Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

Leau - na del stipendiju ziurint kur ir kiek moka, VDU girdejau nesyksti studentams, o ir nuomos kaune centai palyginus su vilniumi smile.gif
ka radau :
Mariampoles kolegijoj padidinta 156lt,VU-„padidintos“ – 325 Lt /paprasta 195lt,KTU(stipendijos skiriamos zmonems priklausomai ka studijuoja munaitaru gauna 4(per visus kursus tik), kitos specialybes net 10) 2BSI,SU -padidinta 325LT...
NA stipkes dydziai beveik vienodi, tik upz skitinguose miestuose skirtigai kainuoja pragyvenimas.

ok ok, baigiam apie stipkes, gal tas vaikelis net nesimokys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 01 liepos 2010 - 22:14
Sveika, na, negaliu pasakyt, kad gyvenu su vyro vaiku, bet laiko daug praleidžiu. Būna jis pas mus tiek kiek ir pas mamą maždaug. Hmmm, pradžioj visko buvo, po to apsišlifavom kažkaip. Jei atvirai, aš labai džiaugiuosi, kad pasiekiau tokią stadiją, kai manęs neerzina/neveikia jo buvimas. Ta prasme, aš nebesijaudinu, kai sužinau, kad nuo pirmadienio jis pas mus. Pas mus, tai pas mus, OK tada, reiškias reik maisto daugiau nupirkt ir prisidės skalbimo. Ir jums linkiu nusiraminti, niekas nepasikeis jau. Svarbu išlaikyt pagarbą, o meilės gali niekada ir nebūti. Esat nėščia, auginkit sau pilvą ir nesijaudinkit, nervai kenkia leliukui 4u.gif
Papildyta:
Dar truputį temą permečiau - dėl tvarkos tai būtina sakyt, nugi vienuos namuos gyvenat, ne tarnaitė gi esat. Asmeniškai aš sakau, einu ištisai ir bambu, nes pas mus irgi paauglys, kol 10 kartų nepasakysi, tol nepasijudins. Aš to nesureikšminu, tokie jau paaugliai. Neseniai sau įkaliau, kad man nepriklauso sakyt dėl pamokų ruošimo, sėdėjimo prie kompo ir pan. Čia jau tėvų pareigą. O buvom ir taisykles surašę ir visa kita. Bet kažkaip man nervų daug kainuodavo ir išvis, kodėl aš jį turiu vyt prie pamokų, tegul tėvas veja, jei jam rūpi. Todėl aiškinu tik dėl tvarkos, švaros. O iš mano pusės - turi būti pamaitintas, švariai aprengtas ir į vonią laiku nuvarytas. Is viskas.
Atsakyti
Ne ten pataikiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valkiria: 02 liepos 2010 - 00:22
QUOTE(l'eau @ 2010 07 01, 22:55)
jei bent biški mąstot, suprantat kad nesąmones rašinėjat matyt iš prasmingos veiklos neturėjimo. jei nemąstot - ką gi, nėra apie ką diskutuot, žalia šviesa tamstai  gal gyvenime ir normaliau bendraujate, bet jei taip pat - su nuliu kultūros - nenuostabu kad laiką forume leidžiat, gi kažin ar kas su tokia tulžies pilna ir su nuliu bendravimo kultūros persona bendraut nori  akivaizdu kad nebuvo kam vaikystėje bendravimo kultūros išmokyt, gal todėl būtent šioje temoje nuoskaudas liejat tepdama kitus kuo pati smirdit, o į temą nieko neparašydama, bet kažin ar kas greit dėmesį bekreips

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 07 02, 09:16)

jau nepirmoje temoje pastebiu,kad jūs spamninate,po lea'u postais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 07 07, 13:35)
jau nepirmoje temoje pastebiu,kad jūs spamninate,po lea'u postais biggrin.gif

Pasidarykite isvadas, jei norite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 07 liepos 2010 - 19:13
QUOTE(juraga @ 2010 07 07, 20:12)
Pasidarykite isvadas, jei norite.

pasidariau,kad savo nuomonės neturite..... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpee: 08 liepos 2010 - 11:49
QUOTE(skorpee @ 2010 07 08, 12:49)
pasidariau,kad savo nuomonės neturite.....  smile.gif

biggrin.gif
Gali čia išsilieti (leau, taip rekomenduoju, puiki temulė), kaip tik tam tikslui tinkama: http://www.supermama...?...3265&st=300
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 08 liepos 2010 - 12:27
QUOTE(juraga @ 2010 07 08, 13:12)

