Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenam su vyro vaikais

QUOTE(ulrika @ 2010 06 26, 15:37)
As suprantu. Nes man irgi butu diskomfortas gyventi su svetimais vaikais. As didele egoiste. Nes man seima, tai as, vyras ir musu abieju vaikai. Vyro ir ex'es vaikai man butu niekas. Mane jie erzintu/trukdytu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cirp @ 2010 06 26, 14:29)
kalbant apie vyra - negaliu sakyti, kad man sumesti namai, tiesiog kazkaip gaunas kad jis uzima labiau moters pozicija, o as labiau vyro.
sakiau jam kaip jauciuos - na, paklauso. gal ir vaikas yra ka sakes - na, ir ten paklauso. ir ka?...

Bet zinokit taip nieko nesigaus. Jusu vyras yra vaiko tevas, ir jei yra problema, jis turi pasakyti vaikui - "turi jos klausyt, jei ji sako, kad turi susitvarkyti kambari, ar grizt namo tam tikra valanda ar pan, tai taip ir turi buti".
Nes aisku paauglys jums gali atsakyti kazka stilium "tu ne mano mama tai ir neaiskink", bet va sitoje vietoje butent jusu vyras turi viska sustatyti i vietas. As kito kelio nematau...

QUOTE(ulrika @ 2010 06 26, 14:37)
As suprantu. Nes man irgi butu diskomfortas gyventi su svetimais vaikais. As didele egoiste. Nes man seima, tai as, vyras ir musu abieju vaikai. Vyro ir ex'es vaikai man butu niekas. Mane jie erzintu/trukdytu.

Bet jus tai suvokdama ir nekurtumet seimos su vyru, turinciu vaiku, manau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensual @ 2010 06 26, 15:45)
Bet jus tai suvokdama ir nekurtumet seimos su vyru, turinciu vaiku, manau? g.gif

Tai aisku, kad ne. Kam gadinti sau ir kitam gyvenima?
Atsakyti
QUOTE(ulrika @ 2010 06 26, 15:37)

Bet, kaip jus moterys galvojat, kas yra seima? vaikas? atsakomybe?
Tokiu atveju, jums negalima prasideti su vyrais, turinciais vaiku. Nes vaikai is ankstesnes santuokos- yra jo sema, jo dalis, vaikai visam gyvenimui, uz kuriuos vyras visa gyvenima jaus atsakomybe (nekabu apie tokius, kuriem apart ju paciu niekas nerupi).

Tikiuosi, kai pacios tapsit motinomis, sis jusu poziuris pasikeis.
Labai jums to linku.
Jeigu ne, tada, mano supratimu, geriausia butu gyvent vienoms, kad niekas nei erzintu, nei trukdytu.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 26, 15:49)

1.Tokiu atveju, jums negalima prasideti su vyrais, turinciais vaiku.

2.Tikiuosi, kai pacios tapsit motinomis, sis jusu poziuris pasikeis.
Labai jums to linku.

1. Vienos priima, kitos ne.
2. As esu mama. Poziuris nepasikeite. Apsigimus egoiste/savanaude esu. smile.gif
Papildyta:
Kodel vienoms gyventi? Todel, kad neesu motina Terese?
Atsakyti
QUOTE(Sensual @ 2010 06 26, 14:45)
Bet zinokit taip nieko nesigaus. Jusu vyras yra vaiko tevas, ir jei yra problema, jis turi pasakyti vaikui - "turi jos klausyt, jei ji sako, kad turi susitvarkyti kambari, ar grizt namo tam tikra valanda ar pan, tai taip ir turi buti".
Nes aisku paauglys jums gali atsakyti kazka stilium "tu ne mano mama tai ir neaiskink", bet va sitoje vietoje butent jusu vyras turi viska sustatyti i vietas. As kito kelio nematau...

