Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos pirežiūra, 12 tema

ar nieko tokio, jei tepu AKN o ant virsaus dar akne BP5 pateplioju?
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2010 08 23, 07:00)
Kaip medžiaga gali nykti šviesoje??? Ne į temą, bet vis dėlto... Tai gal tiesiog keičiasi sudėtis, nes skyla junginiai ir pan, bet tikrai medžiagos negali niekur išnykti.

Aš tą ir turiu omenyje, kad keičiasi cheminė sudėtis. Ko pasekoje ingredientas "sunyksta", t.y. jis tampa nebeveiksmingas. Kaip pvz., hirdochinonas- jis reaguoja tiek su šviesa, tiek su oru. Tiesiog netinkamoje pakuotėje po kurio laiko taps beverčiu.
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2010 08 23, 07:14)
ar nieko tokio, jei tepu AKN o ant virsaus dar akne BP5 pateplioju?

Jei oda nesausėja, tai nieko.
Tik Akne BP5 reiktų tepti prieš kitas priemones, po valymo.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 23, 17:10)
Aš tą ir turiu omenyje, kad keičiasi cheminė sudėtis. Ko pasekoje ingredientas "sunyksta", t.y. jis tampa nebeveiksmingas. Kaip pvz., hirdochinonas- jis reaguoja tiek su šviesa, tiek su oru. Tiesiog netinkamoje pakuotėje po kurio laiko taps beverčiu.

viskas aišku, nesusikalbėjom 4u.gif
Atsakyti
Pirmoji diena su acne BP5. Matysim...(vaistinėje neturėjo acnefug, tai teko šį įsigyti).
Įtariu reiks racioną keisti (išskyrus kavą, nors 2 puodeliai per dieną, čia ne rodiklis) g.gif

Beje bėrimai neretai pasireiškia dėl alergijos. Teko skalbimo miltelius keisti, kadangi Ariel "sėkmingai papuošė" visą kūną.

Ir dar..galbūt kažkurioms yra tekę susidurti su alergija katinams?? Jei taip, kokie simptomai pasireiškia be elementaraus kosulio, čiaudėjimo, slogos? Galbūt kartais to net nepastebime.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elodie @ 2010 08 23, 10:36)
Ir dar..galbūt kažkurioms yra tekę susidurti su alergija katinams?? Jei taip, kokie simptomai pasireiškia be elementaraus kosulio, čiaudėjimo, slogos? Galbūt kartais to net nepastebime.. g.gif

MB alergiškas katėms. Po kontakto kartais išberia, kaip ir dėl kitokių alergijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 23 rugpjūčio 2010 - 17:33
QUOTE(himalaia @ 2010 08 23, 17:10)
Tiesiog netinkamoje pakuotėje po kurio laiko taps beverčiu.

man dabar atvaziavo vit.E bonkuteje "tamsintais stiklais" biggrin.gif t.y. paciam plastike juodos spalvos, matyt, del tos pacios priezasties, kad nebutu reakcijos su sviesa.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar bandėt kuri Lumecin? Kokie būtų atsiliepimai?
Pagrindiniai ingridientai nurodomi šie: Protectami®, Glucosamine, Hydrolized Proteins, Urea, LumaFade™ Complex.
Gal suprantančios pakomentuotų?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 08 23, 13:50)
Sveikos  4u.gif
Ar bandėt kuri Lumecin? Kokie būtų atsiliepimai?
Pagrindiniai ingridientai nurodomi šie: Protectami®, Glucosamine, Hydrolized Proteins, Urea, LumaFade™ Complex.
Gal suprantančios pakomentuotų?

Jei norite nuomonės reiktų pilnos sudėties, o ne aprašymo. Nes aprašyme gali priburt kiek nori kompanija, o sudėtis nieko gero neparodys.
Paula Begoun apie Lumecin rašo, kad jis turi apie 0.5% BHA, ph ~4, tai kažkiek eksfolijuos. Turi acetyl glucoasamino, kuris gali kažkiek balinti odą. Taip pat kelis neblogus ingredientus- antioksidantus, dirglumą mažinančius. Turėtų tikti truputį sausai ar truputį riebiai odai.
Atsakyti
Ačiū, himalaia. Pilnos sudėties niekur nerandu. Va ir nežinau dabar, laukti kol iš Lt atveš Rasos priemones probleminei odai ar pirkti šitą? Nes kaina skiriasi žymiai.
Atsakyti
Juk yra ir daugiau priemonių su BHA, ne tik Rasa ir Lumecin, ypač, jei užsienyje gyvenat. Lumecin yra nebloga priemonė, bet kaina tikrai išpūsta.
Atsakyti
reiks ir man su agurku pasizaisti:))))
Atsakyti
Žiūriu apie agurkus šnekat, aš irgi kartais pasidarau agurkų kaukę, sutarkuoju burokine tarka ir tada ant veido tą košytę susidėlioju wink.gif
Atsakyti