Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(salve123 @ 2010 07 19, 21:19)
Iš tikrųjų tai tema ne apie jūsų norus ar nenorus...

Istikruju issakyti savo nuomone man jusu leidimo nereikia, g.gif istikruju as ne i jusu zinute atsakinejau smile.gif
istikruju tai aciu kad atkreipet demesi i mano zinute, nes pati nebuciau atkreipus demesio kiek ten "istikruju" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 20 liepos 2010 - 19:00
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2010 07 19, 17:46)

jei istorija tikra, tai bent is sono panasu kad cia eilinis "issiskyriau, neigiamai nusiteikusi ex atzvilgiu, neleisiu matytis su vaiku, ypac jei anas bjaurybe laimingai sukures nauja seima". sena kaip pasaulis istorija ir jokios pagiezos cia gali ir nebuti, paprasciausias pavydas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2010 07 20, 19:53)
Istikruju issakyti savo nuomone man jusu leidimo nereikia,  :

Aha..Tai kitą kartą temoje "gyvenam su vyro vaikais" išsakykit nuomonę apie globalinį atšilimą...
Atsakyti

QUOTE(~Dziuliki~ @ 2010 07 19, 17:46)

Man kyla dvi mintys paskaičius situaciją, pirma:
Mama elgiasi visiškai teisingai - jei skyrybų metu buvo nuspręsta, kad vaikai auga pas ją, tai vaikai ir turi augti pas ją, ne pas vyrą ar pamotę. Matytis su tėvu vaikams leidžiama, prieš tėvą ar pamotę nenuteikinėjama, bet išlaikomos ribos - vaikų tėvo šeima neaugins. Iš mano pusės - pagarba tokiai mamai. smile.gif

Kita mintis:
Gali būti, kad mama baiminasi (sąmoningai ar nelabai) prarasti įtaką savo vaikams, baiminasi, kad vaikas bus nuteikinėjamas prieš ją, todėl visasis įmanomais būdais riboja buvimo pas tėvą laiką. Jei berniukas porą kartų grįžęs namo mamai pasakė - o Džiuliki sakė, kad tu su manimi niekadanespalvini; arba mergaitė pakritikavo, kokia tu mama, kad pamiršai įdėti man daugiau rūbų - to turėjo pilnai pakakti atatinkamai reakcijai.

Ir:
Man panašu, kad jūs tos moters atžvilgiu jaučiate grėsmę. Juk tai JI paliko jūsų vyrą dėl kito vyro. Gal todėl taip kabinatės į kiekvieną jos, kaip mamos, trūkumą ar klaidą - gal taip norite sustiprinti savo pozicijas vyro atžvilgiu. ..
Atsakyti
Man idomu, kodel pagarba mamai, kuri neleidzia vaikams pabuti pas teti, kai jie nori? verkia kad nori pas teti? gal jiems patinka ir su teciu pabuti. Idomi jusu nuomone, kad gerbiat tokia motina. gal galite pagristi? nes asmeniskai as gerbiu ta mama, kuri sudaro kuo palankiasnias salygas vaikams matytis su teciu.

Del baiminimosi kad gali prarasti itaka vaikams, gali buti istiesu. tik dabar apie tai susimasciau. O kas liecia vaikus, niekuomet vaikams nesu nieko bloga pasakius apie ju mamyte. jeigu ir paklausiau ar spalvina knygutes, ir paskui sulaukus neigiamo atsakymo niekada nesakiau tarkim matai kokia bloga tavo mamyte ji nepiesia su tavim. visada pasakau ka nors grazaus. matyt mamyte daug dirba, uztai negali ar ne? o tada vaikas patvirtina, kad taip mamyte skalbia, uogienes daro ir pan. niekada prie vaiku nesakom tokiu dalyku. Vyras ex zmonai pats pasako ne prie vaiku, kad ji idetu rubu ir pan.

o asmeniskai as nejauciu jokios gresmes smile.gif tik kaip ir sakau, gaila vaiku, kad mama neleidzia ilgiau matytis vasara. kitais metu laikais as suprantu, vistik vaikai i mokykla ir darzeli eina, ir ilgioau ju pasiimti neiseina, net ir norint. O vasara tas laikas, kai vaikai gali paatostogauti ir pas teti. ir nematau as cia nieko blogo, kodel negalima. vistik vaikai myli ir teti labai, todel nori ir pas ji pabuti.
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2010 07 21, 09:44)
Man idomu, kodel pagarba mamai, kuri neleidzia vaikams pabuti pas teti, kai jie nori? verkia kad nori pas teti? gal jiems patinka ir su teciu pabuti. Idomi jusu nuomone, kad gerbiat tokia motina. gal galite pagristi? nes asmeniskai as gerbiu ta mama, kuri sudaro kuo palankiasnias salygas vaikams matytis su teciu.