Pritariu. tik manau, kad autores vyras toks pats, kaip ir mano. Labai jau minkstas savo vaiku atzvilgiu. Pas mus buvo dar geriau. Vienos taisykles galiojo mano vaikams, kitos (tiksliau jokiu)- jo. Kaip pavyzdi pasakysiu: visiems vaikams buvo pasakyta, kad i bara sekcijoj nevalia landzioti kada uzsimanius ir is ten saldumynus traukti. Rezultatas- jo vaikai absoliuciai nepaise ir landziojo bei eme is ten kada panoreje. Mano vaikai bande elgtis taip pat, bet budavo tuoj " pastatyti i vieta". Ir visur kitur tas pats. Jo vaikai jautesi padeties seimininkai (mes gyvenom pas vyra). Ir kai tai tesiasi ilga laika- tiesiog kazkaip savaime pradedi tu vaiku nemegt, nors pilnai suvoki, kad problema ne juose. Kai vyrui bandydavau pasakyt, isklausydavo, man pritardavo, bet tuo viskas ir pasibaigdavo. Tikrai labai labai sunku buvo.....
Atsakyti
QUOTE(ulrika @ 2010 06 26, 15:57)
2. As esu mama. Poziuris nepasikeite. Apsigimus egoiste/savanaude esu. smile.gif
Papildyta:

Kam tusciai gincytis, jei postu auksciau viska pati atsaket i situos klausimus...
Atsakyti
QUOTE(ulrika @ 2010 06 26, 14:47)
Tai aisku, kad ne. Kam gadinti sau ir kitam gyvenima?

QUOTE(ulrika @ 2010 06 26, 14:57)
Papildyta:

Na jusu atveju, bent jau jums paciai aisku buvo, kad jus tokia, ir kad vyras su vaikais ne jums g.gif
Jau geriau tai suvokti, ir nekomplikuoti nei kitiems nei sau gyvenimo.

Nors as, kadangi esu labai pries kategoriskumus nusiteikus, visad tokiu atveju noriu pasakyti "Nespjaukit i sulini...maza ka cool.gif "
Tai gyvenimas toks nenusakomas ir neprognozuojamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensual: 26 birželio 2010 - 15:04
Na, taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 26 birželio 2010 - 15:16
QUOTE(Akrilik @ 2010 06 26, 13:43)
KUR išsikraustytų? Sveikas protelis pas gerbiamąją išjungtas, jeigu ji nesuvokia, kad vaikas teturi du tėvus, o ne bilijoną jų, kad kada nori, tada pas ką nors pasiunti. Tėvas sveikas, gražus, fainas ir galintis rūpintis savo sūnum, tai KODĖL ir KUR jis turėtų kraustytis? Man tai dėl šitos monstriukės bio laukų vienodai žydi sodai.

bet savo monstriškumą temoje mielai demonstruojat ir savo kultūros šiukšles pilat kaip didelė, nors tema kaip ir ne prie širdies ir nieko protingo ta tema pasakyt negalit nes nieko panašaus nesat patyrus rolleyes.gif
ir čia ne tolerancijos, o kultūros klausimas, tos kurios čia išsilieti ateina akivaizdžiai jos neturi.
QUOTE(juraga @ 2010 06 26, 14:55)
Ir tai irgi yra nuomone, kuria as turiu teise issakyti, jei jau suskurta tokia tema.

tai ne nuomonė, o išsiliejimas. temoje prašyta argumentuotų patarimų kaip spręsti situaciją iš patyrusių kažką panašaus, o ne iškeldinti vaiką (tokia tema beje kažkur prie vaikų auklėjimo buvo, puiki terpė "reikšti nuomonei" biggrin.gif ), bet va kai kurios savo šiukšles nusprendė išlieti čia, gal bent geriau pasijuto..
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 06 26, 20:11)
bet savo monstriškumą temoje mielai demonstruojat ir savo kultūros šiukšles pilat kaip didelė, nors tema kaip ir ne prie širdies ir nieko protingo ta tema pasakyt negalit nes nieko panašaus nesat patyrus rolleyes.gif
ir čia ne tolerancijos, o kultūros klausimas, tos kurios čia išsilieti ateina akivaizdžiai jos neturi.

O ką aš taip baisiai nekultūringo pasakiau? bigsmile.gif Iš kur jūs žinot, ką aš turiu pasakyt ir ko neturiu pasakyt? thumbup.gif Tai nėra nekultūra, o atitinkama reakcija pamačius kaip ta moteris vertina vaiką. Tiesa akis bado?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 06 26, 20:11)
bet va kai kurios savo šiukšles nusprendė išlieti čia, gal bent geriau pasijuto..

Tai taip.
Bet ir tu ta pati darai.
Cia ir dabar, supranti, ka noriu pasakyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 26 birželio 2010 - 19:38