Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(stalazass @ 2010 09 06, 17:37)
Meskala, o gal zinai kokia alternatyva sitiem lp kremam ?

alternatyvų Lietuvoj mažai - užsieny nors vežimu vežk smile.gif
pabandyk O.D.A kosmetiką, labai geri ir kokybiški produktai, aš imčiau tonikus prausiklius, bet kremai...nesandariame indely, tad naudingi ingredientai greit išgaruos.
kitokių, tik brangių su AHA, PHA - pvz Neostrata. Gera firma, reikia tik vengti kai kurių jos priemonių su alcohol denat.
yra Avene Cleanance K (irgi brangi), su AHA, betgi, yra ir silikono, girdėjau ne visiems patiko.
Atsakyti
QUOTE(Lapute1111 @ 2010 09 04, 18:51)
Kokia jusu nuomone aie acnofan krema? biggrin.gif

Spalva tamsoka, bet man vietoj pudros visai patinka ir tinka.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 09 07, 10:26)
gal sumaišėte su Actipur?  g.gif Aknofan nieko nespalvina. Man jis labai tinka (tik smirda), kažkaip pasausina, išlygina odą. Ir nebrangus. Ką esu kitokio pirkus - viskas į balą  unsure.gif

Uoj, su aknecolor sumaišiau doh.gif
O acnofan esu naudojus, visai neblogas man jis, bet paprastas arbatmedžio EA geriau veikia pavienius spuogelius smile.gif
Atsakyti
Visokiu nuomoniu yra apie ji, spuogelius kazkiek pabalina, bet laikui begant i paprasta spuoga acnofan jau "nebeikimba" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 07, 10:37)
Uoj, su aknecolor sumaišiau  doh.gif
O acnofan esu naudojus, visai neblogas man jis, bet paprastas arbatmedžio EA geriau veikia pavienius spuogelius smile.gif

man pradzioj arbatmedzio EA buvo labai efektyvus o paskui kazkaip nebe taip veike, del to seniai nebetepu jo. bet kazkaip pastebejau pradzioj visos priemones padeda, o paskui nebe taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 09 06, 20:09)
yra Avene Cleanance K (irgi brangi), su AHA, betgi, yra ir silikono, girdėjau ne visiems patiko.

Beje, dabar "Avene" 20% nuolaida "Eurovaistinėj".
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2010 09 07, 13:49)
man pradzioj arbatmedzio EA buvo labai efektyvus o paskui kazkaip nebe taip veike, del to seniai nebetepu jo. bet kazkaip pastebejau pradzioj visos priemones padeda, o paskui nebe taip  unsure.gif

Arbatmedžio EA man irgi iš pradžių labai patiko, po to jau nebe taip. "Australian Body Care" EA tikrai veikė, o "Naujosios Barmunės", "Aromatikos" ne tokie efektyvūs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 rugsėjo 2010 - 11:58
QUOTE(Asasa @ 2010 09 06, 18:07)
kaizn ar tokia arbata galima butu vyrui gert g.gif  ar cia tinka ir subalansuota tik moterims ax.gif

kad ten nėra nieko tokio, kad netiktų vyrams g.gif žolytės, uogytės, vaisiai, prieskoniai juk nepakenks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 07, 14:18)
kad ten nėra nieko tokio, kad netiktų vyrams  g.gif žolytės, uogytės, vaisiai, prieskoniai  juk nepakenks  ax.gif

Na, jeigu jau vadinasi "Moters sveikata", tai įdomu, ar turės kokio poveikio vyrams g.gif
Pati irgi ieškau šitos arbatos - smalsu išbandyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 rugsėjo 2010 - 12:24
QUOTE(Asasa @ 2010 09 06, 18:07)
kaizn ar tokia arbata galima butu vyrui gert g.gif  ar cia tinka ir subalansuota tik moterims ax.gif

turi jie ir vyrams atskira arbata biggrin.gif bet as kai isbandziau moterims, jau savo vyrui net nepirkau tos "vyriskos" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 07, 05:49)
man pradzioj arbatmedzio EA buvo labai efektyvus o paskui kazkaip nebe taip veike, del to seniai nebetepu jo. bet kazkaip pastebejau pradzioj visos priemones padeda, o paskui nebe taip  unsure.gif

Gali būti, kad tai susiję su pakuote- arbatmedis jautrus šviesai, orui, tad gal ilgainiui "išsidvėsė", jei pakuotė nesandari. Taip ir su kitomis priemonėmis gali būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 07 rugsėjo 2010 - 17:22
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 07, 16:52)
turi jie ir vyrams atskira arbata biggrin.gif  bet as kai isbandziau moterims, jau savo vyrui net nepirkau tos "vyriskos" biggrin.gif

Taip, yra "Moters sveikata" ir "Vyro stiprybė" biggrin.gif Jau turiu ir bandysiu pirmąją drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 rugsėjo 2010 - 19:25
QUOTE(Victorious @ 2010 09 07, 20:25)
Taip, yra "Moters sveikata" ir "Vyro stiprybė" biggrin.gif Jau turiu ir bandysiu pirmąją  drinks_cheers.gif

Kur radai pirkti? smile.gif
----------------
Užsirašiau trečiadienį (kitą) rūgštiniam valymui, tikiuosi tiks ir patiks unsure.gif nebenoriu daugiau tais antibiotiniais losjonais gydytis.. O ir pastebiu, kad nebetaip jau jie lyg ir padeda.. unsure.gif gal įprato oda..
Atsakyti