Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

Is pradziu bent pasiskaitykit sia tema nuo pradziu, nes buvo mineta ivairiu priemoniu pries spuogus ir panasiu klausimu buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 03, 19:34)
Is  pradziu bent pasiskaitykit sia tema nuo pradziu, nes buvo mineta ivairiu priemoniu pries spuogus ir panasiu klausimu buvo 4u.gif

Varge,daug bus ziurejimo...Na ,niekis.
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 09 03, 18:23)
Sveikos. Gal galetumet pagelbeti man...
Mano oda labai spuoguota. Ne tik veido ,bet ir nugaros,kaklo...Meginau naikinti/valyti naminemis kaukemis,bet nepadejo.Nenoriu eiti pas daktara,manau,kad israsys koki beveiksmi tepaliuka ir viskas.  Gal Jus galit pasiulyti kokia priemone,kuri gerai kovotu pries spuogus?

Jeigu turetume pasiuyt stebuklinga priemone tai nebutume cia biggrin.gif
Bet nereik tingeti paskaityti temos ir rasi daug siulytu priemoniu su atsiliepimais ir issirinksi ka bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! Perskaiciau visa 11 tema ir dali 12-os, bet kolkas taip ir neradau to, ko ieskojau. Gal kas nors galetu parasyti, koks visgi turetu buti rytinis bei vakarinis rezimas, kokios naudojamos priemones (su pavadinimais). Skaiciau acne.org. Ten raso apie prausikli, BP (kaip suprantu - analogas acne BP5) ir nekemsanti poru drekikli. Apie BHA ir AHA neradau nei zodelio.
Kad galutinai nesusipainioti, butu gerai suzinoti, ka ir kaip daryti ryte ir vakare (step by step). Be to, ar daryti ir kaip daznai kaukes (ir kokias)?

Matau, cia tikrai yra nusimananciu ir galinciu patarti. Butu puiku sulaukti konstruktyviu patarimu, nes tema skaitau jau kokias 3-4 val., kolkas tokios info neradau. Aciu! smile.gif

Beje, mano oda misri. Naudojau Acne BP5, is pradziu buvo puikus efetas, bet nuo 2 buteliuko isbere sad.gif Dabar nusipirkau Differina. Kolkas atrodo tinka, bet, kaip suprantu, uztruks, kol viskas susitvarkys. Be to dar naudoju Mary Kay prausikli, tonika ir kremuka (raso - non comedogenic). Liko po nestumo - oda buvo pasakiska, dabar viskas grizta doh.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liumi: 03 rugsėjo 2010 - 21:27
QUOTE(liumi @ 2010 09 03, 21:26)
Sveikos, merginos! Perskaiciau visa 11 tema ir dali 12-os, bet kolkas taip ir neradau to, ko ieskojau. Gal kas nors galetu parasyti, koks visgi turetu buti rytinis bei vakarinis rezimas, kokios naudojamos priemones (su pavadinimais). Skaiciau acne.org. Ten raso apie prausikli, BP (kaip suprantu - analogas acne BP5) ir nekemsanti poru drekikli. Apie BHA ir AHA neradau nei zodelio.
Kad galutinai nesusipainioti, butu gerai suzinoti, ka ir kaip daryti ryte ir vakare (step by step). Be to, ar daryti ir kaip daznai kaukes (ir kokias)?

