Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

Ar acne b5 panaikina poodinius spuogelius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 06, 13:13)
o koks drekiklis?

anuomet naudojau Rasos jautriai odai drėkinamąjį (geras kremukas, tačiau dėl jame esančių natūralių aliejų - persiko, vynuogių kauliukų - man paranoja, gal įtakoja mano inkštiravimąsi. Ba vienur rašo, kad tie aliejai nekemša, kitur - kad kemša.. Velniai supaisys. nu bet kokiu atveju man nekimšo iki vasaros... O dabar...čia gal tikrai daugiau problema iš vidaus.
Dabar žvalgausi į Anna Lotan drėkinimo priemones smile.gif ir nebloga sudėtis, ir kaina nekanda.

QUOTE(Victorious @ 2010 09 06, 14:56)
Na, aš turbūt neturiu tiek uždegiminių, bet vis tiek erzina, kad sugijus vieniems, atsiranda naujų doh.gif  Vakar išbandžiau "Duac", po to dar drėkinančio serumo tepiau, tai pasausėjo kažkiek oda, bet nebaisiai - padėtis kontroliuojama atrodo smile.gif Beje, kiek laiko būtų galima naudoti "Duac"?

šiek tiek pasausėja, žinoma smile.gif tam ir drėkiklis reikalingas; o jei oda nepratusi prie benzoilo peroksido (5proc) tai natūralu, kad paraus, papleiskanos. Paskui oda pripranta.
Kiek naudoti - yra instrukcijoje, bet aš ištempiau iki pusės metų, ir mečiau smile.gif po tiek pat pertraukos gal vėl pradėsiu naudot, nes Duac tikrai gerai sureguliavo sebiumo išsiskyrimą.

Aistuliaa, benzoilo peroksidas skirtas dezinfekcijai, uždegiminiams spuogams malšinti, riebalų išsiskyrimui slopinti, o inkštirams jis neturi įtakos, netirpdo. Tie poodiniai spuogiukai (jei teisingai suprantu, neparaudę - pati ant žandikaulio jų turiu daug) iš esmės tai uždari komedonai. Juos sunku išvalyti, nebent naudoti kasdienes AHA/BHA priemones, kad oda atsisluoksniuotų, viduje esantys inkštirai BHA veikiami kiek aptirptų (bet jų neištirpdo), ir vėliau būtų lengva juos švelniai išspausti. Geriausia būtų pas kokią gerą kosmetologę su medicininiu išsilavinimu, bet tokios nežinau sad.gif. Kiek pati valiausi, vis neretai pažeisdavau odą.
Kitokių būdų tokius poodinius inkštirus išvalyti neradau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 06 rugsėjo 2010 - 14:51
QUOTE(Meskala @ 2010 09 05, 17:17)
Papildyta:

priemonės su AHA rūgštimis best smile.gif

O tai gal pavadinimais butu galima ? Butent randeliam, raudonom vietom ir visam kitam kas susije su raundona spalva veide smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 09 06, 15:46)
O tai gal pavadinimais butu galima ? Butent randeliam, raudonom vietom ir visam kitam kas susije su raundona spalva veide  smile.gif

nenoriu nugąsdinti, bet gal pirmiau pasikonsultuok su dermatologu. Gal jums rožinė... su ja reikia atsargiai (spuogeliai, paraudimas).
Jeigu ne rožinė, galima pagal odos tipą išmėginti Noreva LED Zeniac LP kremuką (~60LT):
user posted image
bet jis man sausina, naudojau kartu su drėkinančiu kremu. turi 5proc. migdolų rūgšties, man jos per akis, tikrai veiksmingai numalšina spuogelius, dėmes po jų.
user posted image
šis Anna Lotan booster turi net 16proc AHA (aprašymas). Tai profesionalus produktas, negalima teptis gryno. Jo užtektų kelis lašiukus panaudoti kartu su kokia kauke, kremu, pvz annos lotan aloe vera geliu. Šito nebandžiau, bet planuoju užbėgti į Sugihara ar Universiteto vaistinę.
Instrukcija kaip naudotis juo, yra CLEAR linijos brošiūros gale; .pdf formato byla.
CLEAR brošiūra
kitas su AHA annos lotan produktas yra Revitalizing AHA lotion, tačiau nežinau ingredientų, kokio veiksmingumo rūgštis ir taip toliau.

patarimas, kaip išsirinkti produktą su AHA (mandelic acid, glycolic acid)
"Product formulas need to have a concentration of at least 5-8% and a pH level of 3 or 4 to be effective. If the packaging doesn't say, look for an ingredient listing placing it second or third, and the presence of a balancing ingredient like sodium or potassium hydroxide. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 06 rugsėjo 2010 - 15:12
Meskala, kuriam maždaug laikui turėtų užtekti 15g "Duac"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 rugsėjo 2010 - 15:13
QUOTE(Victorious @ 2010 09 06, 16:06)
Meskala, kuriam maždaug laikui turėtų užtekti 15g "Duac"?

Viena Duac tūbelė - ~ vienas mėnuo. Išspausti reikia tokio ilgio "slieką", kokio ilgio yra tavo piršto pagalvėlė iki pirmo sąnario smile.gif Tai dozė visam veidui.
Atsakyti
Beje, ar būtų galima naudoti prieš darantis rūgštinius pilingus?
Atsakyti
Meskala, galit jus nenugast ir manes nenugasdint, ne rozine man, o jaunystes liga verysad.gif matot, spuogu nebetiek daug kyla, kiek raudonos demeles "pagadinusios" veida.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 09 06, 16:13)
Beje, ar būtų galima naudoti prieš darantis rūgštinius pilingus?

prieš - galima smile.gif tik po pylingo nerekomenduočiau, reikėtų pertraukos, kol oda apsigydys, susitvarkys smile.gif
stalazass, niu, žiūrėk man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 06 rugsėjo 2010 - 15:21
smile.gif bet biski gaila, kai lietuvoj tokios norevos kainos, o pavyzdziui Vokietijoj ant kiekvienos prekes mazdaug ~20Lt pigiau schmoll.gif
Atsakyti
Meskala, o gal zinai kokia alternatyva sitiem lp kremam ?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 04, 18:37)
lotuliukas.gif
mano sesuo irgi negali gert, o aš kiekvieną vakarą po pusę litro išgėriu  bigsmile.gif
cukraus dėt nereik, aš vieną sacharino tabl. dedu, kitaip per saldu.
aš jau antrą 100 g nusipirkau  bigsmile.gif

kaizn ar tokia arbata galima butu vyrui gert g.gif ar cia tinka ir subalansuota tik moterims ax.gif
Atsakyti