QUOTE(~VEGA~ @ 2010 08 27, 03:48)
ir dar - ant kai kuriu spuogeliu jautesi kai tik uzsitepiau kad nemazai rugsties tepaliuke....
Jei naudojate gelį, ne kremą- gelį, tai greičiausiai graužia nuo alkoholio, o ne dėl rūgšties.
QUOTE(Etama @ 2010 08 27, 05:18)
Tai pas mane turbut ir bus tie whiteheads, tokie kaip odos kaubureliai maziukai
O kaip tu su jais kovoji (be spaudinejimo)? Gal kazka is vidaus tvarkaisi ar pan.?
O kaip tu su jais kovoji (be spaudinejimo)? Gal kazka is vidaus tvarkaisi ar pan.?
Kaip ir su paprastais inkštyrais- odos valymu, BHA.
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 08 27, 09:42)
As turiu turbut tuos pacius poodinius baltus spuogelius. Tokie spuogeliai pas mane ne pavieniai, bet plotais mazais.Ju taip ryskiai nesimato, bet kai itempiu oda visas ''grozis" pasimato Tokiu spuogu spaudint jokiu budu negalima(kalbu is savo patirties), nes prisiveis ju tiek, kad nebezinosit ka daryt
Kaip kovot su jais? Kai buvau pas kosmetologe, tai man ji juos labai stipriai sveite, bet abejoju ar galima taip daryt.
Jei kam idomu, pirmadieni eisiu pas dermatologe del sios problemos ir info galesiu pasidalint.
Kaip kovot su jais? Kai buvau pas kosmetologe, tai man ji juos labai stipriai sveite, bet abejoju ar galima taip daryt.
Jei kam idomu, pirmadieni eisiu pas dermatologe del sios problemos ir info galesiu pasidalint.
Jei išspaudus tą spuogelį jų prisidaugina, gali būti, kad turite virusą, liaudiškai "moliuskais" vadinamą. Paskaitykit čia.
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 27, 16:21)
Pakartosiu savo klausima, gal kas zinos
Glikolio rūgštis yra AHA. Spuogus gydyti tikrai padeda. Nusluoksniuoja odą, padeda jai išsivalyti ir t.t. Daug jau yra forume pridiskutuota apie AHA ir BHA.