Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(kamius @ 2010 07 20, 20:43)
dabar pagrinde liko pakovot su randeliais,dėmelėm. Su tuo kovoju ir aš dar..

Primink ką naudoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 20, 23:10)
Įmanoma ir randelius, ir inkštyrus aptvarkyti, taip pat, kaip ir spuogus  irnesakyk.gif
Pagalvokit apie priemones su BHA, kai pabaigsit antibiotikus. Arba net ir dabar, jei oda atspari. BHA ir šiek tiek bakterijas naikina, ir uždegimą mažina, ir poras valo. Tai ir spuogams, ir inkštyrams būtų gerai.
O balinimui- AHA bei hidrokinonas.
Galima tą tobulą odą turėt, tik reikia būt realistišku, galvojant kas yra "tobula" smile.gif

Gal galit duoti daugiau info apie šias priemones? Kas ta BHA? Kur galima nusipirkti šių priemonių?
Atsakyti
Na as turejau didziuliu problemu su nugara. NE tik spuogu prasme, bet ir inkstiru bei, kas baisiausia, spuogu randu. Bandziau praktiskai viska, kas pasitaike po ranka. Apsistojau ties Forever skystu muilu su alavijais- jis siaip nera duso zele, bet nezinau, gal del alaviju poveikio (ten lyg ir labai didelis kiekis alavijo gelio tame muile), nuejo man visi spuogai ir visi inkstirai. Ir tepdavau po to dar Aloe vera Gelly (is tos pacios kompanijos) tai lyg ir randai nyksta hm..Ir visai neerzina odos, nes sudetyje nera alkoholio. Na tai tiek. Jeigu idomu, galit pasiziuret www.forever.lt arba www.forever-living.lt svetainese. Siaip del muilo dar pasakysiu- nors naudoju visam kunui, bet uztenka keliu mazu laseliu todel praktiskai pradejus nuo balandzio pradzios naudoju vis dar ta pati buteliuka, o mokejau apie 40 Lt..
Papildyta:
Aj, o cia del antibiotiku kazkas snekejo. DAr galiu pasakyti (pati nebandziau), bet girdejau labai tos pacios kompanijos alavijo kremas supropoliiu padeda. Buvau produktu pristatyme, tai ten sake, kad zmones sekmingai egzema gydosi su juo, nes propolis lyg ir yra naturalus atibiotikas...na reikes nusipirkti turbut ir pasidalinti savo pacios patirtimi smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 07 20, 17:24)
Gal galit duoti daugiau info apie šias priemones? Kas ta BHA? Kur galima nusipirkti šių priemonių?

BHA yra beta hidroksi rūgštis arba kitaip salicilio rūgštis, liaudiškai salicilis. Kaip minėjau, ji valo poras, nes yra tirpi riebaluose, eksfolijuoja odą, turi antibakterinių ir antiuždegiminių savybų. Stipresnės koncentracijos BHA taip pat naudojama rūgštiniams veido pilingams- padeda atsikratyti spuogų, inkštyrų. Planuoju greitu laiku tokį pilingą pas kosmetologę pasidaryti, kad inkštyrus apvalytų.
Daug kam patinka, bet ne visiems tinka Rasos kremas- gelis probleminei oda su siera ir BHA. Kol kas Lietuvoj neteko pastebėti geresnės priemonės už Rasą, nes priemonių su BHA pasirinkimas tikrai menkas. Aš pati naudoju Paula's Choice 2% BHA gel, galima internetu užsisakyti.
AHA yra irgi rūgštys (pvz., glikolio, pieno), tačiau veikia truputį kitaip, nei BHA- daugiau nusluoksniuoja odos paviršių, stabdo odos pigmentaciją, taip balindamos odą. AHA taip pat veikia ir gilesnius odos sluoksnius. Hirdokinonas kol kas laikomas veiksmingiausia priemone odai balinti, tačiau ir labiausia kontraversiška. Ji labai efektyviai stabdo odos pigmentaciją. Tiesa, nesu tikrai, ar hirdokinonas Europoje uždraustas. JAV jį naudoti galima. Yra kelios hidrokinono alternatyvos, tačiau nėra žinoma, kokių kiekių reikia, kad jos balintų efektyviai.

