Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(Sensual @ 2010 06 25, 14:02)
Matyt cia problema konkreciai su situo vaiku, o ne del to, kad jis is pirmos santuokos.
Nes gi rase autore, kad su dukra sutaria ir normalius santykius palaiko... g.gif

Mano kuklia nuomone, problema yra konkrečiai cirp, o ne su vaiku/be vaiko etc. Gi sako: "mane nervina".

Bandau situaciją išversti atbulai. Vyrai, gyvenantys su moterimis, turinčiomis vaikų iš pirmos santuokos. Na ir? Nervina jos vaikas/-ai - vis tiek gyvena. Musyse gi priimta, kad vaikas - motinos nuosavybė. ir dzin, p..i veniki, kad vaikui gal su tėvu yra geriau. Toks tas trumpas suopratis.
Moteros, nebūkit savo mylimų vyrų vaikams pamotės. Būkit tėčių žmonos. Neužkraukite savo negalėjimų ir nesusivaldymų vaikams, kurie ir taip pasimetę.
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 06 27, 08:45)
1.vaiku namai, priima vaikus iki 18m,tevelis gales lankyti suneli savaitgaliais(bet po kurio  laiko speju ir sitai ja nervins,kad tevas vaika kiekviena ar kas antra savaitgali lanko)

Jūs čia rimtų rimčiausiai taip patariat? Vaikų namai? Ištėkšt vaiką kaip... sendaiktį? pasakius, kad va, žinai, paaugly vyro vaike, tu mane nervini, mama tavęs išlaikyt negali, o tėvui - aš neleidžiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2010 07 01, 11:48)

Jūs čia rimtų rimčiausiai taip patariat? Vaikų namai? Ištėkšt vaiką kaip... sendaiktį? pasakius, kad va, žinai, paaugly vyro vaike, tu mane nervini, mama tavęs išlaikyt negali, o tėvui - aš neleidžiu  blink.gif

O jus cia sarkazmo niekaip neizvelgiat blink.gif ? Na realiai noreciau as pamatyti tokia situacija, kai pamote sako tevui kad reikia jo vaika i vaiku namus atiduoti, o tevas paima ir atiduoda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Kaip koks zombis be nuomones lotuliukas.gif . Pasaku apie pamotes per daug prisiskaitet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 07 01, 11:53)
O jus cia sarkazmo niekaip neizvelgiat  blink.gif ? Na realiai noreciau as pamatyti tokia situacija, kai pamote sako tevui kad reikia jo vaika i vaiku namus atiduoti, o tevas paima ir atiduoda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Kaip koks zombis be nuomones  lotuliukas.gif . Pasaku apie pamotes per daug prisiskaitet  lotuliukas.gif

Pasakų neprisiskaičiau. Skaitau čia. Nepasakas. Apie tikrus žmones ir jų situacijas.
Neįžvelgiau aš čia sarkazmo. Ir jūsų besivoliojančių smailikų būtent čia nesuprantu.
O gal galėtumėte padėti man suprasti (ir įvertinti) situaciją. Temos autorė sako, kad nenori, jog vyro vaikas gyventų su jais. Vaiko motina - nenori/negali su vaiku gyventi taip pat. Tai kokioj situacijoj yra tas paauglys? Ką jis išgyvena? Ir kokias išeitis mato temos autorė?
Atsakyti
gi jau kalbeta,kad px ka ajucia vaikas...gi ji svarbesne, baimes jos kad jai demesio per mazai skiria, jos garsiai neissakytu taisykliu nesilaiko...

mano drauge,kuri nekencia vaiku, yra pasakiusi "dejau as ant jo vaiko, man reik jo,tegu gerbia mano nuomone ir nesitiki,kad ziuresiu ji,pfff as cia ne tarnaite,ir isvis tegu to man vaiko nekisa i akis"
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 07 01, 12:24)
gi jau kalbeta,kad px ka ajucia vaikas...gi ji svarbesne, baimes jos kad jai demesio per mazai skiria, jos garsiai neissakytu taisykliu nesilaiko...
mano drauge,kuri nekencia vaiku, yra pasakiusi "dejau as ant jo vaiko, man reik jo,tegu gerbia mano nuomone ir nesitiki,kad ziuresiu ji,pfff as cia ne tarnaite,ir isvis tegu to man vaiko nekisa i akis"

Sorry, nesekiau visos temos, nukritau netyčia smile.gif
Atsakyti
vat vaiko visom ir gaila, na gerai,kitos bando suprasti autore.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2010 07 01, 12:06)
Pasakų neprisiskaičiau. Skaitau čia. Nepasakas. Apie tikrus žmones ir jų situacijas.
Neįžvelgiau aš čia sarkazmo. Ir jūsų besivoliojančių smailikų būtent čia nesuprantu.
O gal galėtumėte padėti man suprasti (ir įvertinti) situaciją. Temos autorė sako, kad nenori, jog vyro vaikas gyventų su jais. Vaiko motina - nenori/negali su vaiku gyventi taip pat. Tai kokioj situacijoj yra tas paauglys? Ką jis išgyvena? Ir kokias išeitis mato temos autorė?

O jus realiai isivaizduojate situacija, kai pamotei panorejus tevas vaika i vaiku namus isveza????? na tada atsiprasau, ne ten pataikiau biggrin.gif Noreti galima daug. As va pvz noreciau, kad kai kuriuos politikus kas nors kur nors isveztu is musu zemeles. Na bet panori ir...praeina biggrin.gif Norai tik pasakose pildosi .

