Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(~VEGA~ @ 2010 08 27, 03:48)
ir dar - ant kai kuriu spuogeliu jautesi kai tik uzsitepiau kad nemazai rugsties tepaliuke....

Jei naudojate gelį, ne kremą- gelį, tai greičiausiai graužia nuo alkoholio, o ne dėl rūgšties.

QUOTE(Etama @ 2010 08 27, 05:18)
Tai pas mane turbut ir bus tie whiteheads, tokie kaip odos kaubureliai maziukai doh.gif
O kaip tu su jais kovoji (be spaudinejimo)? Gal kazka is vidaus tvarkaisi ar pan.?

Kaip ir su paprastais inkštyrais- odos valymu, BHA.

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 08 27, 09:42)
As turiu turbut tuos pacius poodinius baltus spuogelius. Tokie spuogeliai pas mane ne pavieniai, bet plotais mazais.Ju taip ryskiai nesimato, bet kai itempiu oda visas ''grozis" pasimato doh.gif Tokiu spuogu spaudint jokiu budu negalima(kalbu is savo patirties), nes prisiveis ju tiek, kad nebezinosit ka daryt doh.gif
Kaip kovot  su jais? g.gif  Kai buvau pas kosmetologe, tai man ji juos labai stipriai sveite, bet abejoju ar galima taip daryt.

Jei kam idomu, pirmadieni eisiu pas dermatologe del sios problemos ir info galesiu pasidalint.

Jei išspaudus tą spuogelį jų prisidaugina, gali būti, kad turite virusą, liaudiškai "moliuskais" vadinamą. Paskaitykit čia.

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 27, 16:21)
Pakartosiu savo klausima, gal kas zinos  blush2.gif

Glikolio rūgštis yra AHA. Spuogus gydyti tikrai padeda. Nusluoksniuoja odą, padeda jai išsivalyti ir t.t. Daug jau yra forume pridiskutuota apie AHA ir BHA.
Atsakyti
Labai noreciau himalaios arba bet kieno kito patarimu 4u.gif

Mano misrios, T zonos riebios,( nors dabar, kai naudoju visokias priemones pries spuogus oda tokia sausoka, lupasi) odos prieziuros rutina:

Vakare: Sebamed putos, Paula Choice 2% bha gelis, Duac tepaliukas ant spuogu, jau gavau Paula Choice extra strenght tepala kovai su spuogais http://www.paulascho...ment-clear-skin. Ir vat nezinau ar ji galima kaitalioti su Duac'u,ar geriau naudoti ryte? g.gif
Ryte: Sebamed putos, Paula Choice extra strenght tonikas http://www.paulascho...ment-clear-skin. Baigesi mano derkinantis kremas ir planuoju isigyti nauja. Ar buna drekinamieji kremai su rugstimi? Ir ar is vis verta naudot drekinamaji krema su rugstimi, nebus per agresyvi odos prieziuros rutina? O gal tiesiog pakanka to Paula Choice antibakterinio toniko, o kremuka rinktis paprasta, drekinanti? pvz. Paulas Choice skin balancing moisture gel: http://www.paulascho...alancing-system
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 28 rugpjūčio 2010 - 22:19
Įmeskit kas nors nuorodą, kur galiu nusipirkti Zeniac lp. Niekur nerandu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 08 28, 23:16)
Vakare: Sebamed putos, Paula Choice 2% bha gelis, Duac tepaliukas ant spuogu, jau gavau Paula Choice extra strenght tepala kovai su spuogais  Ir vat nezinau ar ji galima kaitalioti su Duac'u,ar geriau naudoti ryte? g.gif
Ryte: Sebamed putos, Paula Choice extra strenght tonikas  Baigesi mano derkinantis kremas ir planuoju isigyti nauja. Ar buna drekinamieji kremai su rugstimi? Ir ar is vis verta naudot drekinamaji krema su rugstimi, nebus per agresyvi odos prieziuros rutina? O  gal tiesiog pakanka to Paula Choice antibakterinio toniko, o kremuka rinktis paprasta, drekinanti? pvz. Paulas Choice skin balancing moisture gel