Veiksmingų priemonių su AHA veido balinimui turi Neostrata. Man atrodo, kosmetologijos kabinetuose, vaistinės gal dar būna. Aš balinimui naudoju Alpha Hydrox priemonę su hidrokinonu, nes man ji kainuoja 10$ už 30 ml, kai Neostrata priemonės yra žymiai brangesnės. Bet Lietuvoj, manau, Alpha Hydrox nėra, reiktų siųstis.

Farfaliux, tik prisiregistravot, o jau einat per temas tik Forever girdama biggrin.gif nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 21 liepos 2010 - 01:27
Himalaja, ar galetum pakomentuoti BIODERMOS AKN kremuko sudeti. 4u.gif

Ingredients
WATER (AQUA), DI-C12-13 ALKYL MALATE, C12-13 ALKYL LACTATE, DIPROPYLENE GLYCOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, GLYCERIN, PTFE, SALICYLIC ACID, XYLITOL, ZINC GLUCONATE, ARACHIDYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GLYCYRRHETINIC ACID, MANNITOL, GINKGO BILOBA EXTRACT, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, RHAMNOSE, BEHENYL ALCOHOL, POLYACRYLAMIDE, SODIUM HYDROXIDE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, XANTHAN GUM, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-7, DODECYL GALLATE, FRAGRANCE (PARFUM).

Atsakyti
O gal kas šį naudoja? Įdomu ar tikrai mažina poras unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 21, 09:28)
O gal kas šį naudoja? Įdomu ar tikrai mažina poras  unsure.gif

Aš naudoju. Poras kažkiek sutraukia, gerai išlaiko matiškumą (nors per tokius karščius sunkiai), bet ilgiau panaudojus, manau, gali sausinti odą. Aš asmeniškai su juo tepu tik T zoną, o visą kitą lengvu drėkinančiu kremuku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 07 21, 09:55)
Aš naudoju. Poras kažkiek sutraukia, gerai išlaiko matiškumą (nors per tokius karščius sunkiai), bet ilgiau panaudojus, manau, gali sausinti odą. Aš asmeniškai su juo tepu tik T zoną, o visą kitą lengvu drėkinančiu kremuku.  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif galvoju jei sausintų, nakčiai kokį drėkinantį naudoti, o dienai būtų šitas.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 07 21, 08:55)
Aš naudoju. Poras kažkiek sutraukia, gerai išlaiko matiškumą (nors per tokius karščius sunkiai), bet ilgiau panaudojus, manau, gali sausinti odą. Aš asmeniškai su juo tepu tik T zoną, o visą kitą lengvu drėkinančiu kremuku.  mirksiukas.gif

Tik klausimas ar tikrai mazina poras, nes yra veiksmingas savo sudetimi, ar tik padaro oda patinusia, o to pasekoje poros atrodo mazesnes? g.gif Gal kas dar turi atsiliepimu is patirties ir sio kremo naudojimo? Labai idomu...
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 07 21, 12:09)
Tik klausimas ar tikrai mazina poras, nes yra veiksmingas savo sudetimi, ar tik padaro oda patinusia, o to pasekoje poros atrodo mazesnes?  g.gif Gal kas dar turi atsiliepimu is patirties ir sio kremo naudojimo? Labai idomu...

Na, tinimo nepastebejau, o dėl sudėties nelabai galiu ką komentuoti, reikėtų klausti kas supranta. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 07 21, 11:51)
Na, tinimo nepastebejau, o dėl sudėties nelabai galiu ką komentuoti, reikėtų klausti kas supranta.  rolleyes.gif

Ar galetum cia parasyti kremo sudeti? 4u.gif O merginu, kurios ismano apie sudetines dalis (o cia tokiu tikrai yra mirksiukas.gif ), paprasysiu, kad pakomentuotu. ax.gif Is anksto didelis dekui. 4u.gif
Atsakyti
Bioderma sebium pore refiner sudėtis (nukopinau iš interneto):

Aqua, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dipropylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Dimethicone, Glycerin, Butylene Glycol, Fomes Officinalis (Mushroom) Extract, Sodium Polyacrylate, Salicylic Acid, Dodecyl Gallate, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, Silica, Trideceth-6, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, Propylene Glycol, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).
Atsakyti