Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 07, 21:27)
Kur radai pirkti?  smile.gif
----------------
Užsirašiau trečiadienį (kitą) rūgštiniam valymui, tikiuosi tiks ir patiks  unsure.gif  nebenoriu daugiau tais antibiotiniais losjonais gydytis.. O ir pastebiu, kad nebetaip jau jie lyg ir padeda.. unsure.gif  gal įprato oda..

Pirkau "Mados" "Gurmans" krautuvėlėje. O skonis man visai nieko ax.gif Truputį salsteli, bet tikėjaus blogiau biggrin.gif

Antibiotikai skirti palyginus trumpam naudojimui, o ir oda pripranta prie jų... Ir valymai nėra panacėja - geriausia derinti juos, tinkamą, reguliarą odos priežiūrą kokybiškomis priemonėmis, sveikesnę mitybą ir visa kita...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 rugsėjo 2010 - 19:52
QUOTE(Amellie @ 2010 09 07, 12:49)
man pradzioj arbatmedzio EA buvo labai efektyvus o paskui kazkaip nebe taip veike
Bandyk manukos EA drinks_cheers.gif

MODERATOREI-Temos pavadinime klaida rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 21:06)
MODERATOREI-Temos pavadinime klaida rolleyes.gif

Kad jau 50tas puslapis, ne laikas klaidas taisyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2010 09 07, 20:42)
Antibiotikai skirti palyginus trumpam naudojimui, o ir  oda pripranta prie jų... Ir valymai nėra panacėja - geriausia derinti juos, tinkamą, reguliarą odos priežiūrą kokybiškomis priemonėmis, sveikesnę mitybą ir visa kita...

Na taip, bet reikia nuo tų antibiotokų bėgti. Su sveika mityba draugauju, žiūrėsiu kaip valymai padės..
Atsakyti
Merginos, turiu tokią bėdą, beria smakrą tokiais raudonais spuogeliais vandeningais. Niekaip jų neišsinaikinu. Mano veido oda yra sausa, patepusi kremu vėl tuos spuogelius suaktyvinu, o jei netepu tai toj vietoj šerpetoja. Net nežinau, kaip juos numalšinti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 09 07, 15:58)
Merginos, turiu tokią bėdą, beria smakrą tokiais raudonais spuogeliais vandeningais. Niekaip jų neišsinaikinu. Mano veido oda yra sausa, patepusi kremu vėl tuos spuogelius suaktyvinu, o jei netepu tai toj vietoj šerpetoja. Net nežinau, kaip juos numalšinti. verysad.gif

Jei beria tik smakrą, ir oda yra sausa, geriau būtų apsilankyti pas dermatologą.
Gali būti perioralinis dermatitas. Gal dantų pasta jums tokią reakciją sukėlė, gal kitos odos ligos. Priežasčių gali būti daug.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 09 07, 18:22)
Gali būti, kad tai susiję su pakuote- arbatmedis jautrus šviesai, orui, tad gal ilgainiui "išsidvėsė", jei pakuotė nesandari. Taip ir su kitomis priemonėmis gali būti.

ne ne, esu turejus ne viena arbatmedzio pakuote, tepdavau, pildavau i garinimo skysti, tai gan greit susinaudodavo
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 09 07, 21:58)

Esu skaičiusi ne kartą (ir iš savo patirties deja tai žinau blush2.gif ), kad spuogai smakro zonoje, ypač jei ilgesnį laiką, dažnai rodo ginekologines bėdas unsure.gif Taip, kad jei įtariat, jog jų galit būti, siūlyčiau apsilankyti ir pas ginekologę.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 08, 09:19)
Esu skaičiusi ne kartą (ir iš savo patirties deja tai žinau blush2.gif ), kad spuogai smakro zonoje, ypač jei ilgesnį laiką, dažnai rodo ginekologines bėdas unsure.gif Taip, kad jei įtariat, jog jų galit būti, siūlyčiau apsilankyti ir pas ginekologę.

BUvau prieš mėnesį pas ginekologę, viską ištyrė ir nieko nerado, bet aš aišku tiesiog profilaktiškai ėjau, tuo metu nebuvo tuo spuogelių, būčiau jos paklaususi...

Ačiū už atsakymus, manau reikia klausti gydytojų. 4u.gif
Atsakyti
Vat, pas mane tapati bėda su smakru doh.gif Jau nebegaliu, prieš kelias savaites lankiausi pas ginekologę, rado cistas ant abiejų kiaušidžių, tai aš ir galvoju, iš kur pas mane tie spuogai ant smakro... Yra sutrikę hormonai, dabar geriu kontraceptikus, kad jie susireguliuotų. Bet tai kokias priemones naudoti, kad to smakro nebertų? verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti