Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(kucci_kucci @ 2010 09 05, 12:17)
Rasiau Noreva kosmetikos temoj, bet rasau ir cia, nes cia didesnis ''judejimas''  smile.gif
Siandien pabandziau megineli Actipur sviesaus toninio kremo, pirmas ispudis Wow bigsmile.gif  prie odos labai greit prisitaike, nebuvo jokiu problemu pirstais ji uztepti ir islyginti,spalva labai grazi, raudonuma iskart nueme, praejo jau visas pusdienis, riebaliukai po biskeli jau lenda... jokio sausumo nepajutau, tai jokio drekinamojo kremuko netepiau - cia gerai ar blogai?gal veliau issausins riebia oda ir bus dar blogiau??? Berods Meskala minejo, kad tepasi papildomai drekinamuoju kremu - gal galima pavadinima?
Sakykit kiek pradarytas meginelis gali stoveti - diena, dvi, tris? g.gif
Labai stipriai susigundziau siomis priemonemis,reikia senas greiciau subaigti. su spuogais jau susitvarkiau, dabar reikia inkstirus ir nelygumus naikinti. mastau, jei darantis rugstinius pilingus mano odele labai jautriai reaguodavo, pati net verkdavau kaip grauzdavo, o tuo tarpu kita kliente su taip paciai % rugsties sededavo lyg niekur nieko, tai Zeniac lp man pats, nes labai noriu iskart stipresni Zeniac lp forte isbandyti, bet bijau kad bus per stipru g.gif

aš tepdavau kartais drėkinamą kremą prieš aktipur toninį kremą.tepdavau bepanten.bet tai dariau kartais tik, nes po rūgštinių pylingų oda ~pusantros savaitės sausesnė būna. Šiaip nemanau,kad odą jis išsausintų labai ir drėkinamo kremo nereikia tepti prieš naudojimą.Tuo labaiu,ka dnepastebėjai jokio sausinimo panaudojus mėginuką.
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 09 05, 13:17)
tai Zeniac lp man pats, nes labai noriu iskart stipresni Zeniac lp forte isbandyti, bet bijau kad bus per stipru g.gif

Tikrai gali būti per stipru unsure.gif pakaks LP forte ir tai vietomis nusausina, o jei kur spuogelis , tai net padegina.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 09 05, 14:03)
Tikrai gali būti per stipru unsure.gif pakaks LP forte ir tai vietomis nusausina, o jei kur spuogelis , tai net padegina.

tai gal pakaks tik lp, o ne forte? g.gif

niu bet superinis tas Actipur su spalva, kazkada naudojau Acnecolor irgi su spalva, nu bet nera net ka lyginti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskala @ 2010 06 26, 13:21)

Ingredients: Active Ingredient: Salicylic Acid 2%, Purpose Acne Medication. Inactive Ingredients: Water, Butylene Glycol, Octyldodecanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 20, Fragrance, Methylparaben, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Lavanda Stoeachas Extract, Helichrysum Italicum Extract, Cistus Monspeliensis Extract.
user posted image

irig naugoju Clearasil overnight seruma su Bha, bet paskaicius sia zinute susimaisiau, ir ziuriu kad sudetis manojo skiriasi ir neraso kad 2% bha, tai kaip cia yra is tikruju - sis kuri as naudoju silpnesnes koncentracijos?

Water, Butylene Glycol, Octyldodecanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Salicylic acid, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Fragrance, Lavanda Stoechas Extract, Helichrysum Italicum Extract, Cistus Monospeliensis Extract,Methylparaben, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben,
Atsakyti
Sveiki ir sveikos, ka naudojot/naudojat panaikint raudonas demeles - randelius ? As kazkodel tepu fucidin, bet labai prastai kazkodel gija..
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 09 05, 16:52)
tai gal pakaks tik lp, o ne forte?  g.gif
irig naugoju Clearasil overnight seruma su Bha, bet paskaicius sia zinute susimaisiau, ir ziuriu kad sudetis manojo skiriasi ir neraso kad 2% bha, tai kaip cia yra is tikruju - sis kuri as naudoju silpnesnes koncentracijos?

Water, Butylene Glycol, Octyldodecanol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Salicylic acid, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol,  Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Fragrance, Lavanda Stoechas Extract,  Helichrysum Italicum Extract, Cistus Monospeliensis Extract,Methylparaben, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben,

zeniac lp man per akis, zeniac forte tai jau stiprus, gal tik kokiai vyriskai odai biggrin.gif
būtent ši priemonė man tokia sausinanti, negaliu naudoti be drėkiklio. Actipur palyginti su Zeniac, visai nesausina biggrin.gif

actipur man sausino šiek tiek; viskas nuo odos priklauso smile.gif individualu. Žiūrėk, kaip tau eisis, jei nereikia papildomo drėkinimo, tai nereikia. Pradarytas mėginukas kiek negerai, užspausk kokiu spaustuku.

šitos priemonės vienodos: tiesiog aktyvus ingredientas (salicylic acid) kitur rašomas atskirai, išskiriant kaip active ingredient, veiklioji medžiaga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(stalazass @ 2010 09 05, 17:38)
Sveiki ir sveikos, ka naudojot/naudojat panaikint raudonas demeles - randelius ? As kazkodel tepu fucidin, bet labai prastai kazkodel gija..

priemonės su AHA rūgštimis best smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 05 rugsėjo 2010 - 17:20
QUOTE(Meskala @ 2010 09 05, 17:17)
zeniac lp man per akis, zeniac forte tai jau stiprus, gal tik kokiai vyriskai odai biggrin.gif

Būtent drinks_cheers.gif Manau, Zeniac LP tikrai užtenka. Aš irgi supratau, kad Zeniac forte labai storai odai, nebent vyrui, ar pvz. ant nugaros, ne ant veido.
Atsakyti
Ar naudojant "Duac" gelį, jam susigėrus būtų galima odą dar padrėkinti, pvz., serumu?
Atsakyti
žinoma, aš taip būtinai dariau. negerai persausint odą. ritualas būdavo toks:
Duac-kremas su BHA-drėkiklis.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 09 06, 01:00)

O ne per daug nusausėdavo oda tepant ir "Duac", ir BHA? g.gif Beje, ar padėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 rugsėjo 2010 - 00:12
Man padėjo smile.gif tačiau toks jausmas, kad šį vaistą reikėtų nuolat naudoti (o Duac su antibiotikais, negerai ilgą laiką), kad turėtum visiškai švarią odą smile.gif Paprastas benzoilo peroksidas ne taip gerai veikia mano odą kaip Duac :|
Bonusas tas, kad tikrai sumažėjo (beveik išnyko, neskaitant pavienių PMS svečių) gilių, pūlingų uždegiminių, skausmingų spuogų. Jų anksčiau turėdavau po kokius dešimt bet kuriuo metu, pms ar ne pms. Dabar nebeturiu tokių, mano problema - siaubingas besiinkštiravimas, vienas kitas inkštiras pereina į uždegimą, bet tai tikri niekai palyginti su anksčiau buvusia padėtimi.

Antra, BHA reikia vartoti nuolat, norint atsikratyti inkštirų. Vos padarai rimtesnę pertrauką, jų vėl priauga milijardai. Ir kaip sunku vėl atsikratyt jų sad.gif
būk kantri, Duac vartojimo rezultatai man pasirodė gal po dviejų mėnesių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 06 rugsėjo 2010 - 09:34
QUOTE(Meskala @ 2010 09 06, 00:00)

o koks drekiklis?

Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 09 06, 11:24)
Man padėjo smile.gif tačiau toks jausmas, kad šį vaistą reikėtų nuolat naudoti (o Duac su antibiotikais, negerai ilgą laiką), kad turėtum visiškai švarią odą smile.gif Paprastas benzoilo peroksidas ne taip gerai veikia mano odą kaip Duac :|
Bonusas tas, kad tikrai sumažėjo (beveik išnyko, neskaitant pavienių PMS svečių) gilių, pūlingų uždegiminių, skausmingų spuogų. Jų anksčiau turėdavau po kokius dešimt bet kuriuo metu, pms ar ne pms. Dabar nebeturiu tokių, mano problema - siaubingas besiinkštiravimas, vienas kitas inkštiras pereina į uždegimą, bet tai tikri niekai palyginti su anksčiau buvusia padėtimi.

Antra, BHA reikia vartoti nuolat, norint atsikratyti inkštirų. Vos padarai rimtesnę pertrauką, jų vėl priauga milijardai. Ir kaip sunku vėl atsikratyt jų sad.gif
būk kantri, Duac vartojimo rezultatai man pasirodė gal po dviejų mėnesių smile.gif

Na, aš turbūt neturiu tiek uždegiminių, bet vis tiek erzina, kad sugijus vieniems, atsiranda naujų doh.gif Vakar išbandžiau "Duac", po to dar drėkinančio serumo tepiau, tai pasausėjo kažkiek oda, bet nebaisiai - padėtis kontroliuojama atrodo smile.gif Beje, kiek laiko būtų galima naudoti "Duac"?
Atsakyti