QUOTE(Shana @ 2010 06 28, 12:38)
Tai bandykit duoti patarimu, kaip jusu nuomone galima spresti, ka bandyti daryti.
Nereik pult taip tos moters, ji ir taip manyciau daug neigiamu emociju prikaupus
Jadze, protinga jus motera, labai
na, jei gerai skaitote, tai jau vos ne nuo pirmu savo postu rasiau ka jai reikia daryti
ogi kreiptis profesionalesnes pagalbos, jei pati su savim nesusitvarko.
Arba autore iki galo kazko nedasako, arba ten seimos kaip vieneto nera. Nei ji myli, nei ja myli, vienu zodziu visi gyvena tam, kad gyvent ir mazdaug, viskas susitvarkys savaime.
Vienareiksmiskai toje seimoje nera susikalbejimo, bendravimo, supratimo ir bandymo susigyventi. Yra tik man nepatinka, mane erzina, as noreciau, as nenoreciau, man prasau medali ir t.t. ir pan. Jei jau pasiryzo kurti seima su tokiu vyru, turejo bent jau numatyt kas jos laukia. Sutinku, kad ji yra labai pasimetusi ir jei jau paprastas vaiko buvimas salia ja erzina, tai jau rodo apie gilesnes zmogaus problemas. Cia dabar hipoteziu iskelti butu galima daug, nuo to, kad ji yra nelaiminga su tuo vyru, galu gale atsibodo tas vyras jai, erzina jis ja kaip ir sunus, tada viskas butu aisku. Gal butent cia ir yra didziausia problema, gal ji tik dabar suprato, kad padare didele klaida, kurios nelabai gali istaisyti. Cia tik viena autore zino visa tiesa.
Siaip gerai pagalvojus, pati autore turi atsakyti sau ar ji tikrai nori geresniu, kitokiu santykiu su tuo vaiku? Ar jai svarbus jie?
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2010 06 28, 12:38)
Tai bandykit duoti patarimu, kaip jusu nuomone galima spresti, ka bandyti daryti.
Nereik pult taip tos moters, ji ir taip manyciau daug neigiamu emociju prikaupus
Jadze, protinga jus motera, labai
o kodel taip tiesmukai? Paimkim panasia situacija. Atsitinka taip, kad nelieka tikrosios mamos, vaikas lieka su tevu ir gauna stai tokia pamote, kuri viesai forume aiskina, kad tas vaikas ja erzina, nervina ir t.t. ir pan. ar labai gera paliktu.
As labai "karstai" i tokias temas reaguoju, nes turiu labai skaudu pavyzdi savo gimineje, todel nepasakokit, kad as ja uzsipuolu, as labai linkiu, kad autorei netektu paskui gailetis del savo poziurio, elgesio i sita vaika. Geriau jau pati su savim tvarkosi, o jei nenori, tai bent kitiems negadina gyvenimo.