Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(himalaia @ 2010 08 27, 01:20)
Aš tokių turiu... Jūsų turbūt kalbate arba apie milia (bet jie paprastai neišsispaudžia), arba apie whiteheads (balti inkštyrai). Su baltais inkštyrais reiktų elgtis taip pat, kaip ir su juodais...
Būna atvejų, kad kepenų sutrikimai ant odos pasimato. Tačiau dažniausiai vistiek kalti hormonai, nuo jų ir odos riebalų perteklius, tada prasta įgimta poros forma- nuo jos užsikimšusios poros, bakterijos prisideda ir t.t.
As irgi itariu hormonus, turiu su skydliauke problemu, tai labiausiai ir linkstu prie sito var.
Tai pas mane turbut ir bus tie whiteheads, tokie kaip odos kaubureliai maziukai doh.gif
O kaip tu su jais kovoji (be spaudinejimo)? Gal kazka is vidaus tvarkaisi ar pan.?

Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 08 27, 11:17)
As turejau sio gamintojo ne Actipur, o Zeniac pora produktu. Kazkur girdejau, kad Zeniac linija stipresne uz Actipur.  Dar  turejau Zeniac ''piestuka" kuri reikia tepti ant spuogeliu. Patiko, nes greitai nudziovindavo spuogelius thumbup.gif

Taip zeniac yra stipresne, ji skirta retencinei aknei su AHA rugstimis.
va ta piestuka irgi mastau nuspirkti, gal ir man bus veiksmingas
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 08 26, 22:32)
Merginos, gal kuri turite problemu su mazais kietais kaubureliais, kurie issispaudzia? Nezinau tikslaus ju pavadinimo g.gif dazniausiai pridygsta smilkiniu, paausiu, kaklo sonu srityse g.gif

Sunaikinau su Zeniac LP thumbup.gif ir labai greitai mirksiukas.gif
Man tokie susidaro nuo per sunkių mano odai kremų. Šiuo metu naudoju tik serumo pavidalo, tai problemos neliko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 27 rugpjūčio 2010 - 13:55
Sveikos. Kaip manote kas efektyviausia nuo spuogų, inkštirų, riebios odos jaunai odai (18 m.). Lyginant sudėtį, kieno sudėtis geresnė? Ar Neutrogena visibly clear serijos kosmetika ar Rasos serija probleminei odai? Beje, ką manote apie BIODERMĄ Sebium seriją? smile.gif Dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 08 27, 12:18)
Tai pas mane turbut ir bus tie whiteheads, tokie kaip odos kaubureliai maziukai doh.gif
O kaip tu su jais kovoji (be spaudinejimo)? Gal kazka is vidaus tvarkaisi ar pan.?

As turiu turbut tuos pacius poodinius baltus spuogelius. Tokie spuogeliai pas mane ne pavieniai, bet plotais mazais.Ju taip ryskiai nesimato, bet kai itempiu oda visas ''grozis" pasimato doh.gif Tokiu spuogu spaudint jokiu budu negalima(kalbu is savo patirties), nes prisiveis ju tiek, kad nebezinosit ka daryt doh.gif
Kaip kovot su jais? g.gif Kai buvau pas kosmetologe, tai man ji juos labai stipriai sveite, bet abejoju ar galima taip daryt.

Jei kam idomu, pirmadieni eisiu pas dermatologe del sios problemos ir info galesiu pasidalint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 27 rugpjūčio 2010 - 15:42
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 08 27, 16:42)
Jei kam idomu, pirmadieni eisiu pas dermatologe del sios problemos ir info galesiu pasidalint.
Taip, bus tie patys manau. Pas mane irgi ploteliais tokiais jie.
BUTINAI pasidalink info thumbup.gif as nezinau geros dermatologes, o pas saviske dabartine nuejus galima sakyt del visko pati sau diagnoze nusistatau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2010 08 27, 14:57)
Sveikos. Kaip manote kas efektyviausia nuo spuogų, inkštirų, riebios odos jaunai odai (18 m.). Lyginant sudėtį, kieno sudėtis geresnė? Ar Neutrogena visibly clear serijos kosmetika ar Rasos serija probleminei odai? Beje, ką manote apie BIODERMĄ Sebium seriją? smile.gif Dėkoju. 4u.gif

