QUOTE(Amellie @ 2010 07 14, 14:12)
sveikos, netycia i rankas pakliuvo faberlic katalogas, tenai radau chemini odos sveitikli su AHA ir BHA rugstimis (9.5 proc.) gal yra vartojusiu, idomu ar padetu nuo spuogu
as asmeniskai gal ir nepatarciau paciam sau namie detis rugsties kaukes, o verciau palaukciau rudens, kada saule nebebuna aktyvi, ir nueiciau pas kosmetologe ar dermatologe kuri atlieka sitas proceduras. Pati turejau problemu su spuogais, ziema dariausis pas kosmetologe rugsties kaukes ir tikrai padejo atsikratyt spuogu ir siek tiek palygino veida
man tai buvo vienintelis veiksmingas budas pries spuogus, esu bandzius ir ivairiausiuis tonikus ir gelius ir prausiklius ir vitaminus geriau bet niekas efekto nedave. Tik visokie clean&clear ir garnier labai smarkiai issausino veido oda.
Beto labai svarbu yra nepamirsti drekinti veido, nors ir yra tu spuogu, nes daznai kovojantys su spuogais smarkiai issausina veido oda, jos nedrekina, tada gali prasidet dideles problemos..
QUOTE(egluzzzele @ 2010 07 14, 16:30)
Beto labai svarbu yra nepamirsti drekinti veido, nors ir yra tu spuogu, nes daznai kovojantys su spuogais smarkiai issausina veido oda, jos nedrekina, tada gali prasidet dideles problemos..
Visiškai pritarsiu. Būtina drėkinti, nes prie visų sausinančių priemonių galiausiai oda pripranta, ir tuomet reikia naudoti vis stipresnes ir stipresnes priemones. Oda pleiskanoja, tačiau tuo pačiu yra riebi, susidaro giluminiai spuogai...
Manau svarbiausia bent jau dienos metu juos pamiršti. Neliesti rankomis veido odos. Jokiu būdu nespaudyti.
Tikras stebuklas, bet, kai mažiau į juos reaguoji, tai jie kažkaip savaime pradeda greičiau gyti, ir vis mažiau naujų susidaro. Moralas vienas - nieko nedaryti yra blogai, bet ne ką blogiau yra daryti per daug: naudoti per stiprias priemones, per daug priemonių, per dažnai ir pan.
QUOTE(Vitutexe @ 2010 07 14, 10:14)
Va va, aš pradėjau naudoti BelKosmex koncentruotą kremuką. Užtepu naktimis. Ir oda tikrai pagražėjo. O ir kaina nesikandžioja
Dieną naudoju Lumene Natural Code drėkinamąjį kremą. O jei reikia pasipudruot, tai tos pačios serijos Lumene kreminė pudra - idealiausias variantas vasarą. Nekemša porų. oda išlieka matinė, geras spalvų pasirinkimas
Dieną naudoju Lumene Natural Code drėkinamąjį kremą. O jei reikia pasipudruot, tai tos pačios serijos Lumene kreminė pudra - idealiausias variantas vasarą. Nekemša porų. oda išlieka matinė, geras spalvų pasirinkimas
Naudoju tik kelias dienas, bet rezultatas man patinka
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 07 12, 08:56)
prasau pakomentuoti sia sudeti :
Sodium palmate/cocoate or palm kernelate, water purified, sodium hexametaphosphate, menthol, glycerin, sodium chloride, talc, trisodium hedta, titanium dioxide, iron oxides, d&c yellow no. 10.
o kaip is sudeties suprasti apie tuos ph?
Sodium palmate/cocoate or palm kernelate, water purified, sodium hexametaphosphate, menthol, glycerin, sodium chloride, talc, trisodium hedta, titanium dioxide, iron oxides, d&c yellow no. 10.
o kaip is sudeties suprasti apie tuos ph?
Čia kažkoks muilas? Pagrindinė valomoji medžiaga (sodium cocoate) gali sausinti ir dirginti odą. Taip pat ją dirgins druska (sodium chloride) ir mentolis.
Iš sudėties apie ph spręsti neišeina, reikia testuoti produktus su ph indikatorium arba surasti, kas jau patestavo Be to, ph yra svarbus rūgštiniuose produktuose, nes nuo jo priklauso rūgšties veiksmingumas. Į sudėtį žiūrint šitoj priemonėj rūgščių nėra.
Papildyta:
QUOTE(Vitutexe @ 2010 07 14, 10:07)
Visiškai pritarsiu. Būtina drėkinti, nes prie visų sausinančių priemonių galiausiai oda pripranta, ir tuomet reikia naudoti vis stipresnes ir stipresnes priemones. Oda pleiskanoja, tačiau tuo pačiu yra riebi, susidaro giluminiai spuogai...
Na, oda, tiksliau, aknės bakterijos, pripranta nebent prie kai kurių antibakterinių medžiagų (pvz., antibiotikų), tada priemonė tampa nebeefektyvi.
O sausinančių priemonių apskritai reiktų vengti (na, kokio benzoilo peroskido spuoguotai odai išvengti sunku, bet galima taip susidėlioti rutiną, kad jis baisiai neišsausins), o ne sausinti ir paskui drėkinti. Taip užburtas ratas išeina...
sveikutes noreciau uzduot klausimeli himalaiai mano oda lb lb riebi todel vasara ypac padaugejp spuogeliu..visa diena veidas tiesiog blizga..gyvenu vidurzemio juros klimate tai dregme ir kaitri saule kiekv diena..galvojau gal vertetu pabandyti La roche posay..nes noriu sumazint ta riebalavimasi..ziema oda buvo zymiai grazesne..dekui
QUOTE(himalaia @ 2010 07 15, 03:03)
Čia kažkoks muilas? Pagrindinė valomoji medžiaga (sodium cocoate) gali sausinti ir dirginti odą. Taip pat ją dirgins druska (sodium chloride) ir mentolis.
