Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

Va va, o aš su tom kosmetologėm tai liūdną patirtį turiu. Pirmą sykį pas kosmetologę lankiausi gal 19m. Vanelloje (šalia "PC Europa"), tai netik odą sudirgino bet ir po valymo dar špakliumi apterliojo - tokiu būdu iš naujo poras užkimšo (na, vaizdelis, kiek pamenu, liūdnokas buvo). Diplomų krūva, bet praktikos, matyt, stoka (ir dar sugebėjo 110lt nulupt)... Plius kapiliarinei veido odai naudojo garinimą!!!! doh.gif
Po tokių a la kvalifikuotų "mergelių", dingsta noras apskritai lankytis pas kosmetologes. Antrą sykį buvau gal po kokių metų..Žinoma kitur. Bet ir tai, kad pagelbėtų - nė velnio. Apskritai buvau gal 5kartus smile.gif Ir tuo džiaugiuosi. Nes kuo mažiau odą "krapštai", tuo mažiau ją sudirgini.

O dėl gilių pūlinukų..Turėjau tokių. Jų gink die, nereikia spaudyti (lb didelė rizika užkrėsti odą). Man padėjo išrašytas losjonas su 0,5proc. išoriniu hormonu (pavadinimo nepamenu). Pirkau UV. Išties greitai pataisė situaciją thumbup.gif
Atsakyti
Anksciau skaiciau, kad kazkuris tepalas pakeicia igimta netaisyklinga poru forma, bet nepamenu kuris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(karolyt* @ 2010 08 29, 08:18)
Sveikos,gal galite padeti.Ka darote kai beria krutine ir nugara?gal zinote kokiu veiksimngu priemoniu kurios iskarto pasalina sia problema,kokie vaistiniai dalykeliai?Ir dar klausimukas,gal zinote veido priemone kuri sutraukia poras?(bet ne jokie prausikliai kurie net nepadeda),o normalios vaistines priemones : )
4u.gif  4u.gif

Deja stebuklingų priemonių nuo spuogų nėra... Nebent tie spuogai jums dėl kokios alergijos ar pan atsirado, niekas per naktį nepadės. Su spuogais ant kūno reiktų kovoti taip pat, kaip su spuogais ant veido, paskaitykit temą.
Dėl porų sutraukimo- kosmetinės priemonės visam laikui jų nesutrauks. Galima odą sudirginti ir laikinai oda atrodys lygesnė, nes poros paburks arba užpildyti poras kosmetika. Tik tiek.

QUOTE(Amellie @ 2010 08 30, 12:02)
Anksciau skaiciau, kad kazkuris tepalas pakeicia igimta netaisyklinga poru forma, bet nepamenu kuris?  g.gif

Receptiniai tepalai su retinodais arba azelaino rūgštimi taip veikia (Skinoren, Differin ir pan.). Dar rimtas geriamas vaistas aknei gydyti Roaccutane- jis sutraukia riebalines liaukas, tad kartu ir poros forma pasikeičia.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 31, 00:45)
Receptiniai tepalai su retinodais arba azelaino rūgštimi taip veikia (Skinoren, Differin ir pan.). Dar rimtas geriamas vaistas aknei gydyti Roaccutane- jis sutraukia riebalines liaukas, tad kartu ir poros forma pasikeičia.

o jie nesipjaus su Akne BP5 ir BHA? Kazkaip turiu kruva priemoniu, bet nezinau, kaip jas naudot blush2.gif Siaip skinoren esu bandzius naudot 2 kartus, bet poveikio nejauciau jokio ir spuogu nepanaikino. unsure.gif
Atsakyti
Benzoilo peroksidas neutralizuoja topinių retinoidų veikimą, tai reiktų juos naudot atskirai (pvz., vieną ryte, kitą vakare). Su BHA nereaguoja, bet naudojant viską vienu metu oda gali išsausėt.
Atsakyti
tik atrodo viskas uzgijo, ir vel tas pats, vel puse veido isberto, vieni paprasti balti, kiti vidiniai kieti, uzsirasysiu pas dermatologa, nes baisu ziuret vel i save verysad.gif
Atsakyti
O ką naudoti nuo poodinių spuogelių? Ant kaktos žiūriu atsiradę.. Kažkas minėjo Zeniac LP, gal dar ką kas galit patarti?
Atsakyti
Man irgi aktualus klausimas del poodiniu spuogeliu, kaip juos naikint g.gif
Naudojau Skinoren, bha rugsti, Duac-poodiniam spuogeliam jokio poveikio. Ryt einu i rugstini veido valyma, gal pades, bet abejoju, jei bha nepadeda tai ir rugstinis valymas nepades
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 02, 22:01)
Man irgi aktualus klausimas del poodiniu spuogeliu, kaip juos naikint  g.gif
Naudojau Skinoren, bha rugsti, Duac-poodiniam spuogeliam jokio poveikio. Ryt einu i rugstini veido valyma, gal pades, bet abejoju, jei bha nepadeda tai ir rugstinis valymas nepades

Kur daraisi?
Atsakyti
laba diena,

gal kuri patartu nuo ko pradeti priziureti spoguota nugaros oda vyrui?
tiesiog kas butina tokiai odai ir nors siek tiek padetu (nesitikiu kad nuo kokio kremo visos problemos isnyks) bet tiesiog kad pageretu situacija

is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 02, 22:12)
Kur daraisi?

Pas Lahja(is SM forumo). Va dabar sedziu po valymo, oda atrodo baisiai, bet po 1-2 dienu oda nusiramins ir viskas bus gerai. Po kokios savaites jau galesiu parasyt atsiliepimus kaip rugstinis valymas paveike poodinius spuogelius.
Atsakyti
Sveikos. Gal galetumet pagelbeti man...
Mano oda labai spuoguota. Ne tik veido ,bet ir nugaros,kaklo...Meginau naikinti/valyti naminemis kaukemis,bet nepadejo.Nenoriu eiti pas daktara,manau,kad israsys koki beveiksmi tepaliuka ir viskas. Gal Jus galit pasiulyti kokia priemone,kuri gerai kovotu pries spuogus?
Atsakyti