biggrin.gif
Atsakyti
Moterys moterys spam.gif ... ar veikti neturit ka?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif galiu ir as prisijungti prie Jusu burelio, mano vyro vaikams 10 ir 5 metai, mergaite 10, o berniukas 5 metuku. nezinau ar del ju amziaus ar del ju auklejimo, bet mes su jais sutariam labai gerai. Zinoma jie negyvena su mumis visa laika, bet praleidzia daug laiko. Mergaite is manes geria visa informacija, apie pasauli, apie istorija, apie viska ko ji nezino. O mazasis tik atvaziaves iskart nori piesti knygutes, nors namuose tu knyguciu niekada nedaro. kodel, negaliu pasakyt, ar mama neuzsiima su juo, ar kame esme. mergaite dziugauja ir sokineja kad liks nakvoti pas mus. Aisku galim sneketi visos kad ana mama bloga ir pan. as to tikrai ennoriu daryti, bet daugeliu atveju man ji elgiasi nieksiskai. kad ir vakar paskambino liepe parvezti maziuka atgal (mat mergaite stovykloje tai per si jo savaitgali pasimem tik mazaji), o maniskis sako gi vasara vaikui i darzeli nereikia atvesiu ryt. tai ji iskart pradejo isterijas, pradejo grasinti vaiku teisemis ir pan. galiausiai pazadejo vaikui siandien nuvaziuoti i vichy vandens parka (nes ispradziu kai paklause ar nori namo vaikas pasake kad nori but pas teti), o tada maziukas iskart pradejo zirzeti kad nori pas mama dabar jau. Nezinau man tai zema ir pikta mad.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif niu sitaip su vaikais elgtis negalima. tai mergaite 3 dienom isleidzia su vienais triusikeliais ir vienais rubeliais... niu nzn...pikta ne tas zodis buna. o labiausiai gaila vaikui. maziukas ir atbega apsikabina ir mergyte visuomet apsikabina, einam pasivaizkscioti tai visuomet ji kartu su manim isikimba i ranka.

O teksto autores nesupranrtu, nes vaikas stengiasi, tvarkosi, nereikia kaip kazkuri mergina rase sakyti 10 kartu kad susitvarkytu. manau hormonai kolkas veikia. o vyrui isvis sunku, kai mato kad jo vaiko nemyli. kad netgi jaucia neapykanta jam. labai tikiuosi kad viskas pas juos pasitaisys. galbut cia tiesiog pirmas nusistatymas, ir stengimasis neprisileisti vaiko is arciau.
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2010 07 19, 08:15)
O mazasis tik atvaziaves iskart nori piesti knygutes, nors namuose tu knyguciu niekada nedaro. kodel, negaliu pasakyt, ar mama neuzsiima su juo, ar kame esme.

O jūs labai dažnai būnate tos moters namuose ir matote ką 5 – metis daro ir ko nedaro? Ir paprastai, kai žmogus negali nieko pasakyti jis tyli, o neieško sliekų asfalte parašydamas, kad gal su vaiku neužsiima niekas...O kodėl nepagalvojot, kad gal užsiima tik kitokiais būdais? Juk gali ir taip būti ane?

Aisku galim sneketi visos kad ana mama bloga ir pan. as to tikrai ennoriu daryti, bet daugeliu atveju man ji elgiasi nieksiskai

Nu pipec…O tai pasakymas, kad vaiko mama elgiasi niekšiškai nėra tolygus pasakymui, kad mama bloga? Jūs ten kas nors per prievartą laužia klavišus spaudinėti, nes pati juk jūs nenorite taip rašyti…

paskambino liepe parvezti maziuka atgal (mat mergaite stovykloje tai per si jo savaitgali pasimem tik mazaji), o maniskis sako gi vasara vaikui i darzeli nereikia atvesiu ryt

Vaikui tai gal ir vasara, bet mamai gali būti ir darbymetis ar šiaip kokie svarbūs reikalai, todėl ji atitinkamai ir dėlioja planus. Vaikas juk iš esmės gyvena pas ją, tai jai ir žinoti, kada tą vaiką pasiimti. Ne? Ne taip?

pazadejo vaikui siandien nuvaziuoti i vichy vandens parka (nes ispradziu kai paklause ar nori namo vaikas pasake kad nori but pas teti), o tada maziukas iskart pradejo zirzeti kad nori pas mama dabar jau. Nezinau man tai zema ir pikta 

Na gerai. Vat aš matau tokį vaizdelį – mama kviečia pyplį namo, tas ožiuojasi ir tenka greituoju būdu imtis vyliojimo taktikos…Na, čia ir pagelbėja tas vandens parkas, nes su penkiamečiu ir dar telefonu susitarti nėra lengva. Na aš sakyčiau, kad mama elgtųsi nesąžiningai jeigu ji tik pažadėtų nuvežti vaiką į vandens parką, o realiai to nedarytų…Dabar gi situacija išrutuliota daugiau nei gerai – vaikas patenkintas ir laimingas…Taip, kad nelabai suprantu ko čia nirštat ant tos mamos.

Atsakyti