Iš sudėties apie ph spręsti neišeina, reikia testuoti produktus su ph indikatorium arba surasti, kas jau patestavo Be to, ph yra svarbus rūgštiniuose produktuose, nes nuo jo priklauso rūgšties veiksmingumas. Į sudėtį žiūrint šitoj priemonėj rūgščių nėra.
aha, cia Clinique muilas. bet jei man jis nei sausina nei dirgina, tai galima vartoti toliau? na tiksliau, jis pasausina kokias 5-10min, po nusiprausimo, bet tai kazkur skaiciau kad jei tas sausumas praeina per toki laiko tarpa, tai vadinasi nieko baisaus, ar tai tiesa?
QUOTE(brunete07 @ 2010 07 16, 07:08)
sveikutes noreciau uzduot klausimeli himalaiai mano oda lb lb riebi todel vasara ypac padaugejp spuogeliu..visa diena veidas tiesiog blizga..gyvenu vidurzemio juros klimate tai dregme ir kaitri saule kiekv diena..galvojau gal vertetu pabandyti La roche posay..nes noriu sumazint ta riebalavimasi..ziema oda buvo zymiai grazesne..dekui
Turi jie neblogų drėkiklių, serumų, prausiklių, matizuojančių priemonių riebiai odai, tik reikia gerąsias atsirinkti nuo blogesnių (pvz., su alkoholiu). Jei kaina negasdina, aišku galit išbandyti.
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 07 16, 11:01)
aha, cia Clinique muilas. bet jei man jis nei sausina nei dirgina, tai galima vartoti toliau? na tiksliau, jis pasausina kokias 5-10min, po nusiprausimo, bet tai kazkur skaiciau kad jei tas sausumas praeina per toki laiko tarpa, tai vadinasi nieko baisaus, ar tai tiesa?
Na, prausiklis neturėtų ryškiai sausinti odos, nusiplovus neturėtų jos "tempti". Visi muilo prausikliai kažkiek sausina odą. Jei jums patinka- galit naudoti, aš asmeniškai muilu veido nesiprausčiau, nes yra ir švelnesnių priemonių.
Dirginimo odos paviršiuje gali ir nesimatyti. Aišku, nuplaunamoje priemonėje mentolis ir druska nebus tokia didelė problema, kaip ant odos paliekamose priemonėse, bet vistiek, kam rinktis nors ir teoriškai dirginančią priemonę, jei yra produktų be dirgiklių. Jei jums patinka Clinique, galit išbandyti Liquid Facial Soap Mild Formula. Geras, švelnus, bekvapis prausiklis.
Sveikos. Iš pradžių pastebėkim, kad tie žmonės, kurie verkšleno, kad visas dėmesys šioje temoje yra skiriamas man, net neberašo čia. Atėjo, paverkė, pavarė ant manęs ir daugiau nesirodo čia.
Na bet ne apie tai rašysiu. Pusė vasaros praėjo, aš visą tą laiką gydžiausi, vartojau vaistus, nevengiau saulės ir dabar atėjo laikas parodyti kokie yra rezultatai. Dar kartą dėkoju tiems žmonėms, kurie privertė mane eiti pas dermatologę, dėkoju davusioms patarimų, bendravusioms su manimi asmeninėmis žinutėmis ir kitaip man padėjusioms.
Priminsiu savo gydymosi eigą: doksiciklinas (4 dėžutės) ir Imex tepalas, kvarco lempa ligoninėje, po to Duac tepalas (kuris man labai pablogino odos būklę) ir galiausiai grįžau prie Imex, kuris man labai padeda, ir prie jo oda nepriprato dar + vasaros saulė. Dar pridėkim didelį užsispyrimą ir pasiryžimą išsigydyti.
Prisiminkim kaip viskas vyko:
http://i26.tinypic.com/30vkuba.jpg
Rezultatai (kol kas):
http://i27.tinypic.com/14dleac.jpg
Kaip manote, ar iki rugsėjo mėn. pavyks visai išsigydyti veidą?
Na bet ne apie tai rašysiu. Pusė vasaros praėjo, aš visą tą laiką gydžiausi, vartojau vaistus, nevengiau saulės ir dabar atėjo laikas parodyti kokie yra rezultatai. Dar kartą dėkoju tiems žmonėms, kurie privertė mane eiti pas dermatologę, dėkoju davusioms patarimų, bendravusioms su manimi asmeninėmis žinutėmis ir kitaip man padėjusioms.
Priminsiu savo gydymosi eigą: doksiciklinas (4 dėžutės) ir Imex tepalas, kvarco lempa ligoninėje, po to Duac tepalas (kuris man labai pablogino odos būklę) ir galiausiai grįžau prie Imex, kuris man labai padeda, ir prie jo oda nepriprato dar + vasaros saulė. Dar pridėkim didelį užsispyrimą ir pasiryžimą išsigydyti.
Prisiminkim kaip viskas vyko:
http://i26.tinypic.com/30vkuba.jpg
Rezultatai (kol kas):
http://i27.tinypic.com/14dleac.jpg
Kaip manote, ar iki rugsėjo mėn. pavyks visai išsigydyti veidą?
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 19, 11:55)
Aha, pritariu
Labai puikūs gydymosi rezultatai Skirtumas daugiau nei akivaizdus