Nei kas ka veztu, nei ka irnesakyk.gif greiciau jau pamote butu supakuota hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 01 liepos 2010 - 12:00
Nieko cia baisaus nera. Vyras-be kiausiniu , vaikas bando aisku kaip jam geriau-kaip ir visi vaikai.
Autore-patirties neturi ,malasi jausmuose ,hormonuose,realybeje kuri kitokia nei galbut svajojo.
Vaiko `mamule`-asmuo,pridares ir pridarysiantis daugiausiai zalos sio vaiko gyvenime.
Jis juk supranta kad MAMA jo nenori .Supranta ,kad gyvena su kita moterim ir savo teciu. Supranta ,kad bus kitas vaikas ir daug kas keisis. Bijo turbut pasikeitimu-kaip jam tai atsilieps.
Blusom turbut jis neapleistas,pamaitintas, neujamas-tevas eina is paskos, tevo zmona-nereguliuoja. Gyvena per visa buta,kai reikia-issiverkia ko nori, kai nori-buna geras tevo zmonai , tycia santykiu negadina.
Ka daryti?
Uzsideti kiausinius-vyras tikrai kiek supratau del to tik dziaugsis.
Tikrai manau nesat jus monstras.
Apibrezkit ribas-kas ka daro ar ko nedaro. Jums nereiks depresuoti, augintis neuroziu ar tyliai pykti kad negalite gyventi savo gyvenimo.
Galite. Vaikas , aisku, bus kad trukdys. Bet bus kad ir pagelbes.
Jokiu gyvenimu per visa buta.
Atsinesat vakare,kai visi namie, kokio slamsto kruva,isdrebiat kambary, kojas ant stalo. Uzvedat kalba,kad reikia istiklint (ar apsiltint) balkona. Nes kur vaikas miegos-jau svetainej vietos nera. Jus i balkona eit negalit-jus 2 zmones,netilpsit, o tai uzleistumet savo miegama. Juokais-rimtai.
Pasakot-tie hormonai zveri daro is manes, laikykites,seimyna.Arba sutariam kaip gyvenam, arba bus visiems negerai.
Vaiko MAMA- lieptu jam laikytis taisykliu. Lieptu po saves susitvarkyti. Neleistu jokiu kisenpinigiu,jei buvo nubaustas. Jus - ne mama-su mamos pareigom. Tai ir darykit, kaip mama darytu, jei noretu isauginti gerai. Pagarba jums bus ir tai daug tokioje situacijoje.Jokiu baimiu gyventi taip kaip norite-nuo to visiems jusu namuose bus tik geriau. Sakot viska, kas nepatinka,paaiskinat kodel. Juoku forma labai padeda jei sunku kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Niu Joniskis @ 2010 07 01, 13:30)

thumbup.gif na va...dar vienas realiai mastantis zmogus. O tai cia visoms jau vaiku namai vaidenasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niu Joniskis @ 2010 07 01, 13:30)
Vaiko MAMA- lieptu jam laikytis taisykliu. Lieptu po saves susitvarkyti. Neleistu jokiu kisenpinigiu,jei buvo nubaustas. Jus - ne mama-su mamos pareigom. Tai ir darykit, kaip mama darytu, jei noretu isauginti gerai.

Vaiko MAMA taip, turbūt lieptų susitvarkyti. Bet. Vaiko mama iškeptų pyragą ir žinotų, koks yra jos vaiko mėgiamiausias. Vaiko mama prieitų, paglostytų jam galvą - šiaip sau. Vaiko mama stengtųsi žinoti viską apie savo vaiko gyvenimą, svajones, norus, pomėgius, nesėkmes, išbandymus. Vaiko mama kartu su vaiku svajotų, kaip jie susitaupys pinigėlių ir pirks vaikui naują dviratį, ar išvažiuos kartu į įdomią kelionę. Vaiko mama didžiuosis savo vaiko pasiekimais. Vaiko mama virpančia širdimi stebės pirmą jo įsimylėjimą, pirmą mergaitę. Vaiko mama paslapčia svajos, kaip džiaugsis anūkais.

Šioje situacijoje atėjo poniutė, ir jai tas vaikas terūpi lygiai tiek, kiek jis jai TRUKDO (geriausai būtų, kad sėdėtų tyliai savo kambary ir į aksi nelįstų). Aišku, kai trukdo, reikia, kaip 'tikra mama', drausti, bausti ir auklėti. O šiaip - pasiųsti kuo toliau, gi ne mano pupos, ne mano daržas, ania? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 01 liepos 2010 - 12:48
Na labas... KUR TA MAMA? Dreba gal prie laiptines su pyragu tasytej, verkia......
Atsakyti
QUOTE(Niu Joniskis @ 2010 07 01, 13:51)
Na labas... KUR TA MAMA? Dreba gal prie laiptines su pyragu tasytej, verkia......

Nesupratot. Jūs parašėt, 'darykti kaip mama'. Aš atrašiau, kad nė velnio ne kaip mama, nes į tą 'kaip mama' įeina ne vien drausti-bausti tongue.gif

Darykit kaip pamotė, kuriai vaikas terūpi lygiai tiek, kiek trukdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 01 liepos 2010 - 12:54