Dėkui už komentarus
Apie Imex tepalą esu rašęs ir siūlęs ne vienam šioje temoje, bet vis mane užginčydavo kas nors, kad su antibiotikais ir pan. Taip, su antibiotikais, bet jūs pačios matot kokie rezultatai. Tai priemonė, kuri man padėjo sutvarkyti odą. Ji su receptu, kainuoja be nuolaidos apie 50 lt. Aš tepu visą veidą prieš miegą, manau, kad galima tepti ir pavienius spuogus. Tepalas yra odos spalvos, todėl šiek tiek ištepa patalynę, bet nieko. Beje, nebevalgau šokolado (arba valgau labai mažai) gal ir tai kiek nors prisidėjo
Papildyta:
QUOTE(Undinelle @ 2010 07 19, 14:24)
Saunuolis, sveikinu, kad iveikei sia sunkiai gydoma odos liga. Kadangi matyti, jod iniciatyvos tau nestinga, tad manau iki rugsejo oda tikrai susitvarkysi. Sekmes tau.
Esu pastebejusi, kad siulai Imex tepala spuogu gydimui. Esu ji kazkada vartojusi, bet jau ir nebepamenu ar jis man padejo, nes senai labai tas buvo. Dabar vis dar vargstu su akmes berimu T zonoje ir smarkiu tos srities odos riebalavimusi. Vartoju Duac ir Rasos linija probl. odai, bet stebuklo dar nera.
Taciau juk Imex yra receptinis vaistas ( i jo sudeti ieina antibiotikas tetraciklinas) ir jo tiesiog nuejes i vaistine nenusipirksi. Tad net ir tie, kurie noretu pameginti juo gydytis, turetu pagal mane, pirmiausia kreiptis i dermatologa.
Dėkui
na aš Imex naudoju ilgai, nuo balandžio mėn gal. O kai nustojau ir pradėjau vartoti Duac, mano oda paliko baisi, net luptis buvo pradėjusi ir spuogų daugybė atsirado. Netiko man šis vaistas. Aš aišku negaliu garantuoti, kad Imex tikrai padės, bet pabandyti tikrai verta. Prieš miegą švariai nusiplauti veidą su antibakteriniu muilu ir užsitepti tepalo reikia. Man kai daktarė išrašė Imex receptą tai aš einu ir perku kai man reikia, nes neužrašė datos iki kada galioja receptas.