Matau, cia tikrai yra nusimananciu ir galinciu patarti. Butu puiku sulaukti konstruktyviu  patarimu, nes tema skaitau jau kokias 3-4 val., kolkas tokios info neradau. Aciu! smile.gif

Beje, mano oda misri. Naudojau Acne BP5, is pradziu buvo puikus efetas, bet nuo 2 buteliuko isbere sad.gif Dabar nusipirkau Differina. Kolkas atrodo tinka, bet, kaip suprantu, uztruks, kol viskas susitvarkys. Be to dar naudoju Mary Kay prausikli, tonika ir kremuka (raso - non comedogenic). Liko po nestumo - oda buvo pasakiska, dabar viskas grizta doh.gif

Aciu uz patarimus  4u.gif

Acne B5 nera drekliklis, jis labai sausina oda, tepa drabuzius- juos isbalina. Galima naudoti tik lokalizuotai
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 03, 17:58)
Pas Lahja(is SM forumo). Va dabar sedziu po valymo, oda atrodo baisiai, bet po 1-2 dienu oda nusiramins ir viskas bus gerai. Po kokios savaites jau galesiu parasyt atsiliepimus kaip rugstinis valymas paveike poodinius spuogelius.

Ne pirmą kartą darasi pas ją, ane? Nes aš ieškausi kur man nueiti išbandyti tuos valymus g.gif
Atsakyti
QUOTE(karolyt* @ 2010 08 29, 14:18)
Sveikos,gal galite padeti.Ka darote kai beria krutine ir nugara?gal zinote kokiu veiksimngu priemoniu kurios iskarto pasalina sia problema,kokie vaistiniai dalykeliai?Ir dar klausimukas,gal zinote veido priemone kuri sutraukia poras?(bet ne jokie prausikliai kurie net nepadeda),o normalios vaistines priemones : )
4u.gif  4u.gif

kad butu tokiu priemoniu kurios iskart sutvarko problemas, niekas neitu pas dermatologus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 04, 00:18)
Ne pirmą kartą darasi pas ją, ane? Nes aš ieškausi kur man nueiti išbandyti tuos valymus  g.gif

Ne nepirma. Iki pavasario vaiksciojau, paskui vasara padariau pertrauka, o dabar vel darysiuos valymus. Tik dabar pas mane kitokie spuogai, pagrinde vien tik poodiniai, na vienas kitas pasitaiko giluminis. Anksciau kai vaiksciojau del giluminiu ir tokiu paprastu spuogu, kurie turi baltas virsuneles valymai labai padedavo thumbup.gif Jei idomu, ji berods valymus daro su Natinuel kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 04, 12:01)
Ne nepirma. Iki pavasario vaiksciojau, paskui vasara padariau pertrauka, o dabar vel darysiuos valymus. Tik dabar pas mane kitokie spuogai, pagrinde vien tik poodiniai, na vienas kitas pasitaiko giluminis. Anksciau kai vaiksciojau del giluminiu ir tokiu paprastu spuogu, kurie turi baltas virsuneles valymai labai padedavo thumbup.gif  Jei idomu, ji berods valymus daro su Natinuel kosmetika.

o kaip oda po proceduru? nesilupa? tarkim 5tad pasidarius, pirmad i darba eiti imanoma?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 09 04, 12:29)
o kaip oda po proceduru? nesilupa? tarkim 5tad pasidarius, pirmad i darba eiti imanoma?

Anksciau man lupdavosi, o dabar kaip bus nezinau. Siuo metu yra raudonos demes kur buvo spuogai, idomu kada uzgis ir nusilups g.gif Cia manau priklauso nuo odos bukles ir tipo. Jei 5dieni pasidarysit valyma, 1dieni jau galima eit i zmones, bet pudros reikes, nors ir su pudra buna dar nekoks vaizdas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 04 rugsėjo 2010 - 13:21
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 04, 12:01)
Tik dabar pas mane kitokie spuogai, pagrinde vien tik poodiniai,
Sveika, gal turi kokiu naujienu del tu poodinuku? smile.gif
berods tu zadejai eiti pas gyd. ar kazkas tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 04, 14:39)
Sveika, gal turi kokiu naujienu del tu poodinuku? smile.gif
berods tu zadejai eiti pas gyd. ar kazkas tokio ax.gif

Taip, turejau eit, bet niekaip neisejo nuvaziuot doh.gif Teks vel menesi eilej laukt doh.gif
Atsakyti