Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 24, 11:57)
Žiūriu apie agurkus šnekat, aš irgi kartais pasidarau agurkų kaukę, sutarkuoju burokine tarka ir tada ant veido tą košytę susidėlioju wink.gif

o tai tau nenubega ta kosyte ir sultys? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 24 rugpjūčio 2010 - 11:07
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 24, 12:07)
o tai tau nenubega ta kosyte ir sultys? g.gif

Biški bėga, bet nieko, atsigulus guli ir viskas smile.gif tik pačiai užsitepti nepatogu, reikia prašyti kieno nors
Atsakyti
Iskilo toks klausimas. Jei yra keli spuogeliai ir as juos patepsiu Akne BP5, ar nebus taip, kad tos vietos isbals ? Kadangi veidas siek tiek ideges g.gif Ar reikia visa veida tepti juo, kad jei isbalsi, tai isbaltu tolygiai visas veidas ?

Gal ir kvailas klausimas, bet gal kas zinote ? rolleyes.gif

Atsakyti
Kad benzoilo peroksidas nelabai odą balina g.gif Patalynę ir rankšuosčius tai jo. Ir plaukus gali. Jei turite tik kelis pavienius spuogelius, viso veido tikrai nebūtina tepti.
Atsakyti
O dėl Faberlic cheminio šveitiklio, tai galiu drąsiai pasakyti, nerizikuokite naudotis juo..., pati pabandziau, tai zinokit sudirgino mano veido odą dar smarkiau... schmoll.gif
Atsakyti
Charisma, norejau jusu paklausti, ar nebandete Gernetic firmos immuno kremuko kaukes? man siule viktorija is kosmedijos, meginuka idejo, naudojau kelis kartelius po sveitimo su koralu, patiko, staigiai nuramino oda. Immuno tinka prie acne, atstato odos ph..
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 08 25, 14:58)
Charisma, norejau jusu paklausti, ar nebandete Gernetic firmos immuno kremuko kaukes? man siule viktorija is kosmedijos, meginuka idejo, naudojau kelis kartelius po sveitimo su koralu, patiko, staigiai nuramino oda. Immuno tinka prie acne, atstato odos ph..

neverti jie savo kainos (30 ml- 148LT). ir natūralumu nekvepia. Ingredientų sąrašo internete nors užsimušk, nerasi.
vienintelis dalykas, ką Gernetic sugeba, tai pagaminti tokį kremą, kurį malonu teptis, uostyti. Ir kainas siaubingai užsikėlę. Pigiau būtų importuotis iš Suomijos, teko susirasti, bet ai, neapsimoka.
staigiai nuraminti odą gali ir alijošiaus gelis.

kiek radau, tai tik šių kremų ingredientus:
Gernetic Synchro
Ingredients: Aqua, Cera Alba, Prunus Amygdalus Dulcis, Glycol Stearate SE, Hypericum Perforatum, Cetearyl Octanoate, Calendula Officinalis, Decyl Oleate, Isobutylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Methylparaben, Ethylparaben, Propylene Glycol, Hydrolyzed Milk Protein, Sodium Methylparaben, Butylene Glycol, Pyridoxine HC1, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Sorbitan Sesquioleate, BHT, Fragrance

Gernetic Cytobi
Ingredients: Aqua, Glycol Stearate SE, Decyl Oleate, Sorbitan Sesquioleate, Cetearyl Octanoate, Glycoprotein, Palmitoyl Oligopeptide, Calendula Officinalis, Chlorella Ferment Extract, Propylene Glycol, Isobutylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Methylparaben, Pyridoxine HC1, Ethoxydiglycol, Sodium Methylparaben, BHT, Fragrance.
pačios matot, kažkokiu ypatingumu nelabai ir kvepia smile.gif
Atsakyti
Aciu meskala labai, net nesitikejau, kad tokios prastos sudetys..netekau zado sad.gif
seniau as bandziau gamintis pati naturalius kremukus, teptis aliejukais...buvo odai gerai apie metus, tada suprastejo...tai manau, koks medetku fitolis daro toki pat poveiki, kaip tas synchro...na, bet immuno patinka mano odytei, bet jauciu ekologiski Argital kremai bus irgi geri, nes su kaolinu..
Dabar jabai laukiu, kada pradesiu naudoti neostrata. Pabaigsiu ivostin ir pirksiu jos gaminius, del prausiklio viskas aisku, o koki drekikli patartumet? smile.gif prasau..smile.gif
Atsakyti
PADĖKITE!!!
kaip kuo greičiau išnaikinti giluminius spuogus?
Atsakyti
Laba diena. Vakar nusipirkau Akne BP5, pasitepiau jo nakciai, tepiau visa veida, nes pas mane nera taip, kad iskiltu koks vienas spuogas, daugiau mazu spuogiuku visur. O va ryte atsikeliau su paraudusia veido oda, atrodo tarsi buciau sauleje idegusi doh.gif Tas paraudimas dar ir dabar yra. Sakykit gal kam taip irgi buvo? Ar tai reskia, kad kremas man netinka, ar tiesiog taip pirmus kartus turi buti, kol oda pripras. O gal as ji ne taip naudoju? gal reiketu pasitepti ir po kiek laiko nuplauti? g.gif Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaneva: 25 rugpjūčio 2010 - 17:03
hoyden, jei giluminis jau išaugęs, tai sunku greit jį nutručyt. Svarbiausia nespaudinėt, nes tik pablogės situacija. O priemonės tradicinės- benzoilis, rūgštys, koks raminantis kremas, kad uždegimas apmažėtų.

evaneva, BP naudojimo pradžioje oda tikrai gali sudirgti, tai normalu. Netepkit daug, labai labai plonu sluoksniu. Po to galit kokį raminamą kremą užsitepti, kad oda taip nesudirgtų. Jei tikrai matysit, kad oda kaista, labai raudonuoja ir situacija negerėja, tada priemonė jums netinka.
Ir dar, naudojimo pradžioje galit teptis ne kasdien, o, pvz., kas antrą dieną, kol oda pripras.
Papildyta:
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2010 08 25, 03:15)
O dėl Faberlic cheminio šveitiklio, tai galiu drąsiai pasakyti, nerizikuokite naudotis juo..., pati pabandziau, tai zinokit sudirgino mano veido odą dar smarkiau... schmoll.gif

Kokia jo sudėtis? Jei turi rūgščių, tai natūralu, kad oda dirgsta...
Atsakyti
O nieks nebandet poliklinikoje pas sesele pasidaryti tokios proceduros:
Paimamas kraujas is venos ir po to tas pats kraujas suleidziamas i raumeni.Didejancia tvarka ,pirma diena 2 kubai,antra -4 ir taip toliau iki 10kubu.Nuvedziau dukra ,siandien antra kart jau -rezultatas po truputi matosi smile.gif
Atsakyti