Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(~Dziuliki~ @ 2010 07 21, 10:17)
i ju santykius as nesikisu, jie bendrauja dviesia

Miela mokytoja, kaip jūs vaikus rašybos mokote, pati darydama šiurkščias gramatines klaidas? Jūs net nežinote ir kaip skyrybos ženklus dėlioti. Arba meluojat, kad esate pedagogė arba mūsų švietimo sistemai atėjo paskutinioji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 21 liepos 2010 - 13:48
QUOTE(salve123 @ 2010 07 21, 15:45)
Miela mokytoja, kaip jūs vaikus rašybos mokote, pati darydama šiurkščias gramatines klaidas?

Nu salve, ko čia prikibot, ar dviesia, ar dvesia, koks skirtumas, svarbu vaikų motina pikta boba, kuri vaikus skriaudžia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2010 07 21, 09:44)
palankiasnias

Štai dar vienas mokytojos rašybos perliukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 07 21, 14:45)
Miela mokytoja

Klausykit, nuneužsipilkit taip moteriškės, pagaliau, ne JI išardė šeimą, ji myli svetimus vaikus, rūpinasi, knygeles perka, spalvina kartu thumbup.gif - sakyčiau, nedažna situacija. Viskas čia labai gerai, žaviuosi tokia šiluma ir rūpesčiu, tik kad nereikėtų bandyti kontroliuoti ar taip kategoriškai vertinti vaikų mamos motyvų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 07 21, 14:50)
Nu salve, ko čia prikibot, ar dviesia, ar dvesia, koks skirtumas, svarbu vaikų motina pikta boba, kuri vaikus skriaudžia  lotuliukas.gif

Nu ta pikta boba jeigu ir skriaudžia tai tik savus, o vat mokytoja cielą klasę skriaudžia..O jei rimtai ji pedagogė? Žodžių trūksta...Norisi garsiai ir riebiai keiktis...
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 07 21, 14:58)
Nu ta pikta boba jeigu ir skriaudžia tai tik savus, o vat mokytoja cielą klasę skriaudžia..O jei rimtai ji pedagogė? Žodžių trūksta...Norisi garsiai ir riebiai keiktis...

Jus stai stebina vis DAR ? Manes jau nebe mirksiukas.gif Nesu labai rastinga, bet tikrai uz kai kuriuos destytojus gramatiniu klaidu darydavau maziau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 07 21, 15:51)
Klausykit, nuneužsipilkit taip moteriškės, pagaliau, ne JI išardė šeimą, ji myli svetimus vaikus, rūpinasi, knygeles perka, spalvina kartu thumbup.gif  - sakyčiau, nedažna situacija.

Nežinau, man tai čia kažkokia nenuoširdžia meile kvepia. Gal aš ir klystu, bet man taip atrodo, na viskas per daug saldžiai pateikiama, aj kokia aš rūpestinga, aj kokia aš kantri ir dėmesinga, o va ana močiaka ragana tik ir kaišioja pagalius į ratus.
Mano supratimu ji jau lenda ten, kur jai nederėtų. Yra vaikų tėvas, tegul jis ir rūpinasi bei veda derybas su jų motina kiek ir kada tie vaikai gali pas jį svečiuotis. jeigu jam tas neaktulau, tai ko čia jai dabar dėl to draskytis ir reikšti nepasitenkinimus?
Patys tėvai geriausiai žino kas jų vaikams yra geriausia ir jokiom tetulėm nereikėtų dėl to be reikalo sukti galvą. Tegu kačiuką ar šuniuką įsitaiso, jei jau taip meilė per kraštus trykšta, turės užsiėmimą bigsmile.gif
Vaikai turi savo mamą ir nereikia bandyti jai gyvai esant ją atstoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 21 liepos 2010 - 14:38
QUOTE(flight @ 2010 07 21, 14:51)
Klausykit, nuneužsipilkit taip moteriškės,

Aha, neužsipulkim...Ji man šoką įvarė su savo rašyba ir informacija apie tai jog vaikus mažus moko...Jaučiu turinti teisę į moralinę kompensaciją...

Oi, prisiminiau...Ji gi ir algą gauna iš mano mokamų mokesčių..pyp...pyp...pyp...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 21 liepos 2010 - 14:40
QUOTE(salve123 @ 2010 07 21, 15:36)
Aha, neužsipulkim...Ji man šoką įvarė su savo rašyba ir informacija apie tai jog vaikus mažus moko...Jaučiu turinti teisę į moralinę kompensaciją...

Oi, prisiminiau...Ji gi ir algą gauna iš mano mokamų mokesčių..pyp...pyp...pyp...

Del rasybos neuzsipulkit, nes gali buti, kad pradiniu klasiu mokytoja, bet rusiuku ar lenkiuku 4u.gif Pazistu moteri, bet desto lenku mokykloj, tai jos rasyba lietuviu kalba-panasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 07 21, 16:07)
Del rasybos neuzsipulkit, nes gali buti, kad pradiniu klasiu mokytoja, bet rusiuku ar lenkiuku 4u.gif Pazistu moteri, bet desto lenku mokykloj, tai jos rasyba lietuviu kalba-panasi drinks_cheers.gif

Na nešnekėkit nesąmonių... Rusiukų mokytojos tapačiai privalo mokyti vaikus lietuvių kalbos ir puikiai mokėti ir rusų ir lietuvių. Ji nėra vieno dalyko mokytoja, todėl privalo mokėti visus dėstomus, o ne kažkurį vieną...Galu gale jos gramatinės klaidos yra daugiau nei šiurkščios, o ir kalbam mes apie pradinio ugdymo lygį, o ne kokių dvyliktokų mokytojams keliamus žinių reikalavimus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 21 liepos 2010 - 15:19
QUOTE(salve123 @ 2010 07 21, 15:36)

Jokia ji ne mokytoja mirksiukas.gif Tik studente.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 07 21, 17:34)
Jokia ji ne mokytoja mirksiukas.gif  Tik studente.

Jai 24, baigė VPU sociologiją, dirba mokytoja - viskas surašyta sm forume tongue.gif
Atsakyti