jėėzau.
1. Paula's Choice 2% BHA gelis ir Paula's Choice Extra Strenght tonikas - vienoda sudėtis, vienodos paskirties produktai. Paula šalia tos oranžinės bonkės rašo: same great formula as our 2% BHA liquid. Skiriasi tik konsistencija, gelinis ir skystis. Neverta tiek pinigo leisti, pasirink, katras labiau patinka, skystis ar gelis.
2. Duac - benzoilo peroksidas su antibiotikais, tai gan rimtas vaistas. Nevertėjo pirkti Paulos extra strenght tepalo - skaityk gi plyz, ingredientus - tai ne kas kita kaip paprastas benzoilo peroksido tepalas be antibiotikų. Naudok Duac ryte ir vakare, o jei ne taip baisiai beria, užteks ir vakare. Išspausk kaip instrukciniam lapely parašyta - visam veidui (jei visas probleminis, o jei ne, tepk tik ant probleminių vietų) turi užtekt iki piršto pirmo sąnario išspausto "slieko". Paulos peroksidą paslėpk, sunaudosi, kai pabaigsi duac.
3. Odą drėkinti būtina. Nusausės visai velniop tau oda po tokių BHA ir Benzoilo peroksido priemonių. Tas skin balancing moisture gel labai geras, kaip tik teptis.
O ką tu turėjai omeny drėkinamieji kremai su rūgštimis? Tikriausiai ar būna su BHA? Ne, ir nereikia. Visai pakanka teptis atskirai. O kai ir drėkina, ir eksfolijuoja, ir nuo saulės apsaugo, išties makalynė gaunasi.
Probleminei odai geriausi drėkinamieji kremai - kuo skystesni, lengvesni. Emulsijos, serumai, fluidai, geliai.
Yra drėkinamieji kremai su HA, hialurono rūgštimi, kuri beveik net ne rūgštis, o stiprus, vandenį pritraukiantis agentas, juo pasitepus nereikia bijoti saulės, ne taip kaip su BHA.
4. Jei tu ryte tepiesi BHA, būtinai naudok purškalą ar lengvą kremą su SPF, apsauga nuo UV. Bha rūgštis gi, nuo saulės spindulių gali gaut visokių dėmių, suerzinimų, šlapiuojančių bėrimų.
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2010 08 28, 23:41)
Įmeskit kas nors nuorodą, kur galiu nusipirkti Zeniac lp. Niekur nerandu.... 4u.gif

Šeimos vaistinėse tikrai rasi.
vaistinių sąrašas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 29 rugpjūčio 2010 - 08:42
Balioncikas tau , Meskala, kad nepatingejai tiek prirasyti 4u.gif

jėėzau.
1. Paula's Choice 2% BHA gelis ir Paula's Choice Extra Strenght tonikas - vienoda sudėtis, vienodos paskirties produktai.

Na bha kazkaip nesinori naudot ryte, nes jis toks lipnus.Rytais bandysiu ji pakeist extra sternght toniku.
2. Paulos peroksidą paslėpk, sunaudosi, kai pabaigsi duac.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šeimos vaistinėse tikrai rasi.
vaistinių sąrašas
[/quote]

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 08 29, 10:28)
Na bha kazkaip nesinori naudot ryte, nes jis toks lipnus.Rytais bandysiu ji pakeist extra sternght toniku.

man pvz isvis nepatinka viskas, kas yra lipnios - gelines konsistencijos, tai paemiau PC liquid, ne gel ax.gif
Atsakyti
Sveikos,gal galite padeti.Ka darote kai beria krutine ir nugara?gal zinote kokiu veiksimngu priemoniu kurios iskarto pasalina sia problema,kokie vaistiniai dalykeliai?Ir dar klausimukas,gal zinote veido priemone kuri sutraukia poras?(bet ne jokie prausikliai kurie net nepadeda),o normalios vaistines priemones : )
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Gal galite parekomenduoti tikrai gera dermatologe Vilniuje.

Nors reguliariai darausi veido valymus, pastaruoju metu ziauriai isbere zandu sriti dideliais giluminiais spuogais. Atrodau tragiskai!! Labai reikia pagalbos. verysad.gif Net kosmetologe nezino ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2010 08 30, 07:56)
Labas,
Gal galite parekomenduoti tikrai gera dermatologe Vilniuje.

Nors reguliariai darausi veido valymus, pastaruoju metu ziauriai isbere zandu sriti dideliais giluminiais spuogais. Atrodau tragiskai!! Labai reikia pagalbos.  verysad.gif Net kosmetologe nezino ka daryti.

Gal tai problema iš vidaus ir reiktų pagalvot dėl ko galėjo iškilti giluminiai spuogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 08 30, 08:29)
Gal tai problema iš vidaus ir reiktų pagalvot dėl ko galėjo iškilti giluminiai spuogai  g.gif

Na, tikriausiai, kad iš vidaus. Bet nelabai sugalvoju nuo ko. Nieko tokio, ko paprastai nedarau/nevalgau nebuvo.
Šiaip man pms, tai dažniausiai daug šokolado valgau. Gal nuo to... g.gif Bet per pms visuomet valgau daugiau šokolado nei įprastai. Ir niekad tokio košmaro nebuvo.
Nežinau, užsirašiau ryt pas dermatologę. Tikiuosi, padės.
Atsakyti
kai buvau pas specę antakių pešiot, kažkaip išėjo kalba apie odą. Ji man pasiūlė pagert arbatą "Moterims", Gurmans parduotuvėj ji vadinas "Moters sveikata". Sakė, kad jai padeda prieš spuogelius, jei iškyla, ji kelias dienas ją pageria ir spuogeliai praeina.
Aš irgi nusipirkau, veido oda labai pasitaisius, aišku, gal ne tik nuo arbatos, gal tik placebas veikia, bet blogiau tikrai nebus smile.gif
sudėtis:
Cinamonas, apelsinų žievelės, gvaizdikėliai, imbierai, kardamonai, susmulkintos kiaulpienių ir saldymedžių šaknys, kadagių uogos, pipirai.
user posted image
Atsakyti