Šiuo metu naudoju Rasa, kai pabaigsiu galutinai pereisiu prie Biodermos.
Biodermos esu beveik visus šios serijos gaminius išbandžius ir labiau patiko nei Rasos, na prausikliai tai beveik veikia taip pat, neverta mokėt daugiau už biodermos, nes rasos pigiau, o prausiklis visvien per daug darbo nepadaro.
Labai patinka Sebium h2o, švelnus ir tuo pačiu veiksmingas valomasis vanduo, nuo spuogų tikrai padeda Sebium AI, Hydra labai puikiai drėkina, toks riebiai odai žieminis kremas smile.gif
Sebium AKN veikia panašiai kaip Rasos kremas-gelis, bet yra riebesnis, jo reikia mažiau, ir visiškai nesausina.
Na lyg dar ne viskas, jei norėsit paklauskit apie konkretų produktą, čia parašiau pagrindinius, tikiuosi nors kiek padėsiu apsispręsti ax.gif
Papildyta:
Daugiau apie Biodermos Sebium seriją žiūrėkit Biodermos temoj kosmetikos gamintojuose, tikrai nemažai atsiliepimų wink.gif
Atsakyti
Labai ačiū. 4u.gif Aš turiu Biodermos mėginukų šiek tiek, tai dabar bandau. smile.gif O Rasos prausiklis kuo prastesnis už Biodermos prausiklį? Gal siera, kuri yra rasos prausiklyje gali jautriai sureaguoti su oda? g.gif

Beje, ką manote apie Sebium MAT? Pore Refiner? smile.gif

Šiaip aš galvoju galutinai pereit prie BIODERMOS taip pat, tik su tuo Rasos prausikliu čia sugundėt ax.gif Rimtai pagalvojau, kad prasiklis didelio darbos nepadaro, tai galbūt naudoti Rasos arba Neutrogenos, nes pigesni. g.gif

Ar esate bandžiusi Bioderma Sebium prausiklį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2010 08 27, 21:51)
Labai ačiū.  4u.gif Aš turiu Biodermos mėginukų šiek tiek, tai dabar bandau. smile.gif O Rasos prausiklis kuo prastesnis už Biodermos prausiklį? Gal siera, kuri yra rasos prausiklyje gali jautriai sureaguoti su oda? g.gif

Beje, ką manote apie Sebium MAT? Pore Refiner? smile.gif
Šiaip aš galvoju galutinai pereit prie BIODERMOS taip pat, tik su tuo Rasos prausikliu čia sugundėt ax.gif Rimtai pagalvojau, kad prasiklis didelio darbos nepadaro, tai galbūt naudoti Rasos arba Neutrogenos, nes pigesni. g.gif

Ar esate bandžiusi Bioderma Sebium prausiklį? smile.gif

Aš taip pat užsikabinau per mėginukus (kurių beje ir šiandien gavau biggrin.gif )
Rasos prausiklis ne prastesnis, net gal labiau patinka, ne dėl sudėties, tiesiog šiaip, piniginei mieliau, o oda nerodo nepasitenkinimo biggrin.gif
Na bent jau man siera nereaguoja jautriai su oda, dėl ko labai džiaugiuos.
Dėl sausinimo, tai man ir Biodermos prausiklis šiek tiek sausino, Rasos gal šiek tiek mažiau, bet Biodermos taupiau naudojas, bet rasa irgi labai skalsus ax.gif

Sebium MAT turiu mėginuką, bet niekaip neradau progos pamėgint, o Pore Refiner mėginukų neturi, o neišbandžius nenoriu pirkt, geriau pirma pabandyt, nors ir išlaukus biggrin.gif

Man tas pats variantas, noriu pereit prie Biodermos pilnai, bet prausiklis rasos man tinka ir patinka, o ir dar yra nesunaudotų priemonių, tai kol kas vis nusikėlinėja perėjimas, bet priemonės manau tikrai vertos savo kainos, nes naudojasi taupiai ir matosi poveikis thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 08 27, 12:18)

Man padeda Akne BP5, veiksminga ir kaina nesikandžioja (apie 17lt). Poveikį pastebėjau jau po trijų dienų vartojimo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 26, 10:57)
Koks glikolio poveikis spuogeliams yra? Ar nuo jo oda sauseja, lupasi? Cia butent apie Bioderma Sebium seruma, bet nerandu niekur sudeties, tik aprasyme raso, kad yra glikolio rugsties ir D-panetonolio jame  ax.gif

Pakartosiu savo klausima, gal kas zinos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 27 rugpjūčio 2010 - 22:21
QUOTE(Puk @ 2010 08 27, 12:52)
Sunaikinau su Zeniac LP thumbup.gif ir labai greitai mirksiukas.gif
Man tokie susidaro nuo per sunkių mano odai kremų. Šiuo metu naudoju tik serumo pavidalo, tai problemos neliko thumbup.gif

Ar čia šitas?
http://www.leguidesa...leansing-200ml/
Atsakyti