O mane domina, kodėl nepaliekat vaikų klausimo spręsti tų vaikų tėvams, t.y. jūsų vyrui ir vaikų motinai? Kodėl jūs žūtbūt norite surasti bent kokią kliautį toje moteryje, nors ji ir matytis su tėvu normaliai leidžia, ir vaikų netardo, ir t.t.? g.gif

Atsakyti
i ju santykius as nesikisu, jie bendrauja dviesia, as su ja tik pasisveikinu, o kai atejo pasiimti mazojo, dar pasakiau kad maziuko basutes nespejo isdziuti, kad nepaliktu, kad nezinodama maiselyje. Kliuciu as neieskau. pvz dabar taip iseina, tarkim vyras pasiima atostogas ir nori su vaikais vaziuoti prie juros savaitei, o jinai ju neleidzia, nes jisia vaikus gali pasiimti tik savaitgaliui, tokia teismo nutartis, toks grafikas ir vsio. ir daugiau vaikams negalima, bet juk cia pazeidzia ir vaiko interesus ar as klystu? vaziuodami vaikai kartu pabutu prie juros, nueitu kazkur papramogauti. neskaitant kad tevas elementus moka zmonai, o kai vaikai buna pas ji, uz visas pramogas moka jis jau is musu seimos (tik dabar nepradekit rasyt kad as del to ir pykstu, ne as del to nepykstu, nes vaikams man niekada negaila nieko). nors vaiku elementai ne tokie jau ir mazi 800lt.
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2010 07 21, 10:17)
o jinai ju neleidzia, nes jisia vaikus gali pasiimti tik savaitgaliui, tokia teismo nutartis, toks grafikas ir vsio. ir daugiau vaikams negalima, bet juk cia pazeidzia ir vaiko interesus ar as klystu?

nors vaiku elementai ne tokie jau ir mazi 800lt.

Kiek laiko jie isskyre? Nes toks grafiko laikymasis rodo, kad skyrybos praejo pries pusmeti smile.gif Dar pusmetis praeis-ir to grafiko nebesilaikysit mirksiukas.gif
O siaip is patirties pasakysiu-kai atsiras bendras jusu vaikas, pyksit ant vaiko mamos, kad ji kisa savo vaikus bendrauti su tevu biggrin.gif

Ir dar-800lt dviem vaikams tai nera daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2010 07 21, 10:17)
nes jisia vaikus gali pasiimti tik savaitgaliui, tokia teismo nutartis, toks grafikas ir vsio. ir daugiau vaikams negalima, bet juk cia pazeidzia ir vaiko interesus ar as klystu? vaziuodami vaikai kartu pabutu prie juros, nueitu kazkur papramogauti. neskaitant kad tevas elementus moka zmonai, o kai vaikai buna pas ji, uz  visas pramogas moka jis jau is musu seimos (tik dabar nepradekit rasyt kad as del to ir pykstu, ne as del to nepykstu, nes vaikams man niekada negaila nieko). nors vaiku elementai ne tokie jau ir mazi 800lt.

Nepažeidžia, ne stoks yra teismo sprendimas. Jūs tiems vaikams esat niekas, na geriausiu atveju "auklė", taip, kad nesiimkit spręsti apie tėvų sprendimų teisingumą.
O vaiko noras ar nenoras nelabai ką lemia, nes aišku, kad vaikas nori ten kur su juo daugiau užsiima ar daugiau saldainių duoda. kad ir kaip būtų gaila, neįmanoma, kad mama jiems duotų tiek dėmesio ištisai su jais gyvendama, kiek jūs pabuvusi ir pažaidusi mamą savaitgalį.
Labai įdomu būtų išklausyti kitą pusę g.gif
Atsakyti
Toks jausmas, kad Dziuliki, nori konkuruoti su vaiku mama, pasirodyti geresne, rupestingesne...nepersistenkit.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 07 21, 10:22)
O siaip is patirties pasakysiu-kai atsiras bendras jusu vaikas, pyksit ant vaiko mamos, kad ji kisa savo vaikus bendrauti su tevu biggrin.gif

Va va biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2010 07 19, 14:04)
SORI bet 5 metu vaikas meluoti nemoka.

SORI, bet jūs visiškai nesigaudote vaikų psichologijoje. Netgi keturmetis gali įjungti savo fantaziją ir garsiai ją išsakyti, tam, kad pasiektų savo tikslą smile.gif

bet kai kuriais klausimais as jos nesuprantu. pvz kaip kad ji ir nebando pazinti manes.

O kas jūs tokia, kad ji jus turėtų bandyti pažinti?

jos vietoje, as noreciau suzinoti kokia nauja vyro drauge ar zmona, nes vistik MANO vaikai buna su ja, leidzia laika, o gal ji narkomane kokia, o gal piknaudziauja alkoholiu...o gal vaikus musa...ji tuo nesidomi.

Ar jūsų vyras turi potraukį tokio tipo moterims g.gif ?

Mamai atostogos, o kodel vaikas negali pabuti kelias dienas ilgiau pas teti. paskambinai suzinojai kad dar dvi dienas nebus vaiko, ir persigalvojai, arba pasakai as noriu isvaziuoti ir nebusiu savaite, valio tuomet tik uzsukam paimti vaikui daugiau zaisluir vaziuok atostogauk ir ilsekis, dziaugiasi tegul, tures asmeniskai sau laisvo laiko, sau ir savo naujam vyrui.

Ar jums neatrodo, kad jūs bandote ją ir jos elgesį modeliuoti taip, kaip jums pačiai yra gerai? Galbūt ji apie savo atostogas ir vaikus turi visiškai kitokią nuomonę nei jūsiškė. Ar tik jūsiškė nuomonė yra teisinga?

Pas ja verda ambicijos ir principai,

Kaip jūs manote, o kas verda pas jus? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2010 07 21, 09:44)
tik kaip ir sakau, gaila vaiku, kad mama neleidzia ilgiau matytis vasara. kitais metu laikais as suprantu, vistik vaikai i mokykla ir darzeli eina, ir ilgioau ju pasiimti neiseina, net ir norint. O vasara tas laikas, kai vaikai gali paatostogauti ir pas teti. ir nematau as cia nieko blogo, kodel negalima. vistik vaikai myli ir teti labai, todel nori ir pas ji pabuti.

Tartis reikia. Gražiuoju tartis. Ir tai turi daryti jūsų vyras.
Atsakyti