT jam sako, Sergejau, ale tu geras patėvis buvai..... ir jie iki išnaktų kalbėjosi.
Reikia pagalbos, nesvarbu ar finansinės ar fizinės, mano panelės kreipiasi į jį.
O, kaip čia kitos piktinasi vyru, kad jis už sūnų vonią šveičia, tai oi kiek kartų už savo panas ir šveičiau ir valiau ir puodukus iš kambarių į virtuvę nešiojau ir dėl jo paimto kompiuterio, nors jos paėmė, jas gyniau doh.gif
O temos autorei noriu palinkėti kantrybės ir vilties.
Viskas bus gerai, tik truputį pastangų ir šiek tiek noro suprasti paauglį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 22 liepos 2010 - 15:37
cia galima gincytis iki begalybes.Nei tie pateviai myli svetimus vaikus,nei pamotes dega meile.Taip yra gamtos sudeta,kad savas vaikas yra savas.Tokia yra tiesa ir viskas.Bet...gyvenime nutinka taip,kad ir priesaika amzina meile kazkur pradingsta ,ir ta pacia meile keicia neapykanta,ir tiesiog nebeimanoma kartu gyventi, o laiko neatsuksi ir tu vaiku atgal nesukisi biggrin.gif .Nu va ir tenka jiems gyventi su pamotem/pateviais,o pamotems/pateviams su svetimais vaikais. Tiesiog.Nei vieniems,nei kitiems nera labai paprasta. Cia reikia tolerancijos ir kuo maziau kistis (nu siaip visai nesikisti) i tuos santykius.Cia gyvenimas ir zmoniu santykiai.Zinoma,nereikia sau leist ant galvos atsisest,bet ,manau,kad cia tiesiog i tai ziureti kaip savaime suprantama dalyka(na pvz.,kaip seimoje buna mociute -tai tiesiog taip yra).Tik vat niekaip nesuprantu vieno dalyko,kai jaunos panos,netekejusios ne karto,neturincios patirties,neturincios vaiku uzkimba ant to kabliuko.Turbut ausys kulverstukiskos viska padaro.Nu nezinau, nezinau...Bando buti tokiomis gerietemis,isivaizduoja,kad jos geresnes tiems svetimiems vaikams nei ju mama blink.gif .Tiesiog naivu,blondiniska...Ar daznai pasitaiko atvirkstinis variantas,kai moteris,apsikrovusi vaikais,randa sau koki issilavinusi vaikina,besirupinanti jos vaikais labiau nei ji pati .Nu nerealu matyt del to ,kad jie ne kulverstukai.Panos,negadinkit sau gyvenimo su vyrais,turinciais vaiku.Cia ne taip paprasta viskas... Tai tokia mano nuomone apie gyvenima su svetimais zmogais brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2010 07 22, 00:37)
Čia jums taip atrodo/skaitosi. Man neatrodo jos išsakytas požiūrius į savo vyro vaikų mamą "daugiau nei negatyvus", kaip tai jūs įvardijate. Tiesiog - skeptiškas, įtarus, atsargus, galų gale - kad ir negatyvus. Bet ne perdėtai.
Naobettačiau - kam ją taip dusinti?

va va, sprendžia pagal save ir tiek. arba savas asmeninis gyvenimas toks netikęs ar jo išvis nėra kad svetimą analizuoja irnesakyk.gif
Atsakyti