QUOTE(Sensual @ 2010 06 25, 14:02)
Matyt cia problema konkreciai su situo vaiku, o ne del to, kad jis is pirmos santuokos.
Nes gi rase autore, kad su dukra sutaria ir normalius santykius palaiko...
Nes gi rase autore, kad su dukra sutaria ir normalius santykius palaiko...
Mano kuklia nuomone, problema yra konkrečiai cirp, o ne su vaiku/be vaiko etc. Gi sako: "mane nervina".
Bandau situaciją išversti atbulai. Vyrai, gyvenantys su moterimis, turinčiomis vaikų iš pirmos santuokos. Na ir? Nervina jos vaikas/-ai - vis tiek gyvena. Musyse gi priimta, kad vaikas - motinos nuosavybė. ir dzin, p..i veniki, kad vaikui gal su tėvu yra geriau. Toks tas trumpas suopratis.
Moteros, nebūkit savo mylimų vyrų vaikams pamotės. Būkit tėčių žmonos. Neužkraukite savo negalėjimų ir nesusivaldymų vaikams, kurie ir taip pasimetę.
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 06 27, 08:45)
1.vaiku namai, priima vaikus iki 18m,tevelis gales lankyti suneli savaitgaliais(bet po kurio laiko speju ir sitai ja nervins,kad tevas vaika kiekviena ar kas antra savaitgali lanko)
Jūs čia rimtų rimčiausiai taip patariat? Vaikų namai? Ištėkšt vaiką kaip... sendaiktį? pasakius, kad va, žinai, paaugly vyro vaike, tu mane nervini, mama tavęs išlaikyt negali, o tėvui - aš neleidžiu